Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.274
- Πόντοι
- 11.146
...εξαιρετικος κ διαθεσιμοςΔεν είναι κακός...
...εξαιρετικος κ διαθεσιμοςΔεν είναι κακός...
Μωρό η συσκευή είναι καινούργια ?Καλησπέρα και Καλή εβδομάδα! Το νούμερο του τηλεφώνου μου επέτρεψε επομενωσ μπορείτε να καλείτε και να στέλνετε και κανονικά μηνύματα! Σασ εύχριστω πολύ
Όχι γιατί τι θεσ να ρωτησεισΜωρό η συσκευή είναι καινούργια ?
Γιατί κάτι θέλω να ρωτήσω !
ΌμορφαΚαλά.εσυ?
Γιατί τα ορθογραφικά λάθη παραμένουν αγάπη !!Όχι γιατί τι θεσ να ρωτησεισ
Καλησπερες...Καλησπέρα και Καλή εβδομάδα! Το νούμερο του τηλεφώνου μου επέτρεψε επομενωσ μπορείτε να καλείτε και να στέλνετε και κανονικά μηνύματα! Σασ εύχριστω πολύ
Ναι προφανώς σε ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνισηΓιατί τα ορθογραφικά λάθη παραμένουν αγάπη !!
Καλησπέρα γλυκέ μουΚαλησπερες...
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ειναι δική μου επιλογή γλυκέ μουΆσχετη ερώτηση... κριτικές για το κορίτσι γιατι δεν μπορούμε να γράψουμε? Είναι επιλογή των admin ή του κοριτσιού??
Και εγώ που θα γράφω ότι δεν χορταίνω να σε γλείφω?? Μου λες??? Ε???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ειναι δική μου επιλογή γλυκέ μου
....καβλακι!!!!!
Unfair ....τέλος πάντων ...όποιος θέλει να δει τι πουλιά πιάνεις μπορεί να δει την τσόντα σου ....
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ειναι δική μου επιλογή γλυκέ μου
Δεν εχω να πω κατι(τα εχω ξαναπει αλλωστε)... Θα πω μονο οτι ειναι ομορφος αυτος ο πινακας !!
Γιατί unfair καλέ μουUnfair ....τέλος πάντων ...όποιος θέλει να δει τι πουλιά πιάνεις μπορεί να δει την τσόντα σου ....
Γλυκέ μου πάντα με τον καλό σου λόγο!!Δεν εχω να πω κατι(τα εχω ξαναπει αλλωστε)... Θα πω μονο οτι ειναι ομορφος αυτος ο πινακας !!
Παναγια μου θα τρακαρω και δεν οδηγω καν τωρα
Unfair γιατί έκανες προφίλ και νήμα στο bou αποκαλυψες πως είσαι η Φρύνη με σκοπό να αυξηθεί η ζήτηση αλλά αποκλείεις τις κριτικές ....δεν πειράζει ...ουδέ κρυπτόν ...κάποιος θα μας πει αν είσαι καλή ή τσου ...Γιατί unfair καλέ μου
Γλυκέ μου πάντα με τον καλό σου λόγο!!