Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 1.056
Ωραία κορδέλα και χρηστική να μην πέφτει μπροστά το μαλλί στο μπουκιτσι και να υπάρχει eye contact
Ωραία κορδέλα και χρηστική να μην πέφτει μπροστά το μαλλί στο μπουκιτσι και να υπάρχει eye contact
Ωραία φωτογραφία
Στο 90 ;)Τι είπες τώρα???
Γκολ και φύγαμε για τελικό!!!
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκέ μουΩραία φωτογραφία
Όλα έχουν το ρόλο τους :ρΩραία κορδέλα και χρηστική να μην πέφτει μπροστά το μαλλί στο μπουκιτσι και να υπάρχει eye contact
Χαχα με αποκάλυψεςΤην προσέλαβε η ΝASA γιά υπεύθυνη εκτοξεύσεων.
Με ζητάνε και από εκείΠηγές στο φεγγάρι??
;)Ε, ναι! Τώρα κάτι κάνουμε.
Σε ευχαριστώ γλυκέ μ@Ariadnaki παρατηρω οτι αλλαξες φωτο προφιλ (η οποια περα απο το οτι ειναι ωραια σου παει περισσοτερο )
Καιρός ήταν ;)Τι έγινε όμορφη;;; Και νέα φωτογραφία προφίλ και νέα φωτο background στο προφίλ... να μας απο..τελειώσεις θες?
Αν εννοεις:όλα υπεροχα
Και φωτογραφίες άψογες, και ενημέρωση του προφίλ-εξωφύλλου, και αλλαγές στο πρόγραμμα με το cif, το cim και το μασάζ προστάτη μέσα στο βασικό πρόγραμμα!
τα έχω πει εγωΚαι φωτογραφίες άψογες, και ενημέρωση του προφίλ-εξωφύλλου, και αλλαγές στο πρόγραμμα με το cif, το cim και το μασάζ προστάτη μέσα στο βασικό πρόγραμμα!
Αν έχει όντως διορθώσει και την συνέπεια στα ραντεβού όπως αναφέρθηκε παραπίσω, τότε μιλάμε για "ολική επαναφορά"!
Βλέπω το '23 να είναι η χρονιά της πιτσιρίκας!
α στα διάλα ρε... @geroksouras στο χω ξαναπεί...μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Παραδέξου ότι εσύ είσαι μέγας φαν και κλείσε το Αριαδνάκι να σε φτιάξει
Και φωτογραφίες άψογες, και ενημέρωση του προφίλ-εξωφύλλου, και αλλαγές στο πρόγραμμα με το cif, το cim και το μασάζ προστάτη μέσα στο βασικό πρόγραμμα!
Αν έχει όντως διορθώσει και την συνέπεια στα ραντεβού όπως αναφέρθηκε παραπίσω, τότε μιλάμε για "ολική επαναφορά"!
Βλέπω το '23 να είναι η χρονιά της πιτσιρίκας!
Το ανέφερα και εγώ. Έχει γραφτεί παραπίσω ότι το έχει διορθώσει το θέμα πλέον! Θα το διαπιστώσω όμως προσωπικώς και σύντομα!Αρκεί να φτάνει στην ώρα της και όχι μετά από μία ώρα ως συνήθως
Έχει ακόμα τα θέματα της με τον χρόνο προσελευσης αλλά αν έχεις χρόνο και είσαι χαλαρός όλα μια χαρά....Το ανέφερα και εγώ. Έχει γραφτεί παραπίσω ότι το έχει διορθώσει το θέμα πλέον! Θα το διαπιστώσω όμως προσωπικώς και σύντομα!