pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
συλλογή θες να κάνεις ή να τη δεις; πλάκα κάνω ε;Ναι ,αλλά μετά από δευτερόλεπτα σβήνουν ...χαχαχαχ
συλλογή θες να κάνεις ή να τη δεις; πλάκα κάνω ε;Ναι ,αλλά μετά από δευτερόλεπτα σβήνουν ...χαχαχαχ
Μπα όχι pouroneos ...έτσι και αλλιώς σοβαρές φωτογραφίες στέλνει η Αριαδνάκη και όχι ξεκολέ !!Για λίγο μελέτη θα ήθελα ...χαχαχσυλλογή θες να κάνεις ή να τη δεις; πλάκα κάνω ε;
καλημέρα καλημέρα και σε εσένα
γιατι ειναι ετοιμογενη ?Ιασο κοκλα
Καλέ μου καλημέρα φωτογραφίες στέλνω προσωπικά στο βαιμπερΨάχνω να δω καμμία φωτογραφία δεν διάβασα όλες τις σελίδες δεν μπορώ να βρω ... υπάρχουν?
....εδω ξεμυτισαν τα κλωναρια, τα σαλιγγαρια μας πειραξαν?
Γιατι το λες αυτο? Εγω βλεπω αυθορμητους & γνησιους θαυμαστες
καλημερα καλησπέρα καλό μεσημέρι καλή όρεξη και χώνεψη καλό απόγευμα καλό δείπνο καληνύχταΚαλημέρα και καλή εβδομάδα !!!!!!!!!!
Δεν ειμαι κλωνος, σαλιγκαρι/θαυμαστης ειμαι και εγωμαν και εσυ για κλωνος κανεις, 5 χρονια με 10 μνμ
ασε που ο odin την συμπαθει την Αριαδνη, δεν αναφερεται σε θαυμαστες/κλωνους πιθανοτατα
όνειρα γλυκά δεν έχει;;;καλημερα καλησπέρα καλό μεσημέρι καλή όρεξη και χώνεψη καλό απόγευμα καλό δείπνο καληνύχτα
ομολογω οτι δεν ξερω τι αποκαλουμε σαλιγκαρια πλεον, εχουμε γεμισει νεες ορολογιεςΔεν ειμαι κλωνος, σαλιγκαρι/θαυμαστης ειμαι και εγω
Γιατι το λες αυτο? Εγω βλεπω αυθορμητους & γνησιους θαυμαστες
μαν και εσυ για κλωνος κανεις, 5 χρονια με 10 μνμ
ασε που ο odin την συμπαθει την Αριαδνη, δεν αναφερεται σε θαυμαστες/κλωνους πιθανοτατα
...αναφερομαι γενικως σε κλωναρια, ειτε "θαυμαστες" κ αγαπουληδες, ειτε σε haters που προωθουν οτιδηποτε! Ειμαι της αποψης των αντικειμενικων κριτικων, δειχνοντας μια ανοχη σε κοριτσια που προσπαθουν για το καλυτερο κ οχι να τα παιρνουμε απ'τα μουτρα!Δεν ειμαι κλωνος, σαλιγκαρι/θαυμαστης ειμαι και εγω
Ειναι πολυ απλο, σαλιγκαρι ειναι ο fan καποιας κοπελας ο οποιος δεν εκδηλωνει τον θαυμασμό του διοτι φοβαται οτι θα τον τραμπουκισουν οι διαφορες πολιτοφυλακές του μπου. Αυτοι λοιπόν εκδηλωνονται διστακτικα, παιρνοντας κουραγιο ο ενας απο τον αλλο, οταν οι περιπολιες των πολιτοφυλακων ειναι απασχολημενες με αλλες αποστολες.ομολογω οτι δεν ξερω τι αποκαλουμε σαλιγκαρια πλεον, εχουμε γεμισει νεες ορολογιες
ωραια και περιεκτικη περιγραφηΕιναι πολυ απλο, σαλιγκαρι ειναι ο fan καποιας κοπελας ο οποιος δεν εκδηλωνει τον θαυμασμό του διοτι φοβαται οτι θα τον τραμπουκισουν οι διαφορες πολιτοφυλακές του μπου. Αυτοι λοιπόν εκδηλωνονται διστακτικα, παιρνοντας κουραγιο ο ενας απο τον αλλο, οταν οι περιπολιες των πολιτοφυλακων ειναι απασχολημενες με αλλες αποστολες.
Ετσι οπως λες ειναι σαν να σε γουσταρει. Συναντιεσαι γιατι πληρωνεις. Τα εχεις μπερδεψει στο μυαλο σου....γιατι ρε μαγκα, ποιο ειναι το ζορι σου?
Για να βρισκομαι με το @Ariadnaki καθε φορα σημαινει οτι γουσταρει το κοριτσι!
Νταβατζη στα πηδηματα μας θα σε βαλουμε?!?!?!
...ρε μαγκα δν εχω μπερδεψει τπτ στο μυαλο μου, εσυ καταλαβες λαθος τα συμφραζομενα!Ετσι οπως λες ειναι σαν να σε γουσταρει. Συναντιεσαι γιατι πληρωνεις. Τα εχεις μπερδεψει στο μυαλο σου.
Από αύριο !!!!!!Φτιάξε ξανά τα κοτσιδάκια αν θες, ηταν τρελα