Ypogeio reuma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 43
- Like
- 2.697
- Πόντοι
- 5.271
Πειρασμός πάντως το μαύρο αυτό που φοράει
Πειρασμός πάντως το μαύρο αυτό που φοράει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημεραα
Ε ρε πραμα που σαλευει
Σε ευχαριστώ για τη ψήφο εμπιστοσύνης η αλήθεια είναι ότι πράγματι πάντα διαβάζω και προσπαθώ όσο μπορώ να βελτιώνομαι και πάντα έχω την καλή διάθεση να ακούσω την οποία άποψη ευχαριστώ και εσένα και όλους όσοι με προτιμάνε αλλα και για όποιον εχει τις επιφυλάξεις του το κατανοώ πλήρως ! Να έχεις μια όμορφη μέρα !η Αριάδνη είναι από τις κοπέλες που δεν είναι ξεροκέφαλη.ακούει τις κριτικές κ τα σχόλια και προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς...το έχω παρατηρήσει κ γω αυτό σε πολλά ζητήματα
Σε ευχαριστώ για τη ψήφο εμπιστοσύνης η αλήθεια είναι ότι πράγματι πάντα διαβάζω και προσπαθώ όσο μπορώ να βελτιώνομαι και πάντα έχω την καλή διάθεση να ακούσω την οποία άποψη ευχαριστώ και εσένα και όλους όσοι με προτιμάνε αλλα και για όποιον εχει τις επιφυλάξεις του το κατανοώ πλήρως ! Να έχεις μια όμορφη μέρα !
Σε αντίθεση με άλλες που βάζουν μια ανα τριήμερο !! Τουλάχιστον μας τιμάει με τις φωτογραφίες της η AriadnakiΚαυλακι , μας υποβάλλεις στο μαρτύριο της σταγόνας , κάθε ημέρα και από μία φωτογραφία
Σε ευχαριστώ πολύ ! Καλή συνέχεια σε όλους και …σας περιμένω και σήμερα να περάσουμε ομορφα …;)Πολύ ὡραία ἀπάντηση! Μ'ἀρέσει!
Δεν είναι απλά, μια όμορφη παρουσία.. έχει και όμορφο χαρακτήρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημεραα
Πολύ ευχαρίστως και στο παρελθόν το έχω κάνει θα επαναλάβω αγαπηΜωρο , και καμμια φωτο με ρουχα , ινσταγκραμικη , να δουμε το γουστο σου !!!!
Με σκλαβώνετε με τα ομορφα σας λογιαΔεν είναι απλά μια όμορφη παρουσία.. έχει και όμορφο χαρακτήρα.
Βρήκες το φως σου@Ariadnaki ακόμα έχει το άρωμα σου στα σεντόνια μου με τρέλανες με τα κόλπα σου και το κορμί σου
Πέρασα καταπληκτικά
να είναι καλά ο λαγός που με έπρηξε να σε πάρω
Ήσουν και εσυ υπέροχος χαίρομαι να γνωρίζω τέτοια ατομα ! Σε φιλώ γλυκά κάλε μου!@Ariadnaki ακόμα έχει το άρωμα σου στα σεντόνια μου με τρέλανες με τα κόλπα σου και το κορμί σου
Πέρασα καταπληκτικά
να είναι καλά ο λαγός που με έπρηξε να σε πάρω
Καλημερα αγάπες !!!να έχουμε μια όμορφη μέρα!
Μια εικόνα, χίλιες λέξεις που λένε και οι Κινέζοι φίλοι μας...Και μία καλημέρα πρέπει πάντα να συνοδεύεται από μία όμορφη εικόνα!
Και μία καλημέρα πρέπει πάντα να συνοδεύεται από μία όμορφη εικόνα!
...διορθωνοντας, Μια εικονα, χιλιες καβλες!!!Μια εικόνα, χίλιες λέξεις που λένε και οι Κινέζοι φίλοι μας...
Πάντα αγάπη μουΜια εικόνα, χίλιες λέξεις που λένε και οι Κινέζοι φίλοι μας...
Ἔτσι! Γιά νά μᾶς φτιάξης καυλώνοντάς μας
Χαχαχ τελειο...διορθωνοντας, Μια εικονα, χιλιες καβλες!!!