Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.093
- Πόντοι
- 11.146
....εμ πετιτ κ πιπινι δεν της παει να ειναι κ 1,80!!!Ολες οι μοασκετμπολιστριες στο μπου μαζευτηκαν
υγ. να ξεδωσεις θελεις ή να σου αλλαξει τις λαμπες?!?!?!
....εμ πετιτ κ πιπινι δεν της παει να ειναι κ 1,80!!!Ολες οι μοασκετμπολιστριες στο μπου μαζευτηκαν
Πάσο φιλε. Κανεις δεν ειναι τέλειοςΓια μένα το ιδανικό ύψος γυναίκας!
Ότι πρέπει για τακουναρες!
Εγω οταν θελω να ξεδώσω ξεσκονίζω το διαβατήριο....εμ πετιτ κ πιπινι δεν της παει να ειναι κ 1,80!!!
υγ. να ξεδωσεις θελεις ή να σου αλλαξει τις λαμπες?!?!?!
δεν ειναι για την τσέπη σου .Μάγκες , αξίζει μια επίσκεψη;
Θα ήθελα την γνώμη σας
Ξέρουμε κάποιο μαγαζί για καλαμάκι , και οικονομικό:
...θα σε χαρω σε καμμια δεκαρια μερες που θα κατεβω! Σε θελω ζωηρη εεεε....!!!Καλησπέρα σασ ! Αν επιθυμείτε για πρωινά ραντεβου ξεκινάνε από τισ 9.ευχαρθστω
Το μήνυμα θα χαθεί στις πίσω σελίδες με τον καιρό. Ο αριθμός σου φαίνεται κανονικά στην υπογραφή σου. Μην αγχώνεσαι.Σε περίπτωση που δεν βλέπετε άμεσα τον αριθμό μου για κάποιο ραντεβού τον παραθέτω εδώ :6944896233
Καλημέρα! Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω προφορικά παρακαλω καλύτερα στέλνετε μηνύματαΒλέπεις καθόλου τις κλήσεις στο τηλ σου?
Αν θελεις βαλε καμια καινουρια φωτο , για να εχουμε μια ποιο ολοκληρωμενη αποψη τι να περιμενουμε να δουμε στο ραντεβου!!Η διαθεσιμότητα σημερα είναι ωσ τισ 5 το πρωί! Σασ εύχριστω πολύ
ξενοδοχειο ή στο σπιτι μαςΓεια σου κούκλα , έχεις δικό σου χώρο η ξενοδοχεία;
Καλημέρα και καλή εβδομάδα δεν έχω δικό μου έρχομαι στο χώρο σουΓεια σου κούκλα , έχεις δικό σου χώρο η ξενοδοχεία;
Καλή σου μέρα....Καλημέρα και καλή εβδομάδα δεν έχω δικό μου έρχομαι στο χώρο σου
Καλή σου μέρα....
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!! Εύχομαι να περνάτε όμορφα όσοι είστε διακοπές! Όσοι βρίσκεστε εδώ ...μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό_αισθησιακο μασάζ...όλη μέρα 9-5 το πρωί...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε σημαίνει ότι εργάζομαι μόνο στοπ νομίζω αυτό είναι αυτονόητοΤύπισσα, θα καείς με τέτοιο ωράριο..
Καταλαβαίνω πως χρειάζεσαι τα λεφτά για χ, ψ λόγους, αλλά χωρίς ξεκούραση μπορεί και να αρρωστήσεις.
Άραξέ το λίγο, εδώ είμαστε.
*Non stopΔε σημαίνει ότι εργάζομαι μόνο στοπ νομίζω αυτό είναι αυτονόητο