Νέα

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΕΡ των θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 947
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ελληνική λέξη μένσα εγώ δεν βρήκα,μήπως εννοείς πένσα;! :grin: :think:
Ωραία είμαι λοιπόν μικροτσούτσουνος και εχώ κόμπλεξ για αυτό(εκεί θες να καταλήξεις),και;! :rolleyes:
AAAA εισαι τελειως γκαου εσυ!
Μαθημα πρωτο,
μαθε να ξεχωριζεις τα σοβαρα απο τα αστεια

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σε ότι με αφορά το (όποιο) θέμα έχει εξαντληθεί.
από δω και πέρα θα έχουμε σκίτσα και εικόνες από το ράφι
και αρλούμπες από το μέμο...

παίξτε μόνα σας φασιστάκια!
τουλαχιστο ρε ΠΠ εμεις οτι γραφουμε το σκεφτομαστε απο μονοι μας ;)

τοπιασες το υποννοουμενο κουφαλιτσα μου εσυ!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
-Και επειδή βλέπω ότι πολλοί μιλάνε για πακοσμιοποίηση (αλλά και άλλες έννοιες), και απορώ αν έχουν πραγματικάεμβαθύνει σε αυτό, εννοώ σε σχέση με το άρθρο που κάποτε διάβασαν πριν κανα δυο χρονάκια στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό ΝΙΤΡΟ...

-Και επειδή κάτι μου λέει ότι έχει πέσει πολύ, μα πάρα πολύ google...

... ας θέσουμε μερικές "απο-google-ισμένες", πιο πρωτότυπες προσεγγίσεις ... απορίες ή θέσεις επιπέδου δημοτικού σχολείου!

1)Αν η παγκοσμιοποίηση έχει σαν σκοπό την ομοιογενοποίηση των πολιτισμων σε μια κοινή κουλτούρα... και αν σου την δίνει που βλέπεις McDonald΄s σε κάθε γωνιά του πλανήτη, γιατί δεν μας την δίνει, αλλά αντίθετα μας αρέσει, που μπορούμε ΠΛΕΟΝ να τρώμε κεμπαπ παντού στον κόσμο και να έχουμε ένα σούσι μπαρ κάτω από το σπίτι μας? ... Δεν είναι αυτή σαφέστατα μεροληπτική στάση? :huh:

2)Αν η παγκοσμιοποίηση έχει σαν σκοπό την ομοιογενοποίηση των πολιτισμων σε μια κοινή κουλτούρα... γιατί μας νοιάζει αν, αν λέω, μπορεί να μας εξασφαλίσει ειρήνη, ευημερία και ευμάρεια? ... αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε όλο τον κόσμο, και τίποτα δεν επιτυγχάνεται δίχως κάποιο αντάλλαγμα... γιατί να έχουμε εμμονή με τα σύνορα ενώ τα έθνη δεν είναι τίποτα άλλο από μια εφεύρεση 200 ετών?

3)Πως γίνεται κάποιος να είναι κατά της παγκοσμιοποίησης και να:
α)θεωρεί το ίντερνετ χρήσιμο εργαλείο
β)Σερφάρει συνεχώς
γ)Έχει προφίλ στο Facebook
κλπ.κλπ.κλπ.
??? :huh:

Σε επόμενο ποστ θα ακολουθήσουν πιο "ανεβασμένες" θέσεις, με πιο δύσκολη ανάλυση και πιο δύσκολες απαντήσεις...

Επισημαίνω ... δεν είμαι κομμουνιστής ή αναρχικός, τα σιχαίνομαι μάλιστα.
Είμαι ριζοσπάστης φιλελεύθερος, με ψήγματα "αριστοκρατικού ριζοσπαστισμού", κλασσικού φιλελευθερισμού, νεοφιλελευθερισμού αλλά και δεξιού αναρχισμού.

υ.γ. Μεμοψόλ μην ασχολείσαι ... δεν είναι αυτά για σένα!!! :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ενώ εσύ ... δεν θέλω παράπονα, έμαθες πολλά

Οντως, εμαθα κατι πολυ σημαντικο και σε ευχαριστω!

Εμαθα πως οσο μικραινει το μεγεθος του αντρικου μοριου, τοσο μεγαλωνει (με γεωμετρικη προοδο) η μαλακια του φεροντος το μοριο!

αχαχαχαχαχαχαχαχα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
σε ότι με αφορά το (όποιο) θέμα έχει εξαντληθεί.
από δω και πέρα θα έχουμε σκίτσα και εικόνες από το ράφι
και αρλούμπες από το μέμο...

παίξτε μόνα σας φασιστάκια!

Αγαπη μου γιατι εφυγες !!!

ΔΕΝ εχει νοημα η ζωη μου χωρις εσενα....ΚΛΑΨ

την κανω και εγω για λιγο επανερχομαι.....

ΚΛΑΨ.... ΚΛΑΨ εφυγε η παπια μου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
-Και επειδή βλέπω ότι πολλοί μιλάνε για πακοσμιοποίηση (αλλά και άλλες έννοιες), και απορώ αν έχουν πραγματικάεμβαθύνει σε αυτό, εννοώ σε σχέση με το άρθρο που κάποτε διάβασαν πριν κανα δυο χρονάκια στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό ΝΙΤΡΟ...

-Και επειδή κάτι μου λέει ότι έχει πέσει πολύ, μα πάρα πολύ google...

... ας θέσουμε μερικές "απο-google-ισμένες", πιο πρωτότυπες προσεγγίσεις ... απορίες ή θέσεις επιπέδου δημοτικού σχολείου!

1)Αν η παγκοσμιοποίηση έχει σαν σκοπό την ομοιογενοποίηση των πολιτισμων σε μια κοινή κουλτούρα... και αν σου την δίνει που βλέπεις McDonald΄s σε κάθε γωνιά του πλανήτη, γιατί δεν μας την δίνει, αλλά αντίθετα μας αρέσει, που μπορούμε ΠΛΕΟΝ να τρώμε κεμπαπ παντού στον κόσμο και να έχουμε ένα σούσι μπαρ κάτω από το σπίτι μας? ... Δεν είναι αυτή σαφέστατα μεροληπτική στάση? :huh:

2)Αν η παγκοσμιοποίηση έχει σαν σκοπό την ομοιογενοποίηση των πολιτισμων σε μια κοινή κουλτούρα... γιατί μας νοιάζει αν, αν λέω, μπορεί να μας εξασφαλίσει ειρήνη, ευημερία και ευμάρεια? ... αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε όλο τον κόσμο, και τίποτα δεν επιτυγχάνεται δίχως κάποιο αντάλλαγμα... γιατί να έχουμε εμμονή με τα σύνορα ενώ τα έθνη δεν είναι τίποτα άλλο από μια εφεύρεση 200 ετών?

3)Πως γίνεται κάποιος να είναι κατά της παγκοσμιοποίησης και να:
α)θεωρεί το ίντερνετ χρήσιμο εργαλείο
β)Σερφάρει συνεχώς
γ)Έχει προφίλ στο Facebook
κλπ.κλπ.κλπ.
??? :huh:

Σε επόμενο ποστ θα ακολουθήσουν πιο "ανεβασμένες" θέσεις, με πιο δύσκολη ανάλυση και πιο δύσκολες απαντήσεις...

Επισημαίνω ... δεν είμαι κομμουνιστής ή αναρχικός, τα σιχαίνομαι μάλιστα.
Είμαι ριζοσπάστης φιλελεύθερος, με ψήγματα "αριστοκρατικού ριζοσπαστισμού", κλασσικού φιλελευθερισμού, νεοφιλελευθερισμού αλλά και δεξιού αναρχισμού.

υ.γ. Μεμοψόλ μην ασχολείσαι ... δεν είναι αυτά για σένα!!! :2funny:
μα πως να ασχοληθω? το επιπεδο μου δεν μου επιτρεπει καν να αγγιξω τετοια φιλοσοφικα θεματα!

εγω για να βρω κανα ...τανακι να γαμησω ρε μπηκα εδω! Εσυ? ;)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ελληνική λέξη μένσα εγώ δεν βρήκα,μήπως εννοείς πένσα;! :grin: :think:
Ωραία είμαι λοιπόν μικροτσούτσουνος και εχώ κόμπλεξ για αυτό(εκεί θες να καταλήξεις),και;! :rolleyes:
Έλα ρε...
Και εγώ το ίδιο!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
μα πως να ασχοληθω? το επιπεδο μου δεν μου επιτρεπει καν να αγγιξω τετοια φιλοσοφικα θεματα!

ργω για να βρω κανα ...τανακι να γαμησω ρε μπηκα εδω! Εσυ? ;)
Μεμοψολ είχα πει ... εσύ τι πετάχτηκες??? :2funny:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Οντως, εμαθα κατι πολυ σημαντικο και σε ευχαριστω!

Εμαθα πως οσο μικραινει το μεγεθος του αντρικου μοριου, τοσο μεγαλωνει (με γεωμετρικη προοδο) η μαλακια του φεροντος το μοριο!

αχαχαχαχαχαχαχαχα
Ας υποθέσουμε ότι το δεύτερο διαπιστώνεται νοητικά ... το πρώτο πως το διαπίστωσες, αν όχι εμπειρικά? :2funny:
Σκουπίσου, καρφώθηκες... :2funny:

Επισκέπτης

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ας υποθέσουμε ότι το δεύτερο διαπιστώνεται νοητικά ... το πρώτο πως το διαπίστωσες, αν όχι εμπειρικά? :2funny:
Σκουπίσου, καρφώθηκες... :2funny:
Μια φιλη μου ρε ειναι στη σχολη καλων τεχνων και μου ειπε οτι "ποζαρεις" σαν μοντελο εκει! αχαχαχαχαχα τι τοθελες και συ να ποζαρεις στην ταξη για τα γυμνα? Στο τμημα με την αφηρημενη τεχνη επρεπε να ποζαρεις! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Μια φιλη μου ρε ειναι στη σχολη καλων τεχνων και μου ειπε οτι "ποζαρεις" σαν μοντελο εκει! αχαχαχαχαχα τι τοθελες και συ να ποζαρεις στην ταξη για τα γυμνα? Στο τμημα με την αφηρημενη τεχνη επρεπε να ποζαρεις! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ολάλα,α παίδες εγώ από αύριο σταματάω να ποστάρω στα θέματα που εμφανίζεστε,δεν μπορώ κομπλάρω ανάμεσα σε τόσες διάνοιες!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom