Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.323
- Πόντοι
- 2.046
Με αυτο το φόρεμα ήρθες στο πρώτο ραντεβού μας.. ακολούθησαν αλλα 6..Ηλιόλουστη Καλημερα !!
Με αυτο το φόρεμα ήρθες στο πρώτο ραντεβού μας.. ακολούθησαν αλλα 6..Ηλιόλουστη Καλημερα !!
Με αυτο το φόρεμα ήρθες στο πρώτο ραντεβού μας.. ακολούθησαν αλλα 6..
Δεν εχει σημασια... αναπληρώνει με αλλο τροπο...Καί πόσες ὧρες ἤ μᾶλλον ἡμέρες ἦταν ἡ συνολική καθυστέρηση ΚΑΙ στά 7 ραντεβού;;;!! Μιά ἑβδομάδα;!
Δεν εχει σημασια... αναπληρώνει με αλλο τροπο...
Εγω εχω.. και επομένως απολαμβάνω αυτό που μου προσφέρει..Δέν ἔχουν ὅμως ὅλοι τὴν πολυτέλεια τοῦ χρόνου ἤ δέ δείχνουν τὴν ἴδια ἀνοχή στὴν ἀσυνέπεια. Περί ὁρέξεως κολοκυθόπιτα βεβαίως...
Όλα τα θυμάσαι γλυκέ μου…Με αυτο το φόρεμα ήρθες στο πρώτο ραντεβού μας.. ακολούθησαν αλλα 6..
Τι μου. Κανείς μωρακιΚαλησπέρα Μανάρα!
Καλησπέρα μωροτλιΚαλησπέρα μουνάρα!
<3Από τις πιο sexy φωτο σου...
Δεν καταλαβαίνω γλυκέ μου το σχόλιο σουΚαί πόσες ὧρες ἤ μᾶλλον ἡμέρες ἦταν ἡ συνολική καθυστέρηση ΚΑΙ στά 7 ραντεβού;;;!! Μιά ἑβδομάδα;!
ΦυσικάΚαλημέρα. Σήμερα είσαι διαθέσιμη;
Α μιλάμε για ΜΑΖΟΧΑ...Δεν εχει σημασια... αναπληρώνει με αλλο τροπο...
Ναι ειμαι. Εχεις θεμα ;Α μιλάμε για ΜΑΖΟΧΑ...
Αχαχα, τα είπες ΌΛΑ!Καί πόσες ὧρες ἤ μᾶλλον ἡμέρες ἦταν ἡ συνολική καθυστέρηση ΚΑΙ στά 7 ραντεβού;;;!! Μιά ἑβδομάδα;!
Καλησπέρα μωρακια!!
Εγώ? Κανένα!Ναι ειμαι. Εχεις θεμα ;
Χαίρομαι να βλέπω ότι η ελληνική φιλοσοφία αγγίζει αρκετό κόσμο στο σήμερα …7 ραντεβού.
Εγώ? Κανένα!
Μεγάλο πράγμα πάντως η αυτογνωσία (το είχε πει και ο μέγας Σωκράτης).
Σοβαρά το γράφω, όχι ειρωνικά.
Έτσι είμαστε στο bou κούκλα μου. Μην κοιτάς που στα ραντεβού μας αναλύουμε Εμπειρίκο , την μέρα μας την ξεκινάμε με Καστοριάδη...Χαίρομαι να βλέπω ότι η ελληνική φιλοσοφία αγγίζει αρκετό κόσμο στο σήμερα …