Επισκέπτης
Όσο δεν χρειάζονται μονόπετρα αξίας 7500 για να γαμείς μουνάρες, δεν έχει ισχύ αυτό το επιχείρημα ;)το πιασα ρε πλακα κανω.
Αλλα δεν συμφωνω, με την ιδια λογικη γιατι πληρωνεις για να πουτανες και δεν μπαζα τσαμπα???
Όσο δεν χρειάζονται μονόπετρα αξίας 7500 για να γαμείς μουνάρες, δεν έχει ισχύ αυτό το επιχείρημα ;)το πιασα ρε πλακα κανω.
Αλλα δεν συμφωνω, με την ιδια λογικη γιατι πληρωνεις για να πουτανες και δεν μπαζα τσαμπα???
το πιασα ρε πλακα κανω.
ρε συ ο τυπος μπορει να βγαζει 7500 την ημερα και στ αρχιδια του. οπως ακριβως εσυ με το 20ρικοΌσο δεν χρειάζονται μονόπετρα αξίας 7500 για να γαμείς μουνάρες, δεν έχει ισχύ αυτό το επιχείρημα ;)
ναι ρε φιλαρακι σωστος, κουβεντα κανουμε.τα πολλα λογια ειναι φτωχεια
την βασικη συζητηση την καναμε ! Ο καθενας
εχει τις προτιμησεις του. Μαγκια του! Υγεια
να εχουμε ολοι μας να τις χαιρομαστε !!!!
Κοιτα την παρτη σου.
Δεν έχει σημασία. Όσα και να βγάζεις, το μουνί παραμένει μουνί.ρε συ ο τυπος μπορει να βγαζει 7500 την ημερα και στ αρχιδια του. οπως ακριβως εσυ με το 20ρικο
ρε συ ο τυπος μπορει να βγαζει 7500 την ημερα και στ αρχιδια του. οπως ακριβως εσυ με το 20ρικο
Δεν έχει σημασία. Όσα και να βγάζεις, το μουνί παραμένει μουνί.
ρε σεις!
πειτε του να τα δώσει για κώλο!
δεν καταλαβαινει αυτος απο μουνια!
ομορφη πολη η θεσσαλονικη ε?
καποιος ξερει ομωςπου θες να ξερω?
δεν εχω παει!
Έχεις τον τρόπο σου να με "μαλακώνεις" εσύ πιτσιρίκα...ρε σεις!
πειτε του να τα δώσει για κώλο!
δεν καταλαβαινει αυτος απο μουνια!
για χαβαλεAφού είναι έτσι γιατί μπήκε εδώ μέσα αλαφιασμένος;
Έχεις τον τρόπο σου να με "μαλακώνεις" εσύ πιτσιρίκα...
:o
Μα το Θεό αυτό πρώτη φορα μου το λένε!!!
Πλάκα θα 'χει να γνωριζόμαστε... :Sευτυχως, αυτό μου το'χουν ξαναπει!
Ακούς τι σου λέει ο Κάβειρος; Να τις ακούς τις παλιές καραβάνες ;)"Πρώτη φορά".....ασήμωσέ τον!Οι πρώτες φορές υπάρχουν για τις θυμόμαστε!
"Πρώτη φορά".....ασήμωσέ τον!Οι πρώτες φορές υπάρχουν για τις θυμόμαστε!