dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.511
- Πόντοι
- 8.345
Καλημέρα αγαπημένε μου
Πολλοι αγαπημένοι μαζευτηκαμε
Καλημέρα αγαπημένε μου
εγώ μάλλον δεν είμαι...Πολλοι αγαπημένοι μαζευτηκαμε
Καλή Κυριακή γλυκέ μου@Ariadnaki καλησπερα και καλη Κυριακη σε εσενα !!
Καλή Κυριακή γλυκέ μου@Ariadnaki καλησπερα και καλη Κυριακη σε εσενα !!
Και εσύ είσαιεγώ μάλλον δεν είμαι...
Πολλοι αγαπημένοι μαζευτηκαμε
ΒέβαιωσΚαλημέρα και καλησπέρα σου. Καλή μας όρεξη
Χαχαχαχ πεσ την και ασ πέσει κάτωΕμένα τον ζηλιάρη, δε θα με πεις αγαπημένο;;;
αχ, ξέχασα, δεν είπα καλημέρα...να πω καλησπέρα;
Δεν έγραψες τπτ στην παράθεση μου
γιατί να πέσει; Όρθια να μείνει!Βέβαιωσ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχ πεσ την και ασ πέσει κάτω
...οχι κ ολοι! Μερικοι ειμαστε τσογλανια και αλητες του κεραταΕίστε όλοι αξιολαυρευτοι
Για όσους θέλουν να περάσουν καλά, προτείνω να είστε γενεόδωροι στο στοματικό και όχι μόνο στη μια τρυπούλα. Δυο τρυπούλες, διπλή χαρά. Της αρέσει ιδιαίτερα και θα αμοιφθείτε γιαυτό.
Και τα δύο που είναι ωραίος συνδυασμός εάν και εφόσον αποδίδει εξίσου καλά η Αριαδνάκι ! Δείχνει να είναι πλήρες πακέτο...οπότε εσυ τι δηλώνεις ότι είσαι; μασέζ ή βιζιτάκι;
ΑποδίδειΚαι τα δύο που είναι ωραίος συνδυασμός εάν και εφόσον αποδίδει εξίσου καλά η Αριαδνάκι ! Δείχνει να είναι πλήρες πακέτο...
Φαντάζομαι από εμπειρία σου το γράφεις αυτό dinos !Αποδίδει
Γιά την ΑριάδνηΦαντάζομαι από εμπειρία σου το γράφεις αυτό dinos !
Στο κάτω κάτω αυτό είναι το ζητούμενο στις αναζητήσεις μας στο σύστημα αυτό !Όμορφα και συμπαθητικά κορίτσια που προσφέρουν ερωτικές και αισθησιακές υπηρεσίες και στο τέλος μας ικανοποιούν ,γιατί η ικανοποίηση μας έχει σημασία . Πάντα με σεβασμό και ευγένεια προς τα κορίτσια .
Επιβεβαιώνεις δύο μέλη σε παράθεση σου και εάν δεν σου είναι δύσκολο γράψε κάτι παραπάνω από την συνάντηση σου με Αριαδνάκη .
Είχα βάλει φατσούλες αλλά δε. ΦαίνονταιΔεν έγραψες τπτ στην παράθεση μου
ναι δεν φαινονται...Είχα βάλει φατσούλες αλλά δε. Φαίνονται
Στον οφθαλμίατρο ?? Χαχα το κρατάω αυτοΓιά την Αριάδνη
Έχω συναντήσει την Αριάδνη πέντε φορές ως τώρα.Αυτό και μόνο σημαίνει ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Δεν θα ήθελα να γράψω κριτική-πορνογράφημα παρόλο που δεν υποτιμώ τη χρησιμότητα τέτοιων κριτικών.Έτσι κι αλλιώς τα των υπηρεσιών έχουν καλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια σε κριτικές άλλων μελών που στη συντριπτική πλειοψηφία ήταν καλές.
Στα της εμφάνισης,η υποκειμενική μου άποψη είναι ότι οι φωτογραφίες(πραγματικές και πρόσφατες) που έχει δημοσιεύσει την αδικούν.Δεν έχει ίχνος παρέμβασης-κάτι που γιά εμένα είναι σημαντικό-και γενικά τη θεωρώ ένα υπέροχο γήινο πλάσμα.
Τώρα γιά τις καθυστερήσεις που έχουν αναφερθεί,εννοείται πως δεν αμφισβητώ αυτούς που τις έχουν αναφέρει και βέβαια δικαιολογώ τη δυσαρέσκεια τους.
Δεν είναι εύκολο να περιμένεις σ’ένα δωμάτιο 45 λεπτά με το μαραμένο τηλεκοντρόλ στο χέρι.Σ’εμένα ευτυχώς δεν έχει αργήσει ποτέ πάνω από 15 λεπτά πράγμα που όχι μόνο το θεωρώ αποδεκτό αλλά έχει αρχίσει και να μου αρέσει.Εντάξει,αν δούλευε στις εκτοξεύσεις πυραύλων στο ακρωτήριο Κανάβεραλ θα την είχαν διώξει από την πρώτη ημέρα αλλά για τις εκτοξεύσεις στο Μπιλ και στον Πρίαμο νομίζω είναι ΟΚ.
Τέλος,γι αυτό που λέγεται κομμάτι σόσιαλ έχω να πω ότι μου είναι πολύ ευχάριστο να μιλάω μαζί της.Είναι ένα μορφωμένο κορίτσι με ενδιαφέροντα.Ο προφορικός της λόγος είναι πολύ καλύτερος από το γραπτό ο οποίος μάλλον λόγω βιασύνης όχι μόνο υστερεί αλλά μπορεί να σε στείλει και στον οφθαλμίατρο.
Αυτά.
Πάω να προετοιμαστώ γιά την επίθεση των Τιμωρών της Αγαπουλίασης