Ρε τι σου είναι το google ... τι μπορεί να σου βγάλει όταν εισάγεις την μεταβλητή "
κλαπαρχίδης"!
----------ΕΝΑΡΞΗ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ GOOGLE (ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ)-----------------Αδερφή?
Γιατί το κάνεις αυτό και αδικείς τον εαυτό σου ... που είναι το επιχείρημα σου τέλος πάντων?
Και ποιος μίλησε για αστεία?
Εγώ σε προκαλώ συνεχώς ανοιχτά αλλά κλάνεις μέντες ... εδώ δεν ξέρεις τα βασικά με τον Γαλιλαίο που μαθαίνουν στο Δημοτικό, που να μιλήσεις για τέτοια θέματα...
Εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα άπο χόμπυ μόνο ρε βλήμα ... είναι κομμάτι της μόρφωσης μου, της εκπαίδευσης και της δουλειάς μου ... έχω ακαδημαικούς τίτλους με κάτι δεκάρια ΝΑ ρε μπουμπούνα ... αν δεν συμβαίνει το ίδιο και με σένα, πως μπορείς να εκφράζεις γνώμη σε ένα καταξιωμένο επαγγελματία ρε βούρλο???!!!
Αλλά ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα σου ... αν, λέμε αν, είχες ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ρε βούρλο εχώ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΑ και θα φρόντιζα να μάθω από εσένα γιατί σε όλη μου την ζωή έψαχνα να βρω δασκάλους ... αυτό είναι ωριμότητα και καλλιέργεια, αυτό σημαίνει να είσαι honnete homme...
Αλλά εσύ δεν ξέρεις από τέτοια ... είναι ένας κλασσικός κρυφο-εγωίσταρος που δεν ξέρει να βάζει προσωπικό φραγμό στο ανώτερο, αλλά δεν είσαι και ο μόνος...
Τα θέματα όμως της γνώσης αγαπητέ δεν είναι ποδόσφαιρο, και για αυτό δεν παρακολούθησα άλλωστε ποτέ μου το συγκεκριμένο άθλημα....
Προφανώς είναι πρωτότυπο, αφού δεν εμπειέχεται σε εισαγωγικά αλλά δεν είναι και με italics ... αλήθεια ένα σοβαρό βιβλίο δεν έχεις διαβάσει στην ζωή σου ... δεν σου ζητήσαμε και το σύστημα Harvard δα!!!
Από πότε ΕΣΥ ίδρυσες νόμο πέρι λογοκρισίας, και δεν το κατάλαβα?
Από πότε δεν μπορώ να σχολιάζω ... ιδίως πράγματα τα οποία ΕΓΩ χρησιμοποιώ στις δημοσιεύσεις μου?
Ρε φασίστα, καρφώνεσαι....
Δεν θυμάμαι ποτέ στην παγκόσμια βιβλιογραφία να το υποστήριξε κανείς αυτό ... κοινώς συμφωνούμε.
Το θέμα είναι πλέον η ηλικία σου ... δηλαδή σε ποια ακριβώς ηλικία είσαι τώρα, πόσο πολύ ρε αδερφέ σου έχει πάρει για να κατανοήσεις τέτοιες προφανείς αλήθειες!!!!
----------ΠΕΡΑΣ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ GOOGLE (ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ)-----------------
Μου αρέσει που δεν θα ξανασχολούσουνα με την "
μίζερη ύπαρξη" μου ....