Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.268
- Πόντοι
- 11.146
.....σβησε το "ι", done!Κλεβεις παικτη. Αυτο δεν ειναι λαρα αλλα λιαρα. Χαχαχα!
.....σβησε το "ι", done!Κλεβεις παικτη. Αυτο δεν ειναι λαρα αλλα λιαρα. Χαχαχα!
Σου πάει πολύ το κόκκινο...Cheers...
Αφου σου το είπα και τότε που με ρώτησες...ΕΓΚΡΙΝΩ !!!Cheers...
Cheers...
;)Αφου σου το είπα και τότε που με ρώτησες...ΕΓΚΡΙΝΩ !!!
Σας κολάζειΤι μας κάνει το κορίτσι μες στις διακοπές...
Ευχαριστώ πολύ!Σου πάει πολύ το κόκκινο...
Σε ευχαριστώ θα το δεισ κ από κονταΩραίο κούρεμα
Cheers κουκλάρα και άσπρο... πάτοCheers...
Κάτι είδα...χαχαΧαχ θα έρθει
Εννοείται....Σε ευχαριστώ θα το δεισ κ από κοντα
μωρό καλησπέρα, ζήτα να σου ανοίξουν σελίδα για κριτικές ...Καλησπέρα σας να ενημερώσω ότι για σήμερα και για αύριο δεν θα έχω βαιμπερ επομένως δεν μπορώ να δω τα μηνύματα σασ δεν μπορώ να λάβω κληση σασ και ωσ εκ τούτου δεν μπορώ να απαντήσω. Σασ παρακαλώ στείλτε μου εδώ η στο κανονικό μήνυμα ή καλέστε με κανονικά η στο what's aup
...αυτο ειναι το σωστο! Γραφουμε κριτικη εδω στο νημα της, αλλα χανεται και ειναι κριμα!μωρό καλησπέρα, ζήτα να σου ανοίξουν σελίδα για κριτικές ...
Μωρακι είσαι για τρελλο σκισιμο! Θα σου στείλω να κανονίσουμεΚαλησπέρα!!μόλις έφτιαξα το βαιμπερ στείλετε άφοβα....
Ναι όντως της πάειΤο πιο κοντό μαλλί, από τις φώτο φαίνεται να σου πηγαίνει πολύ...άντε να το δούμε και από κοντά...
Γλυκέ μου να εχεισ μια όμορφη χρόνια οπότε είναι θα τα πούμε και εμεισ σε φιλώ γλυκά...Διαβαζω για τα μαλλια της Αριαδνης ...
Επειδη την εχω δει με διαφορα look απο το καλοκαιρι που την πρωτοειδα μεχρι την τελευταια φορα που την ειδα ( κοτσιδες, ισιο μαλλι, καρε )
Εχω να πω οτι τις πανε ολα εξισου (κατ'εμε)
Παρολα αυτα η αλλαγη που εκανε οντως δεν παυει να ειναι ομορφη
Υ.Γ. Αριαδνη συνοπτικα το 2022 υπηρξες (για μενα) μια ευχαριστη γνωριμια..
Μπηκαμε στο 2023 και δεν σε συναντησα αυτες τις πρωτες μερες του χρονου μεχρι στιγμης (καθως δεν μπορουσα) .. Να εισαι καλα και θα τα ξαναπουμε με την πρωτη ευκαιρια ..