Επισκέπτης
Ρε άσε τον άνθρωπο ήσυχο,λέει πολύ πετύχημενα αστεία!!!Πως φαίνεται η προσωπική εμπειρία!!!
Ρε άσε τον άνθρωπο ήσυχο,λέει πολύ πετύχημενα αστεία!!!Πως φαίνεται η προσωπική εμπειρία!!!
/quote]
βρίσκεσαι σε προφανή σύγχιση περί τους όρους και τα πράγματα...
Αστο, το γαμησες και ψοφησε......Ατόπο,άκυρο,άστοχο,ρατσιστικό και γεμάτο ταμπού ερώτημα,μην φοβάσαι δεν σε τρώνε οι γκαυ ούτε θα σε βιάσουν αν δεν θες!!!
Κοίτα κάθε κοινωνία μπορεί να επιβιώσει και χωρίς ομοφυλόφιλους,σαφώς.
Ωστόσο δεν υστερούν ή πλεονεκτούν κάπου έναντι των υπόλοιπων.
Aναιρείς,εκτός αν η Daisy Duck είναι gay!!!1> μαθε να κανεις παραθεσεις
2> θα σου γραψω κατι για τις γαραγαρες]
3> Εισαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ και πηγαζει απο το ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΤΣΥΡΙΖΟΝΙ
παρε την επιβραβευση σου
Φιλακια
Πως φαίνεται η προσωπική εμπειρία!!!
Mένσα=gay αν κατάλαβα καλά!!!Αστο, το γαμησες και ψοφησε......
Ποσο Μενσα εχεις εσυ? αχαχαχα
Βρε ηλιθιε δεν παρεθεσες κειμενο... μες απο αυτο αρα το ασπαζεσαι...
χαμουροπαπια...
και ρωταγες αν σε εχουμε ικανο να το πεις εσυ....
Σαλτα να τσιπμουκωσεις το μητσακη γιατι εισαι διχασμένη προσωπικότητα.
διορθώνεις αυτό το οποίο δεν έβγαζε νόημα.Πορνοπαπε σαλτα να τσιμπουκωσεις το μητσακη διοτι οταν δεν σε συμφερει
κανεις γαργαρες...
στο διορθωνω
διορθώνεις αυτό το οποίο δεν έβγαζε νόημα.
αρα, όπως πάντα, έχω δίκιο.
επί της ουσίας σου απάντησα παραπάνω!
το θέμα έχει λήξει...
τώρα θα βγάλεις φωτό ή σκίτσο
γιατί με τη λογική δεν τα πας καλά!
Ητανε ρητορικο το ερωτημα ρε παπαρα!Mένσα=gay αν κατάλαβα καλά!!!
Ωστόσο εξηγησέ μου γιατί οι gay είναι ή δεν είναι αναγκαίοι;!
Oτί δεν είναι το συνηθισμένο,δεν είναι,αυτό μόνο.
Να βαλω κιεγω ενα φιλοσοφικο ερωτημα?
Ειναι οι γκαιυ....ανα-γκαιοι??
και το εμπειεχεται προτωτυπο ειναι! εισαι ο πρωτος που εισαγεις ενα τετοιο ορο στην παγκοσμια λογοτεχνια!
Καυλιαρα μου εσυ....αθεϊστρια
Το νεο μοντελακι εισαι εσυ μετα τον ΠΠ..
Μεμο δεν αντεχω αλλο......... δωσε Specifications του μοντελου του καινουριου....
αχαχαχαχαχαχαχα
Καυλα εισαι.........
Αχαχαχαχαχαχαχα εισαι μεγας καλλιτεχνης ρεεεε!!!Καυλιαρα μου εσυ....αθεϊστρια
Το νεο μοντελακι εισαι εσυ μετα τον ΠΠ..
Μεμο δεν αντεχω αλλο......... δωσε Specifications του μοντελου του καινουριου....
αχαχαχαχαχαχαχα
Καυλα εισαι.........
Ελληνική λέξη μένσα εγώ δεν βρήκα,μήπως εννοείς πένσα;!Ητανε ρητορικο το ερωτημα ρε παπαρα!
Αλλα που να το καταλαβεις εσυ τιποτενιε, μικρο-μενσα(πως λεμε μικροτσουτσουνε?) αχαχαχαχαχα μονο τα ανωτερα ειδη του ζωϊκου βασικειου οπως ο φιργδημιδης μπορουν να τα καταλαβουν αυτα! χαχαχαχα
η περιφρόνηση του φασίστα για την ποικιλία και τη διαφορετικότητα του κόσμου όπου ζει, είναι το άλλοθι της ψυχικής μιζέριας και της αγραμματοσύνης του. Τα θέλει όλα άπλετα φωτισμένα εκτός από τη δική του ζωή, μιλά πάντα για λογαριασμό των άλλων επειδή νιώθει πως του ανήκουν οι ζωές τους, μιλά πάντα για την δική του πατρίδα σαν να είναι το ιδιόκτητο χωράφι του, μιλά για τις πατρίδες των άλλων σαν να είναι δικές του. Αλλά, αν μιλήσει κάποιος για τη δική του ζωή, αυτομάτως γίνεται στα μάτια του ο προδότης. Γιατί ο μεγαλύτερος φόβος του φασίστα είναι η αλήθεια γύρω από τον εαυτό του.Αχαχαχαχαχαχαχα εισαι μεγας καλλιτεχνης ρεεεε!!!
Εισαι εξπρεσιονιστης? μαλλον ασε την κριτικη θα την κανει ο ειδημων ο φιργδημιδης! αχαχαχαχα
χαρακτηριστικα νεου μοντελου!
model Firgdinmigdin, ειναι η νεωτερη εκδοση της εταιρειας ampalos.ltd και ειναι η εξελιξη του παλιοτερου μοντελου της ΠΠ το οποιο δε τραβαει πια! Η πληρης ονομασια του μοντελου ειναι:
ΠΠ 2009 GTI TURBO INTERCOOLER BAVARIA AMG QUATTRO HYBRID(εχει και οικολογικες ανησυχιες)
Ειναι η πρωτη φορα που μοντελο παραγωγης εχει μονο μια ταχυτητα! Οπισθεν!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
φιλική πρόταση:
να εκφράζεσαι μόνο με σκίτσα και εικόνες!
με το γραπτό λόγο δεν τα πας καθόλου καλά!!!
κι εσύ ζορίζεσαι και το κοινό σου ταλαιπωρείς
Ναι ρε αλλα εγω δεν ειμαι ημιθεος! Ενας απλος θνητος ειμαι αρα κανω και λαθη!Ενώ εσύ δεν το κάνεις, στην στιγμή ακριβώς που προσπαθείς να το αποφύγεις!!!
Εγώ απλά ένα "ρ" ξέχασα να πατήσω, ενώ εσύ γκαβαδία ...
Κάνω και εγώ κάποιες φορές ορθογραφικά λάθη όταν γράφω γρήγορα ... αλλά δύο μαζί στην ίδια λέξη, και μάλιστα σε διαδοχικές συλλαβές!!!!
Κοίτα να δεις, πραγματικά ο λόγος σου είναι κενός οπότε πλέον δεν έχει νόημα...
Παράπονο το έχω ρε πούστη μου, να πω ότι έμαθα ΕΝΑ πράγμα από εσένα, ... ΕΝΑ ... αλλά τζίφος!
Ενώ εσύ ... δεν θέλω παράπονα, έμαθες πολλά
Αχαχαχαχαχαχαχα εισαι μεγας καλλιτεχνης ρεεεε!!!
Εισαι εξπρεσιονιστης? μαλλον ασε την κριτικη θα την κανει ο ειδημων ο φιργδημιδης! αχαχαχαχα
χαρακτηριστικα νεου μοντελου!
model Firgdinmigdin, ειναι η νεωτερη εκδοση της εταιρειας ampalos.ltd και ειναι η εξελιξη του παλιοτερου μοντελου της ΠΠ το οποιο δε τραβαει πια! Η πληρης ονομασια του μοντελου ειναι:
ΠΠ 2009 GTI TURBO INTERCOOLER BAVARIA AMG QUATTRO HYBRID(εχει και οικολογικες ανησυχιες)
Ειναι η πρωτη φορα που μοντελο παραγωγης εχει μονο μια ταχυτητα! Οπισθεν!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα