Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χαχ καλή ιδέα!!το δωμάτιο αυτο θα πρέπει προς τιμήν της υπεροχής αριαδνης ,να πάρει το όνομά της,
αυτό το βυζί δεν υπάρχει.... είναι λες και το σχεδίασε ο Milo Manara σε υπολογιστή !!
Χαχ απίστευτο ! Σε ευχαριστώ πολύ !!αυτό το βυζί δεν υπάρχει.... είναι λες και το σχεδίασε ο Milo Manara σε υπολογιστή !!
οκ μπορει να της τα χωνω για άλλα πράγματα που ειναι πολυσυζητημένα... αλλα εδώ επεσαν τα σαγόνια μου στο πάτωμα
Όντως δεν υπάρχει! Το επιβεβαιώνω και εγω που τα έχω συναντήσει 2 φορές και τα 2!αυτό το βυζί δεν υπάρχει.... είναι λες και το σχεδίασε ο Milo Manara σε υπολογιστή !!
οκ μπορει να της τα χωνω για άλλα πράγματα που ειναι πολυσυζητημένα... αλλα εδώ επεσαν τα σαγόνια μου στο πάτωμα
Χάλασες κι εσύ.αυτό το βυζί δεν υπάρχει.... είναι λες και το σχεδίασε ο Milo Manara σε υπολογιστή !!
Προσοχή θα βγάλεις κανένα μάτι με αυτή τη ρώγα
Εγώ πιστεύω ότι ίσως της δώσει την ευκαιρία να την δοκιμάσειΧάλασες κι εσύ.
Ναι ναι πριαμο ειμαιΌμορφο @Ariadnaki σε ποιό ξενοδοχείο είναι το δωμάτιο με τη φωτεινή μπάλα; μοιάζει για Πρίαμο
Αμε ;)Είναι ώρα για ραντεβού μαζί σου
Μεσημεριασε καλέΝαι ναι πριαμο ειμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμε ;)
Καλημερα αγάπες μου !
Καλώς τηνα και ας άργησε...Ναι ναι πριαμο ειμαι
Αμε ;)
Καλημερα αγάπες μου !
χαχαχα μπααα οχι αλλα το δίκαιο να λέγεταιΧάλασες κι εσύ.
ούτε καν, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω ένα σκασμό λεφτά σε άτομα που δε πρόκειται να τα σεβαστούν.Εγώ πιστεύω ότι ίσως της δώσει την ευκαιρία να την δοκιμάσει
Η εγώ ήμουν τυχερός τότε και δεν άργησε η μάλλον η μικρή έφτιαξε τα ωράρια της.χαχαχα μπααα οχι αλλα το δίκαιο να λέγεται
ούτε καν, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω ένα σκασμό λεφτά σε άτομα που δε πρόκειται να τα σεβαστούν.
Θαύμα έγινε?Η εγώ ήμουν τυχερός τότε και δεν άργησε η μάλλον η μικρή έφτιαξε τα ωράρια της.
3 φορές το τελευταίο 40ημερο;Θαύμα έγινε?
Δύο φορές προσπάθησα να βρεθούμε την πρώτη ακόμη έρχεται, τη δεύτερη ερχόταν επί μία ώρα και ένα τέταρτο ενώ ήταν μέσα στο Bill.3 φορές το τελευταίο 40ημερο;
Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης ή αν διορθώθηκε. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ειμαι διατεθιμένος να ρισκάρω να κλείσω ραντεβού και να φάω στήσιμοΗ εγώ ήμουν τυχερός τότε και δεν άργησε η μάλλον η μικρή έφτιαξε τα ωράρια της.
Αυτό ακριβώς εννοούσα στην προηγούμενη ανάρτησή μου περι σεβασμού στα λεφτά του πελάτηΔύο φορές προσπάθησα να βρεθούμε την πρώτη ακόμη έρχεται, τη δεύτερη ερχόταν επί μία ώρα και ένα τέταρτο ενώ ήταν μέσα στο Bill.
Αυτό τώρα το λες για κατόρθωμα.;;; Δεν άργησε 3 φορές σε διάστημα 40 ημερών;;; Δηλαδη όλες τις άλλες φορές σε αυτο το 40ήμερο , αργεί!!!3 φορές το τελευταίο 40ημερο;