dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.470
- Πόντοι
- 8.345
Δλδ η @rarityblaze που δεν δείχνει τιποτα είναι καλύτερη από την Αριάδνη μας?
ουτε οι δικες της φωτο ειναι για onlyfans, γιαυτο δεν υπαρχει leaked υλικο της
Δλδ η @rarityblaze που δεν δείχνει τιποτα είναι καλύτερη από την Αριάδνη μας?
Το onlyfans δεν ειναι μόνο για γυμνα
Αχ αυτά τα κοτσίδια θα στα φάω....
Το αγαπουλόμετρο χτύπησε κόκκινο πάλι. Βάλε νεκρά τράβα χειρόφρενο και σβήσεΔλδ η @rarityblaze που δεν δείχνει τιποτα είναι καλύτερη από την Αριάδνη μας?
Εδω θα συμφωνησω. Ολους εδω σας βλεπω μαζεμενους, ανανεωνετε καμια συνδρομη ή μονο φιλοφρονησεις;Το αγαπουλόμετρο χτύπησε κόκκινο πάλι. Βάλε νεκρά τράβα χειρόφρενο και σβήσε
και πως γίνεται η επικοινωνία;Σασ ενημερώνω ότι και σήμερα έχω πρόβλημα με το βαιμπερ
Κανόνισε να το έχεις φτιάξει από εβδομάδα που θα συναντηθούμε γιατί το ταχυδρομικό περιστέρι μου είναι ακόμα σε διακοπές.Σασ ενημερώνω ότι και σήμερα έχω πρόβλημα με το βαιμπερ
και πως γίνεται η επικοινωνία;
SMS είναι καλύτερο γιατί όντως στα ραντεβού το κλείνει πλέον οπότε δύσκολο να βγάλεις γραμμή.με απλή κλήση του αριθμού της που είναι και αμεσότερο τουλάχιστον για εμένα
Μην μου ανησυχεισ !Κανόνισε να το έχεις φτιάξει από εβδομάδα που θα συναντηθούμε γιατί το ταχυδρομικό περιστέρι μου είναι ακόμα σε διακοπές.
Με γραπτό μήνυμα η κλήση αν δεν δύναμαι να το σηκώσω στέλνω επιτόπου απαντητικο μήνυμακαι πως γίνεται η επικοινωνία;
.......έχοντας το κινητό ανάμεσα στα πόδια του πελάτη κάνοντας του μασαζ με το ένα χέρι γιατί με το άλλο απαντάει στα μηνυματα....Με γραπτό μήνυμα η κλήση αν δεν δύναμαι να το σηκώσω στέλνω επιτόπου απαντητικο μήνυμα......
Αν ο πελάτης είναι αγαπούλης του δίνει το κινητό και του υπαγορεύει τι να γράψει........έχοντας το κινητό ανάμεσα στα πόδια του πελάτη κάνοντας του μασαζ με το ένα χέρι γιατί με το άλλο απαντάει στα μηνυματα....
για όσους αρέσκονται να διαβαζουν μονο τα τελευταία μηνυματα και τους δημιουργηθεί απορία, ας ανατρέξουν να διαβάσουν τις πρώτες 20 σελίδες για να τους λυθεί.
Εγώ δδεΑν ο πελάτης είναι αγαπούλης του δίνει το κινητό και του υπαγορεύει τι να γράψει.
(Μου έχει τύχει).
Χαχ εγώ γιατί δεν το θυμάμαι??? Εκτοσ κ αν μιλασ για άλλη κοπέλαΑν ο πελάτης είναι αγαπούλης του δίνει το κινητό και του υπαγορεύει τι να γράψει.
(Μου έχει τύχει).
βρε, νέα κόλπα αυτά;Εγώ δδε
Χαχ εγώ γιατί δεν το θυμάμαι??? Εκτοσ κ αν μιλασ για άλλη κοπέλα
.......έχοντας το κινητό ανάμεσα στα πόδια του πελάτη κάνοντας του μασαζ με το ένα χέρι γιατί με το άλλο απαντάει στα μηνυματα....
για όσους αρέσκονται να διαβαζουν μονο τα τελευταία μηνυματα και τους δημιουργηθεί απορία, ας ανατρέξουν να διαβάσουν τις πρώτες 20 σελίδες για να τους λυθεί.