Βγηκαν οι προμοτωρες παγανια να ανεβασουν τις μετοχες της Αριαδνης!!!
Τωρα μολις το διαβασα αυτο
Καταρχας θα σου κανω μια πολυ απλη και φυσιολογικη ερωτηση :
Ειναι προμοτορικο το οτι εκανα ενα σχολιο με αφορμη μια φωτογραφια που ανεβασε η
@Ariadnaki λεγοντας οτι ειναι θεα, λεω καπου ψεματα ?
(αν ειναι κακασχημη, αν εχει ασχημο σωμα, αν δεν βλεπετε γενικα τοτε ας βγει καποιος να σε επιβεβαιωσει
)
Αποσο ξερω ομως διαβαζοντας διαφορα σχολια εδω μεσα ολοι για ομορφη την εχουν
Ειναι προμοτορικο το οτι εγραψα μια καλημερα
? Αν ειναι τοτε ζηταω ειλικρινα συγνωμη
Απο εκει και περα εχει ενδιαφερον το οτι εσυ γραφεις εμμονικα για μια κοπελα οπου ειλικρινα δεν με ενδιαφερει καν αν το κανεις επειδη την ερωτευτηκες και εφαγες χιλοπιτα, αν θες να κανεις φασαρια, αν θες να της ριξεις την δουλεια της κλπ κλπ.. πιστεψε ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει καθως απο την στιγμη που εχω δει καποια οτι και να ακουσω περιττευει αλλα το να ποσταρεις στο ακυρο εντελως καποιον γραφοντας οτι παπαρια σου ερχεται (και με δεδομενο οτι αυτος που τον χαρακτηριζεις δεν τον ξερεις καν δειχνει οτι στην περιπτωση σου κατι δεν παει καλα με το να γραφεις αυτα που γραφεις
)
Υ.Γ. Εμενα η
@Ariadnaki μου αρεσει σαν επαγγελματιας (σε αλλους μπορει να μην αρεσει , αλλα σιγουρα δεν πεταω παπαριες για οσους εχουν αντιθετη αποψη με τα λεγομενα μου για οποιαδηποτε επαγγελματια)
Υ.Γ.2. Αν ειμαι οπως λες προμοτορας της
@Ariadnaki σε προκαλω να το αποδειξεις εδω και τωρα και εγω θα διαγραφω απο το νημα αμεσα
Για να το πεταξες αυτο εσυ που εισαι σοβαρος (λεμε τωρα) κατι θα ξερεις οποτε ελα σε προκαλω ξεμπροστιασε με με αποδειξεις και ντοκουμεντα
Περιμενω να στηριξεις λοιπον τον ισχυρισμο σου με τεκμηρια