Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.618
- Πόντοι
- 2.256
Συνέχισε την καλή δουλειά Αριαδνάκι και μη πολυδίνεις σημασία στα πειράγματά μου.. Αν κάτι με ενοχλήσει πραγματικά από αυτά που γράφεις, θα το καταλάβεις.
Αρκει να μην συνεχισει να το κανει σε καθημερινη βαση απο μονη της.Επειδη μου αρεσει να λεω και τα καλα,η κοπελα στο viber ειχε ολη την καλη διαθεση να μου δωσει τις πληροφοριες που ζητησα. Χωρις μονολεκτικες απαντησεις,ασε που απαντησε αμεσα.
Μπραβο σου Αριαδνη
Νομιζω οτι απο τοτε που της εκαναν παρατήρηση,το εχει κοψει.Αρκει να μην συνεχισει να το κανει σε καθημερινη βαση απο μονη της.
ωωωωπ καλώς το παιδί της αλλαγής χαχαχαχαχαΚαλημερα σε ολους ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ
μου χαλασαν το ρεπο μου κ πηγα εκτατα δουλεια γυρναω τσιλαρω κ διαβαζω 'το παιδι της αλλαγης' γελασα ρε φουστηωωωωπ καλώς το παιδί της αλλαγής χαχαχαχαχα
Ενδιαφέρουσα η κριτική σου.. Το κορίτσι δείχνει σημάδια βελτίωσης .
τσιλαρω,τι ειναι ρε φιλε?μου χαλασαν το ρεπο μου κ πηγα εκτατα δουλεια γυρναω τσιλαρω κ διαβαζω 'το παιδι της αλλαγης' γελασα ρε φουστη
ωραιο σωμα κυρια αριαδνη.μπραβο παιδι μου.Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα ;)
Αραζωτσιλαρω,τι ειναι ρε φιλε?
Αν σου πω ότι είχα την ίδια απορία.Ενταξει το έμαθα.Λυθηκε.τσιλαρω,τι ειναι ρε φιλε?
...γραψε και καμμια κριτικη! Ειδικα αν ειναι κ καλη , ακομη καλυτερα γτ εχουμε πεσει πανω στο κοριτσι και μονο αρνητικα γραφονται-διαβαζονται!Συνάντηση με αριαδνακι . Πρωινό ραντεβού με επιτυχία ΚΑΙ στην ώρα της. Φαντάζομαι έχει στρώσει το πρόγραμμα της.
Έχω γράψει φίλε. Για μένα ωραία, φρέσκια παρουσία, το παλεύει με το μασάζ και το παλεύει ακόμα περισσότερο μετά. Δεν έχω κλάψει ποτέ τα λεφτά μου. Τα αρνητικά που γράφονται δεν έχουν σχέση με το πρόγραμμα της αλλά με τυχόν καθυστερήσεις και μηνυμάτων που στέλνει. Σε εμένα καθυστέρηση δεν έπαιξε για άλλη μια φορά. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Η συνεδρία είχε θετικό πρόσημο για άλλη μια φορά....γραψε και καμμια κριτικη! Ειδικα αν ειναι κ καλη , ακομη καλυτερα γτ εχουμε πεσει πανω στο κοριτσι και μονο αρνητικα γραφονται-διαβαζονται!
Αυτο ακριβως!Ρε έχετε τρελαθεί;
Έστησε τον άλλο 1.5 ώρα και πρέπει να απολογηθεί και από πάνω;
Είναι οκ επειδή τον ενημέρωσε για το μεγάλο στήσιμο (την τελευταία στιγμή και αφού έχει πληρώσει δωμάτιο) επειδή η τύπισσα ήθελε να βγάλει έξτρα μεροκάματο με τον προηγούμενο;
Έχει χαθεί η μπάλα.
Καλησπέρα κουκλιτσα!Καλησπέρα σας ! Για πακέτα προσφορών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στον αριθμό μου! Σασ εύχριστω πολύ εκ των προτέρων