Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.981
- Πόντοι
- 206
Που χάθηκες σήμεραΚαλησπέρα αγάπες μου τι μου κάνετε ;;;
Που χάθηκες σήμεραΚαλησπέρα αγάπες μου τι μου κάνετε ;;;
Ως τις 5-6δηλαδή μέχρι τι ώρα;
Ήμουν λιγο εκτός σήμεραΠου χάθηκες σήμερα
Καλησπέρα αγαπημένεΠου είναι η Αριάνδη σήμερα ;
Καλησπέρα...πήρες απουσία σήμερα... δυστυχώς θα αναπληρώσεις με ιδιαίτερα...Καλησπέρα αγάπες μου τι μου κάνετε ;;;
Ίδια εμπειρία ακριβώς.Ας γράψω και γω για τη κοπέλα. Τα σχόλια για την αργοπορία ισχύουν. Ήμουν στο περίμενε για μισή ώρα και κάτι. Σε σημείο να θέλω να ακυρώσω. Όμορφη κοπέλα κοντούλα με στητά βυζια όπου γεμίζουν το χέρι και κωλαράκι πεταχτο και σφιχτό. Μπήκε στο δωμάτιο τα είπαμε λίγο φρεσκαριστηκε και ξεκίνησε ο αγώνας. Χωρίς να θέλω να επεκταθώ στον αγώνα μέτρια πιπα και και από συμμετοχή στον αγώνα αδιάφορη τελείως και έκλεβε στη διείσδυση. Και δεν είμαι ψωλαρας νορμάλ σε μέγεθος. Να αναφέρω ότι ούτε άσχημος είμαι ούτε βρωμυλος. Οκ μάλλον δεν είχαμε χημεία αλλά τόσο ωραίο σώμα και βυζια κρίμα να με ξενερώσει έτσι. Ίσως ήταν κουρασμένη ίσως σκεφτόταν αν έχει κλείσει τον θερμοσίφωνα ίσως σκεφτόταν τι θα μαγειρέψει την επόμενη μέρα... Δεν ξέρω. Θ της δώσω άλλη μια ευκαιρία και θα ενηρωσω γιατί φαίνεται ξηγημενο τυπακι. Αυτά από εμένα. Και Αριάδνη μη στήνεις τον κόσμο έχουμε και δουλειές άλλους τους περιμένει η γυναίκα τους κάνε κάτι.
καλημερα και καλό μήνα αγάπες μου!!!
Ίδια και απαράλλακτηΊδια εμπειρία ακριβώς.
Πωπωπω κορμάρα μουυ, πόσο μου έλειψε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημεραα
Καλημεραα μωρακιικαλημερα και καλό μήνα αγάπες μου!!!
Απόλαυση...καλημερα και καλό μήνα αγάπες μου!!!
καλημερα και καλό μήνα αγάπες μου!!!
...μαγκα, πρεπει να εχεις φαει μεγαλο κολλημα κ τρελη ζημια με την μικρη, για να γυρνας σε διαφορα νηματα και να την θαβεις!Όμορφη κοπέλα αλλά με πολλά μείον
Άμα περίμενες "μόνο" 30+ λεπτά, πάλι καλά να λες.Τα σχόλια για την αργοπορία ισχύουν. Ήμουν στο περίμενε για μισή ώρα και κάτι. Σε σημείο να θέλω να ακυρώσω. Και Αριάδνη μη στήνεις τον κόσμο έχουμε και δουλειές άλλους τους περιμένει η γυναίκα τους κάνε κάτι.
Καλημέρα! Σαν ψέμα αφαιρέθηκαν και τα περιττά από τις φωτογραφίεςκαλημερα και καλό μήνα αγάπες μου!!!
Και εσυ μας έλειψες !Πωπωπω κορμάρα μουυ, πόσο μου έλειψε
Καλημερα γλυκέ μου !Καλημεραα μωρακιι
Καλημέρα και καλό μήνα. Άντε να μπαίνουμε σε μια σειρά...καλημερα και καλό μήνα αγάπες μου!!!