leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.055
- Πόντοι
- 201
Κόστος ταξί 83,61
οοοκκκ
Κόστος ταξί 83,61
Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω βλέπω ότι έχει γίνει μεγάλο μπέρδεμα ίσως μπορέσω να σας βοηθήσω.οοοκκκ
αλλά βάλε και τα δύο διόδια που δεν τα υπολογίζει το σύστημα...
(έκανες δουλειά, σου βγάζω το καπέλο που δεν φοράω, αλλά είναι τιμές σήμερα χωρίς κίνηση, το είχα κάνει και εγώ από Γλυφάδα-Μαρούσι πριν ένα μήνα περιπου και έβγαλε 37€)
Επιπλέον βάλε και ότι ο οδηγός θα παραμείνει στο σημείο για μια ώρα αναμονής ώστε να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση...
και ότι είναι όλα πριν τις 00:00
Πάμε τώρα στο σήμερα.Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω βλέπω ότι έχει γίνει μεγάλο μπέρδεμα ίσως μπορέσω να σας βοηθήσω.
Προ τριετίας λοιπόν το καθεστώς σε όλα τα γραφεία με την πληρωμή των οδηγών ήταν:
5 ευρώ το γραφείο στον οδηγό
5€ η θεραπεύτρια στον οδηγό.
Σύνολο βενζίνη εβδομάδας πληρωμή μισά μισά γραφείο κ θεραπεύτριες.
Μακρινό δρομολόγιο διά δύο οδηγός κ θεραπεύτριες
Late night with
Διά δύο οδηγός κ θεραπεύτριες.
Το παραπάνω νούμερο αντιστοιχεί στο μπρος κ πίσω. Δεν έχει καμία αύξηση πληρωμής στον Οδηγό αν η συνεδρία είναι 60'/90'/120'.... Η αναμονή δεν πληρώνεται.
Το αυτοκίνητο είναι του οδηγού.
Σέρβις του οδηγού
Χαμηλού κυβισμού αυτοκίνητα υποχρεωτικά.
Πάμε τώρα στους χρόνους.
Μάξιμουμ μια πολύ θεραπεύτρια αντέχει να κάνει έως 6-7 συνεδρίες ακόμα κ αν εργάζεται από τις 11:00- έως ξημερώματα 05:00 .
Χρονικά διαστήματα φαγητό, νερό καφέ, ξεκούραση μέσα στο αυτοκίνητο μακρινές αποστάσεις πχ Μαρούσι Γλυφάδα μεσημέρι τρώμε τρεις ώρες στο δρόμο.
Επιπλέον μας απαγόρευαν Αττική οδό διόδια κ έλεγαν ας τα πληρώσουν οι θεραπεύτριες
Έτσι κ έφυγαν οι περισσότεροι οδηγοί από τα γραφεία γιατί δεν είναι ιδιαίτερο νόημα...
Ανοιχτή θέση για οδηγό υπάρχει?Πάμε τώρα στο σήμερα.
Σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει κανέναν οδηγό να έχει μόνο μια θεραπεύτρια παραμασχαλα. Μπορεί να κουμαντάρει από δύο έως τρεις ταυτόχρονα κ πραγματικά αξίζει τον κόπο.
Πώς το λειτουργώ εγώ;
Μία θεραπεύτρια που κάνει πολλά ραντεβού μπορεί κ πρέπει να έχει προσωπικό σοφέρ.με την αύξηση της βενζίνης σε καμία περίπτωση το +20€ δεν είναι αρκετό.
Το κάνω χρόνια πάντα ως ανεξάρτητη+20€ έδινα στα παιδιά.
Όμως πλέον δεν έχει νόημα για να έχεις όλες τις ώρες οδηγό μαζί σου.
Πρέπει μία θεραπεύτρια να υπολογίζει τουλάχιστον 25€+3€ βενζίνη ανά δρομολόγιο.
Μακρινό δρομολόγιο 25€+10€ μακρινό+5€ βενζίνη
Late night with 25€+10€ late night with+3€ βενζίνη.
Σέρβις του οδηγού.
Έτσι μόνο θα έχεις πάντα οδηγούς καλό πληρωμένους κ θα είσαι πάντα συνεπής κ ξεκούραστη.
Σε καμία περίπτωση ταξί ούτε για αστείο.
Φιλικά με αγάπη
Τέα
Συγνώμη ξέχασα να αναφέρω ότι στην βάρδια η θεραπεύτρια πρέπει να κερνάει καφέ νερό φαγητό τον οδηγό τραβάνε ζόρια και αυτοί οι άνθρωποι όλη μέρα στους δρόμους. Κ μόνο έτσι τους κρατάμεΠάμε τώρα στο σήμερα.
Σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει κανέναν οδηγό να έχει μόνο μια θεραπεύτρια παραμασχαλα. Μπορεί να κουμαντάρει από δύο έως τρεις ταυτόχρονα κ πραγματικά αξίζει τον κόπο.
Πώς το λειτουργώ εγώ;
Μία θεραπεύτρια που κάνει πολλά ραντεβού μπορεί κ πρέπει να έχει προσωπικό σοφέρ.με την αύξηση της βενζίνης σε καμία περίπτωση το +20€ δεν είναι αρκετό.
Σέρβις του οδηγού.
Έτσι μόνο θα έχεις πάντα οδηγούς καλό πληρωμένους κ θα είσαι πάντα συνεπής κ ξεκούραστη.
Φιλικά με αγάπη
Τέα
Μιλάμε pm να μην σπαμαρω άλλο εδώ. ευχαριστώΑνοιχτή θέση για οδηγό υπάρχει?
Aυτο το επ ουδενί πολύ με καυλωσε να ξερεις δεσποινίςΚαλησπέρα σας !!έχετε δίκιο προσπαθώ δυστυχώς δεν τα καταφέρνω πάντα.δε θέλω να σασ δυσάρεστω επ ουδενί!! Δυστυχώς έχω κ κάποιεσ αστοχιεσ ενίοτε αλλά θα το φτιάξω !!
η προτασή μου αν θέλετε ακουστε την συμβουλή μου ειμαι 16 χρόνια στο σαιτ και νομιζω θα συμφωνήσουν και τα υπόλοιπα μέλη και οι πελάτες σας.. είναι αρχές σεπτεμβρίου να πάρετε την κα τεα τηλέφωνο και να συνεργαστείτε μαζί της αν επιθυμει και να τα βρείτε διότι έχει τεράστια πείρα και τους κατάληλους οδηγούς διότι οδηγός δεν είναι μόνο το 20αρικο όταν πηγένετε σε ένα ραντεβού με ένα άγνωστο πελάτη......Η κα τεα έχει συστάσεις απο 10 δες μέλη εδω μέσα και μακάρι να τα βρείτε και να συνεργαστείτε.αυτά και συγνωμη που επεμβαίνω σε κάτι τόσο προσωπικό......αλλά μόνη σας δεν θα τα καταφέρετε σε αυτη τη ζούγκλα δεσποινίς μουΚαλησπέρα σας !!έχετε δίκιο προσπαθώ δυστυχώς δεν τα καταφέρνω πάντα.δε θέλω να σασ δυσάρεστω επ ουδενί!! Δυστυχώς έχω κ κάποιεσ αστοχιεσ ενίοτε αλλά θα το φτιάξω !!
Με 31 ευρώ μεροκάματο δεν θα πάει κανένας να κάνει αυτή την δουλειά
Θα πάει να δουλέψει βάρδια ταξί και θα πάρει το διπλό μεροκάματο
Ας πούμε ότι η κοπέλα μένει κέντρο ή αμπελόκηπους για να πάει Σκαραμαγκά θα δώσει 20€ από εκεί στο Μαρούσι άλλα 20€ από εκεί για γλυφάδα άλλα 20€ και για να επιστρέψει κέντρο άλλα 20€! Σύνολο 80€
Και με τα πήγαινε έλα και με κάποιο 2ωρο ραντεβού και με ένα κενό φτάσαμε στο οκτάωρο
Εάν βγάλει βενζίνες - ασφάλεια - Φθορές και απόσβεση του αυτοκινήτου πόσο μεροκάματο θα μείνει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου? Και δεν είναι δουλειά 9-5 αλλά θα είναι 14:00-22:00 έχει χάσει όλη του την μέρα
Πάμε τώρα στο σήμερα.
Πώς το λειτουργώ εγώ;
Σέρβις του οδηγού.
Φιλικά με αγάπη
Τέα
θα μπορουσε να βελτιωθει ναι, απλα οσοι κανουν σπιτι τους μαθημενοι απο το κατ'οικον μπορει να βαριουνται να τρεχουν και να πληρωνουν,Να ρωτήσω κάτι κι εγώ ο αδαής; Το πρόβλημα της μετακίνησης της κοπέλας και των τυχόν καθυστερήσεων λόγω αυτής δεν θα μπορούσε να περιοριστεί αρκετά αν η κοπέλα, εν προκειμένω η Αριάδνη, αλλά και όποια άλλη στη θέση της, δήλωνε ότι τα ραντεβού μου μπορώ να τα κάνω στο τάδε και τάδε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, που να είναι στην ίδια περιοχή; Ή να έλεγε, τις τάδε και τάδε μέρες θα κάνω ραντεβού στο κέντρο, και τις υπόλοιπες βόρεια ή νότια, όπως κάνουν ήδη αρκετές κοπέλες; Οκ, έτσι δεν θα εξυπηρετούνταν κάποιοι από τους πελάτες που μένουν μακριά και δεν θα ήθελαν να ταλαιπωρηθούν, αλλά οι υπόλοιποι θα ήταν ευχαριστημένοι και τα ραντεβού θα γίνονταν το ένα μετά το άλλο, χωρίς καθυστερήσεις και γκρίνιες, και το κυριότερο χωρίς να χρειάζεται να προσληφθεί κάποιος που να πηγαινοφέρνει την κοπέλα, αφού πλέον δεν θα χρειαζόταν να την τρώνε οι διαδρομές. Γιατί ως γνωστόν "όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ".
Σωστό, όπως σε κάθε δουλειά υπάρχουν κέρδη και ζημίες. Και στη τελική, αυτούς θα μπορούσε να τους κανονίζει όταν θα τέλειωνε με τα ραντεβού της στα (προεπιλεγμένα από την ίδια) ξενοδοχεία ημιδιαμονής.θα μπορουσε να βελτιωθει ναι, απλα οσοι κανουν σπιτι τους μαθημενοι απο το κατ'οικον μπορει να βαριουνται να τρεχουν και να πληρωνουν,
Now we are talking
σε αγαπώ εσένα...Συγνώμη ξέχασα να αναφέρω ότι στην βάρδια η θεραπεύτρια πρέπει να κερνάει καφέ νερό φαγητό τον οδηγό τραβάνε ζόρια και αυτοί οι άνθρωποι όλη μέρα στους δρόμους. Κ μόνο έτσι τους κρατάμε
μιλάς δλδ για 300€ περίπου στον οδηγό για 8-9 ραντεβού. Ή αν θες, περίπου το 1/3 των αμοιβών τηςΠάμε τώρα στο σήμερα.
Πώς το λειτουργώ εγώ;
Σέρβις του οδηγού.
Φιλικά με αγάπη
Τέα
Οπλοπολυβολο τρελανες το κοσμο ολο
Αν μια θεραπεύτρια υποθετικά πάντα μιλάμε αν κάνει 6 ραντεβου την ημέρα πληρώνει τον οδηγό της 128€ την ημέρα.μιλάς δλδ για 300€ περίπου στον οδηγό για 8-9 ραντεβού. Ή αν θες, περίπου το 1/3 των αμοιβών της
μιλάς δλδ για 300€ περίπου στον οδηγό για 8-9 ραντεβού. Ή αν θες, περίπου το 1/3 των αμοιβών της
Αυτή είναι η σωστή φωτογραφία που αντιπροσωπεύει νομίζω το κορίτσι... μπράβο Αριαδνη!!!