rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Παρακαλώ ... χαρά μου!
xe xe xe
Παρακαλώ ... χαρά μου!
Υπερτιτανοτεραστιε,Μπαστουνόβλαχε,
με την γενική έννοια "καταδίκη" δεν λες τίποτα.
Και η Ελλάδα μπορεί να είχε καταδικαστεί από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας για τις βάσεις στο έδαφος της, αλλά στα @@@ της αφού δεν συμμετείχε σε αυτό. Προανέφερα ότι πρέπει να συμμετάσχεις σε κάτι για να είσαι υποχρεωμένος να το αποδεχτείς. (αφού το είχα τονίσει ρε ηλίθιε, γιατί δεν το διάβασες και εκτίθεσαι πάλι?)
Επίσης η Αμερική πολλάκις έχει καταδικαστεί από π.χ. οικολογικές οργανώσεις αλλά στα παπάρια της αφού δεν αναγνωρίζει την διακιοδοσία τους.
Αλλά και να συμμετάσχει στα παπάρια της εξίσου ορισμένες φορές για τους προφανέστερους των λόγων ... ποιος θα την "φυλακίσει" εσύ?
Ο νόμος του ισχυρού επιβάλλεται ιδίως στον τομέα των διεθνών σχέσεων.
Εδώ στο ειδικό δικαστήριο και ο Παπανδρέου δεν είχε εμφανιστεί, ενώ υπήρχε αστυνομία για να τον μπουζουριάσει.
Αλλά σε τομείς που την ενδιαφέρουν την Τουρκία όπως την ένταξη στην ΕΕ, πασχίζει (με θετικά αλλά πολύ αργά βήματα) να αποδείξει ότι συμμορφώνεται .. γιατί να το κάνει άμα είναι άτρωτη?
Ενώ η Ελλάδα εεε τύπος και υπογραμμός ... από που να αρχίσω για την μη-τήρηση των συμφωνιών της!!!
Ας μείνω μόνο στα περιβαλλοντολογικά μόνο που έιναι και της μόδας!!!
Και όμως ... ποτέ δεν μας πέταξαν έξω με τις κλωτσιές!
ΜΑΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!!!
υ.γ. μετεξεταστεός στις διεθνείς σχέσεις!
Υπερτιτανοτεραστιε,
ο μονος διεθνης οργανισμος που εχει καταδικασει την Τουρκια ειναι η ΕΔΑΔ?
η αμερικη δεν υπακουει σε οδηγιες,καταδικες κ.λ.π. επειδη δεν εχει αναγνωρισει τους φορεις ή επειδη τους εχει γραμμενους στα @@ της?
η Ελλαδα λογω της ελλειψης διπλωματικης δυναμης απλα εκμεταλλευεται τις συγκυριες, το γεγονος οτι και αλλες χωρες μελη κανουν αντιστοιχα παραπτωματα και "εκθετει" την ΕΕ στο γεγονος αν μπορει να αποφασισει επιλεκτικα την αποπομπη ΜΟΝΟΝ της Ελλαδας! Δεν ειναι οι αλλες χωρες αγιες ξερεις!
Το "πασχισμα" της Τουρκιας που το βλεπεις ακριβως? Μηπως στο γεγονος οτι κρατα υπο κατοχη εδαφος χωρας της ΕΕ??
Γρηγορα στο google να μαθεις και τα υπολοιπα! ατιμουλικο!!
ρε τουρμποπαπε,
Από την πόρτα σου περνώ,
και τηγανίζεις ψάρια,
και μου πετάς ένα κεφτέ,
Ζήτω η Κύπρος!!!
![]()
![]()
![]()
και αλλος θεος βρεθηκε τυπε?ειχαμε ηδη εναν παντογνωστη θεο την παπια,τωρα εχουμε και αλλον?πολλοι θεοι μαζευτικανρε τουρμποπαπε,
τα ιδια με μενα λες στα μισα θεματα! Εχεις τοσο μεγαλο προβλημα να παραδεχτεις οτι ενας κοινος θνητος ξερει τα ιδια με σενα το θεο?
Και στα υπολοιπα που δε συμφωνουμε, αμα ψαξεις στο γουγλη παλι θα συμφωνησεις!!!
Μη λες παπαριες για την Κυπρο γιατι θαρθει η Περσονα και δεν θα ειναι τοσο ευγενικη οσο εγω!
χαχαχαχα
Από την πόρτα σου περνώ,
και τηγανίζεις ψάρια,
και μου πετάς ένα κεφτέ,
Ζήτω η Κύπρος!!!
![]()
![]()
![]()
και αλλος θεος βρεθηκε τυπε?ειχαμε ηδη εναν παντογνωστη θεο την παπια,τωρα εχουμε και αλλον?πολλοι θεοι μαζευτικαν![]()
![]()
Εσυ εισαι ο οριτζιναλ!!!!!να το γυρίσεις στην πολυθεϊα τύπε!
καλως την περδικανα το γυρίσεις στην πολυθεϊα τύπε!
Εσυ εισαι ο οριτζιναλ!!!!!
Κριμα που το κομμα σε αντικατεστησε με τον τουρμπο και κανεις μονο guest star εμφανισεις μονο!!!
ΠΠ το κοινο σου θα σε θυμαται παντοτε!!!!
γεια σου μεγαλε τυπεΕπειδή είμαι καλό ευγενικό παιδί,αν και αριστερό-ανθελληνάκι,σας καληνυχτίζω!!!
![]()
εσυ κοιτα να πηδηξεις καμια κορασιδα και αστα τα πολιτικα για αργοτερα!Επειδή είμαι καλό ευγενικό παιδί,αν και αριστερό-ανθελληνάκι,σας καληνυχτίζω!!!
![]()
στο γραψα λατινιστί μπας και το καταλάβεις όπως το tourkiki...bre malaka![]()
poso anohtos![]()
kai asxetos
![]()
mporei na eisai??????????
![]()
![]()
![]()
![]()
καλως την περδικα
![]()
![]()
μεταφραζω λοιπον....bre malaka![]()
poso anohtos![]()
kai asxetos
![]()
mporei na eisai??????????
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ εισαι ο οριτζιναλ!!!!!
Κριμα που το κομμα σε αντικατεστησε με τον τουρμπο και κανεις μονο guest star εμφανισεις μονο!!!
ΠΠ το κοινο σου θα σε θυμαται παντοτε!!!!
ωραία το καταλαβες το μπινελίκι!
αυτό που δεν κατάλαβες όμως είναι γατί στο έριξα!!!
εγώ δεν είμαι μαλάκας σας εσάς (μεμο, περσόνα, ραφι, τζέηνς κλπ εθνίκα) να βρίζω χωρίς λόγο...
γιατί σ' έβρισα λοιπόν;