Σορρυ , αλλά επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά ας σοβαρευτούμε λιγάκι .
1 ] κριτική σε φίλους ,κτλ , κάνουμε μόνο κατ ιδίαν και με απόλυτη εχεμύθεια ,, και πάντα με τον κατάλληλο τρόπο , στον κατάλληλο τόπο , την κατάλληλη στιγμή κτλ , και όχι δημόσια , και μπροστά σε τρίτους και άσχετους , και δίνοντας τροφή , και “δικαιώματα” . [Το δεύτερο μπορεί να ονομαστεί ακόμη και διαπόμπευση ]
Δεν είναι λίγες οι φορές δε , οπού με την βιτρίνα της δήθεν κριτικής λόγο “φίλιας” , “αγάπης” και δήθεν για το καλό του άλλου , βγαίνουν στην φόρα τα απωθημένα του κάθε πικραμένου . Τουτέστιν στην έχω φυλαγμένη και στημένη , λόγο κόμπλεξ , λόγο πίκρας , λόγο ιδιοτέλειας , η για κάποιον άλλον και άσχετο λόγο , κτλ κτλ κτλ οπότε σε προσβάλω ,σε διαβάλω σε τρίτους , σε κάνω και βούκινο , κτλ και το ονομάζω αυτό καλόπιστη κριτική και πούτσες μπλε κτλ
2] Το τι κάνει η καθεμιά , το εάν γύρισε τσόντα , το εάν όχι , το εάν έχει κόντρα με ανταγωνίστρια η όχι ,το εάν ζητάει τόσα ,και όχι λιγότερα το πως κάνει διαφήμιση η όχι ,και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κτλ , απλά στα αρχίδια μας , και όποιος γουστάρει την παίρνει , και όποιος δεν γουστάρει δεν την παίρνει λόγο ταρίφας , λόγο εμφάνισης , λόγο υπηρεσιών η ότι άλλο
3 ] Εάν στην όλη φάση δε , [ λέω αν ] παίζουν μέσα και σκηνικά του τύπου είμαι καψούρης κτλ υποστηρίζω την μια η την άλλη πλευρά μήπως και μου φέξει κτλ , τότε απλα περαστικά