Νέα

Αργά και βασανιστικά......Δεν το αντέχω!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς. Η Δήμητρα είχε φορέσει ένα σέξυ μπορντώ κοντό φορεματάκι που διέγραφε όλες τις τέλειες αναλογίες της. Κόκκινες γόβες Λαμπουτέν και μια στενή ζακέτα για ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Το άρωμά της μεθυστικό, η παρουσία της άκρως μαγευτική. Η γυναίκα ... το χει και το δείχνει. Περνάμε σε ένα γνωστό κοσμηματοπωλείο της πρωτεύουσας. Μετά από επιφωνήματα χαράς που με αναστάτωναν καταλήξαμε σε ένα μονόπετρο αξίας 7659 Ε. Ήταν το πρωτοχρονιάτικο δώρο μου σ' εκείνη. Μετά από αυτό οι ματιές της ήταν γεμάτες υποσχέσεις. Την ήθελα όσο τίποτε άλλο στο κόσμο. Ήθελα να νοιώσω να σπαρταράει πάνω μου, με χιλιάδες εκρήξεις μέσα της. Εκείνη όμως είχε άλλα σχέδια... Μου τον πήρε στο στόμα αργά και βασανιστικά. Εγώ να χτυπιέμαι και να την παρακαλάω για πιο δυνατά, πιο δυνατά , να τον πάρει όλο στο λαρύγγι της, να μου δώσει όλο το σάλιο της, να φτάσει μέχρι τα μπαλάκια τα οποία να μην τα αφήσει και αυτά παραπονεμένα. Αντίθετα, οι κινήσεις της ήταν αργές και βασανιστικές, ήξερε οτι αυτό θα με πέθενε και το εκμεταλεύτικε.. Τι λέτε να κάνω?

κανε πιο γρηγορα

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Η αδερφή σου μάλλον γουστάρει ρσενικο ζορικο και συγχρονο..να τη βάνει να πλερώνει και το φραπέ της αμα λάχει και μετά σπίτι με το λεωφορειο..γούστα ειναι αυτά

μεγαλη πουτανα δικε μου :rockon:

Επισκέπτης
Αυτή που μπερδεύουν το μεγάλο και δυνατό με την κοροϊδία είναι οι ίδιοι που μπερδεύουν συνήθως την ανδρεία με την χαζομάρα τύπε.
οχι και ετσι ρε τυπε ο καθενας εχει τα γουστα του και πληρωνει γι αυτα αναλογα με τα κουμαντα του

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Η δικιά μου είναι μεγαλύτερη,σόρρυ.

το χω ξαναδηλωσει δικε μου
μην το κοπανας.

κυριοι σε παρτουζες που εχουμε κανει με τον Κυριο Γιαννη
ενιωσα πολυ μικρος...
και ηταν η πρωτη μου φορα.
γιγαντας.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αυτή που μπερδεύουν το μεγάλο και δυνατό με την κοροϊδία είναι οι ίδιοι που μπερδεύουν συνήθως την ανδρεία με την χαζομάρα τύπε.
Την ανδρεία ονομάζουν χαζομάρα οι δειλοί τύπε μου..
μεγαλη πουτανα δικε μου :rockon:
...βάλτης μυάλο τύπε όσο ειναι καιρός...να εκτιμάει τα καλά παιδιά(Πλούταρχος) για θα σου φορτώσει κάνα ανεπρόκοπο για γαμπρό ;)

Επισκέπτης
Έλα,geronimo groovie το κάναμε :s&m_2:
το χω ξαναδηλωσει δικε μου
μην το κοπανας.

κυριοι σε παρτουζες που εχουμε κανει με τον Κυριο Γιαννη
ενιωσα πολυ μικρος...
και ηταν η πρωτη μου φορα.
γιγαντας.
Γιάννη άστο.Μου ξέφυγε σε μία κριτική ότι τον έχω 11,5 cm.Φοβάμαι ότι δε μαζεύεται πλέον.
Πες όμως ότι έχω καλή ψυχή :grin:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
βάλτης μυάλο τύπε όσο ειναι καιρός...να εκτιμάει τα καλά παιδιά(Πλούταρχος) για θα σου φορτώσει κάνα ανεπρόκοπο για γαμπρό ;)

την εχω παντρεψει δικε μου
να σαι καλα.
με εσωσε.

Επισκέπτης

Επισκέπτης
Την ανδρεία ονομάζουν χαζομάρα οι δειλοί τύπε μου.....
Ναι θυμάμαι σαν πιτσιρικάδες έλεγε ο ένας στον άλλο.
"Είσαι μάγκας; Πήδα από 'δω πάνω."
Ένας που ήτανε "μάγκας" πήδηξε από πέντε μέτρα κι έσπασε το πόδι του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom