Ρε παιδιά ανοίξτε και κανένα βιβλίο διεθνούς δικαίου.Το πας αλλου φιλε αν και δεν διαφωνω με τα λεγομενα σου..
το θεμα ειναι ποσο δημοκρατικο ειναι να ερχετε ενα Instruction απο το ΕΔΑΔ για ενα λαο που
επισημα δηλωνει στην πλειοψηφια χριστιανος ορθοδοξος ?
Μην το παρεις προσωπικα εγω μπορει να ειμαι ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ (λεμε τωρα)
αλλα και το ΚΡΑΤΟΣ ειναι η πλειοψηφια του λαου και οχι το καθε ΕΔΑΔ.
αν κανω λαθος ας με διορθωσεις..
Το ΕΔΑΔ,ο ΟΗΕ, η ΔΝΤ, ο ΠΟΕ κτλ. έχουν αρμοδιότητα επάνω σου εφόσον έχεις αποδεχτεί εσύ ο ίδιος την εξουσία τους.π.χ. Δεν μπορείς να σύρεις ένα κράτος στο δικαστήριο της Χάγης αν δεν αποδέχονται την δικαιοδοσία του.
Τα κράτη δεν μπορούν να αναγκαστούν να κάνουν κάτι παρά την θέληση τους γιατί δεν υπάρχει διακρατική κυβέρνηση ή βασιλιάς ή .... ώστε να πρέπει να εξαναγκαστούν να υπακούσουν σε επιβαλόμενες αποφάσεις όπως π.χ. οι πολίτες ενός κράτους.
Τα κράτη οικειοθελώς μετέχουν σε τέτοιου είδους διακρατικούς θεσμούς.
Εφόσον η Ελλάδα έχει αποδεχτεί την εξουσία του ΕΔΑΔ, πολύ απλά πρέπει να υπακούσει.
Αν δεν το κάνει, που μπορεί να γίνει αφού όπως είπα δεν υπάρχει διακρατική αστυνομία, θα φανεί αναξιόπιστη σε αυτα που έχει υπογράψει, θα μπει σε μαύρη λίστα με τις όποιες συνέπειες θα έχει αυτό στην διεθνή κοινότητα.
Μπορεί επίσης να διαγραφεί, κάτι το οποίο θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα την διεθνή απομόνωση.
Το πόσο μα πόσο λάθος κάνετε μπροστά σε μια προφανέστατη αλήθεια, μου κάνει εντύπωση γιατί το ίδιο ακριβώς ισχύει και σε προσωπικο επίπεδο ... όλοι οι Έλληνες πολίτες αποδέχονται τα ελληνικά δικαστήρια, αν οι αποφάσεις των δικαστηρίων δεν συμφωνούν με την πλειοψηφία χέστηκε η φοράδα στο αλώνι ... μια τρύπα στο νερό, αφού η πλειοψηφία αποδέχεται την αρμοδιότητα των δικαστηρίων ... και εδώ που τα λέμε δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να μπορει να εκφέρει γνώμη σε οτιδήποτε νομικό.
Το πιο τραγικό όμως είναι ότι το ΕΔΑΔ είναι προς ώφελος των πολιτών, και οι περισσότεροι αποβλέπουν να τους ξελασπώσει ... κάτι το οποίο συνήθως κάνει...
Τραγικό λοιπόν να μην δεχόμαστε την δικαιοδοσία του ΟΤΑΝ δεν μας αρέσει ΜΙΑ μόνο απόφαση του ... το άκρο άωτον της Μεροληψίας!!!
υ.γ. μέμο ... κράτα σημειώσεις, αρχίσανε οι παραδόσεις!