Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Ευγε!!!!!!μην δίνεις σημασία....έτσι απαντάει, τύπου με πνεύμα και κριτής των πάντων με 0 βοήθεια στο φόρουμ!
Ευγε!!!!!!μην δίνεις σημασία....έτσι απαντάει, τύπου με πνεύμα και κριτής των πάντων με 0 βοήθεια στο φόρουμ!
dem, δεν πηγαινε σε εσενα!Ευγε!!!!!!
καλημερα!Πατρα θα ερθεις καμια βολτα ποτε?Καλημέρα!!!
...κατσε ρε μαγκα, το προβλημα σου τελικα ειναι η καθυστερηση ή τα 120 ευρω? (που κοστολογεις για 80).Παίδες δε ξέρω για εσάς τι συμβαίνει εγώ είπα να ξαναδοκιμάσω πριν κανένα 10ημερο την Αριάδνη, αλλά πραγματικά τελευταία φορά. Πάλι άργησε 30+ λεπτά πάλι δικαιολογίες με καθυστέρηση στο προηγούμενο ραντεβού και κίνηση. Υπηρεσίες οκ για 80€ σε καμία περίπτωση 120€+ξενοδοχείο κατά την άποψη μου. Και η καθυστέρηση απαράδεκτη.
Καλησπέρα στην όμορφη Πάτρα !! Αν με καλέσετε ;)καλημερα!Πατρα θα ερθεις καμια βολτα ποτε?
Το αντιλαμβάνομαι αυτό με τισ καθυστερήσεις αλλά πραγματικά τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ( η τιμή που λεσ )Παίδες δε ξέρω για εσάς τι συμβαίνει εγώ είπα να ξαναδοκιμάσω πριν κανένα 10ημερο την Αριάδνη, αλλά πραγματικά τελευταία φορά. Πάλι άργησε 30+ λεπτά πάλι δικαιολογίες με καθυστέρηση στο προηγούμενο ραντεβού και κίνηση. Υπηρεσίες οκ για 80€ σε καμία περίπτωση 120€+ξενοδοχείο κατά την άποψη μου. Και η καθυστέρηση απαράδεκτη.
Καμμια. Απλα εκφράζει δύο παράπονα από όσο καταλαβαίνω. Το ένα αφορά στην καθυστέρηση, το άλλο στο κόστος υπηρεσιών. Θεωρεί τα120€ πολλα και οτι αυτα που προσφέρεις αξίζουν για 80€.Το αντιλαμβάνομαι αυτό με τισ καθυστερήσεις αλλά πραγματικά τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ( η τιμή που λεσ )
Καμμια. Απλα εκφράζει δύο παράπονα από όσο καταλαβαίνω. Το ένα αφορά στην καθυστέρηση, το άλλο στο κόστος υπηρεσιών. Θεωρεί τα120€ πολλα και οτι αυτα που προσφέρεις αξίζουν για 80€.
Ετσι εξάλαβα εγω το μηνυμα του.. Ας μας διευκρινίσει ο ίδιος ομως.
αρχισες τα τουρ βρε??Καλησπέρα στην όμορφη Πάτρα !! Αν με καλέσετε ;)
Χαχα περιοδεία!! Καλημέρααρχισες τα τουρ βρε??
το whats up γενικά είναι αλλού για αλλού τελευταία σε όλους...και εμένα αργούν να έρθουν τα μηνύματα και οι ειδοποιήσεις...πούστη Ζούκερμπεργκ φτιαξ το γαμώ το φελέκι μου...Καλησπέρα σασ ! Γενικά αν είναι εύκολο στέλνετε μου βαιμπερ και μηνύματα γιατί το whats up κολλάει ! Σασ εύχριστω εκ των προτέρων
Είμαι πολύ χαλαρή επομενωσ υπαρχει διαθεσιμότητα αν θέλετε να τα πούμεκαλημέρα όμορφο και ευγενικό πλάσμα!! τι έχει το πρόγραμμα σήμερα??
αν κατάλαβα καλά δηλαδή είσαι διαθέσιμη για κόλπα όμορφα και ερωτικά...αν κατάλαβα καλά...άσε έχω πάθει μια κράμπα ανάμεσα στα πόδια μου μεταξύ δεξιού και αριστερού όρχεως άλλο πράγμαΕίμαι πολύ χαλαρή επομενωσ υπαρχει διαθεσιμότητα αν θέλετε να τα πούμε
Κοτοπουλο με μπαμιεςκαλημέρα όμορφο και ευγενικό πλάσμα!! τι έχει το πρόγραμμα σήμερα??