Καλησπέρα και πάλι..θα ήθελα να σασ ανακοινώσω κάποια πράγματα. οοωσ θα γνωρίζετε πολλοί από εσασ υπάρχει κάποιο υλικό που με αφορα σε γνωστή σελίδα σεξουαλικού περιεχομένου ...το εν λόγω υλικό δημιουργήθηκε στη προσπάθεια καποοιου δοκιμαστικού έτσι ώστε να φανεί αν είμαι κατάλληλη η όχι για μια τέτοιου είδους ενασχόληση (ταινία) .Η εν λόγω εταιρία έκανε λόγω γιαμια πολύ Καλή συνεργασία με αρκετά υψηλές αποδοχές κάτι που φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και μετά από αρκετό καιρο που θεώρησα ότι ήσαν άκυρη η συνεργασία καθωσ δεν προχωρούσε τίποτα πιάστηκαν εξ απροοπτου μαθαίνοντας από πελάτη ότι προταγωνιστω σε κάποια ταινία εν άγνοια μου...το Δία ταύτα είναι ότι εγώ εν τέλη δεν επιθυμούσα καμία συνεργασία και καμιά προβολή αυτών των λήψεων...έχω αιτηθεί την απομάκρυνση τουσ από τη δημόσια προβολή κάτι που ακόμα δεν έχει ληφθεί υπ οψην τουσ και τη διακοπή οποιουδήποτε συμβολαίου κάτι που δεν πεαατοποιειται από. Πλευράς τους κρατώντας με δεσμευμένη με μια συνεργασία που δεν επιθυμώ και εκθετωντασνμε χωρισ να θέλω...πέρα από τισ ληψεισ του δοκιμαστικού δεν έχω ξανασυνεργαστεί και ΟΤΕ πρόκειται...δεν θα κάνω καμιά ταινία το μόνο στο οποίο θα είμαι διαθέσιμη θα είναι τα προσωπικά ραντεβού.ευχαριστω