Νέα

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΕΡ των θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 947
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μωρή ροζαλία δε μας είπες ποιόν υποστηρίζεις. Τη Ντόρα ή το δροσερό αγόρι (Αντώνης);

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ καλως την εταιρη μου αγαπη  :smitten: :smitten:  :smitten:

κοιτα εγω προτιμω Ντορα, διοτι δεν μου αρεσουν τα (δροσερα) αγορια
αλλα οτι και να γινει δεν κβω φλεβα..
Μ αρεσει και ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ..

Εσενα εχω καιρο να σε ενοχλησω, δουλιτσες βλεπεις....χεχεχε
αλλα βλεπω και ασχχολεισαι με "Τηλεοπτικα ριαλιτυ"....keep walking

καποια στιγμη θα σου ξανατριφτω...παλι...αχαχαχαχαχαχα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ντοριτα φυσικα..
αν βγει ο Σαμ,τελειωσε ο fuhrer.... :sunglasses:

Αρχηγε μου καλα εισαι.... :2funny: :2funny:

δεν το κανω λογο του οτι ειμαι Καρατζαφερικος πιστεψε με αλλα εσυ
γουσταρεις εναν αποστατη ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ? (λεμε τωρα)

για λεγε....

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αναρχισμός και διεθνισμός αν και δεν ταυτίζονται εννοιολογικά και ιστορικά, έχουν κάποια κοινά σημεία...Ιδίως την αντιπάθεια προς το κράτος, ιδίως το εθνικό, με διαφορετικές αφετηρίες το κάθε ιδεολόγημα...
Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές φορές αντιεξουσιαστές αναρχικοί έχουν κοινές απόψεις με νεοφιλελεύθερους διεθνιστές, ιδίως σε κοινωνικά θέματα ενώ αμφότεροι αντιπαθούν οποιαδήποτε μορφή κρατικού ελέγχου...
Τώρα ο όρος αναρχοδιεθνιστής είναι μάλλον πλεονασμός διότι ο αναρχισμός έχει έντονα διεθνιστικά στοιχεία...

αι για σου....θα προσθετα οτι εχουν και κοινο σκοπο ουσιαστικα....και οι 2 δεν θα μπορουσαν να υπαρχουν αν δεν καταφερουν να κανουν μπαχαλο και μωσαικο ολα τα κρατη και εθνη ... ...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ντοριτα φυσικα..
αν βγει ο Σαμ,τελειωσε ο fuhrer.... :sunglasses:

Ξεχασα να σου πω οτι οποιο και να ειναι το αποτελεσμα θα υπαρχουν
απωλειες στην ΝΔ......πιστεψε με.

Δεν ειναι αυτο που επιθυμω παντως αυτο.... αλλα θα γινει.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αι για σου....θα προσθετα οτι εχουν και κοινο σκοπο ουσιαστικα....και οι 2 δεν θα μπορουσαν να υπαρχουν αν δεν καταφερουν να κανουν μπαχαλο και μωσαικο ολα τα κρατη και εθνη ... ...

Δεν θα ήταν αδόκιμο να λέγαμε ότι ο αναρχισμός στρέφεται κυρίως κατά του κράτους και ο διεθνισμός κυρίως κατά του έθνους...
Προφανώς σε ένα εθνικό κράτος, τα δύο αυτά ιδεολογήματα θα είχαν κοινό πεδίο δράσης...

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ο φιλελευθερικος διεθνισμος ονομαζεται πανκοσμιοποιηση....σωστα??? αρα καταληγουμε στο ιδιο αποτελεσμα....αναρχια=διεθνισμος  καπιταλισμος=διεθνισμος  διαιρη και βασιλευε δηλαδη

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αντε παλι τα ιδια....σου ειπα οτι η συνδεση ειναι προσωπικη μου αποψη και προβληματισμος...εφοσον εχουν κοινους σκοπους ...η μηπως δεν εχουν...θελουν η δεν θελουν αναρχικοι και παγκοσμιοποιηση να πετυχουν το ιδιο ??? θελουν η οχι καταλυση των εθνων ???
απαντησε μου μονο σε αυτο

οι αναρχικοί δε θέλουν σύνορα, δε θέλουν κυβερνήσεις.

οι άλλοι που λες, δε θέλουν σύνορα μεν, θέλουν όμως κυβέρνηση δε

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1

αντε μπραβο....να που καπου καταληγουμε αδερφε .....δοξα το θεο....αρα λοιπον σε αυτοι τη φαση ειναι συμαχοι ...σωστα?????? οσο για το μετα ...θα δουμε :think: :think: :think:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αναρχισμός και διεθνισμός αν και δεν ταυτίζονται εννοιολογικά και ιστορικά, έχουν κάποια κοινά σημεία...Ιδίως την αντιπάθεια προς το κράτος, ιδίως το εθνικό, με διαφορετικές αφετηρίες το κάθε ιδεολόγημα...
Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές φορές αντιεξουσιαστές αναρχικοί έχουν κοινές απόψεις με νεοφιλελεύθερους διεθνιστές, ιδίως σε κοινωνικά θέματα ενώ αμφότεροι αντιπαθούν οποιαδήποτε μορφή κρατικού ελέγχου...
Τώρα ο όρος αναρχοδιεθνιστής είναι μάλλον πλεονασμός διότι ο αναρχισμός έχει έντονα διεθνιστικά στοιχεία...

Οπότε η Γένοβα, οι διαδηλώσεις κατά των G-8, G-20 σε Λονδίνο, Πίτσμπουργκ προς τι;;;;;

Δηλαδή το "Κίνημα", οι "indymedia" κάνει διαδηλώσεις και κραδαίνει πλακάτ γιατί κατά βάθος είναι υπέρ της Παγκοσμιοποίησης;;;
Ψέμματα όλα δηλαδή;;;;

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1

ας συμαχησουμε λοιπον...να καταλυσουμε τα συνορα πρωτα....να μην υπαρχουν κρατη και εθνικες συνηδησεις....τοπικες οικονομιες....στρατοι...αντιδρασεις....και μετα....θα τη βρουμε την ακρη.... :headbang: :headbang: :headbang:....ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ ?????

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Οι αριστεροι δε θέλουν σύνορα μεν, θέλουν όμως κυβέρνηση δε ;;;;;;;

και πως γινεται αυτο ;;;;;;;;; :new_shocked: :new_shocked:

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οπότε η Γένοβα, οι διαδηλώσεις κατά των G-8, G-20 σε Λονδίνο, Πίτσμπουργκ προς τι;;;;;

Δηλαδή το "Κίνημα", οι "indymedia" κάνει διαδηλώσεις και κραδαίνει πλακάτ γιατί κατά βάθος είναι υπέρ της Παγκοσμιοποίησης;;;
Ψέμματα όλα δηλαδή;;;;

τι να σου πω φιλαρακι...οτι καταλαβες καταλαβα....ψεματα μπορει να μην ειναι....αλλα ανωφελα ισως...γιατι κατα βαθος εξηπυρετουν τα σχεδια της πανκοσμιοποιησης....εγω ετσι το βλεπω..... :jerking: :jerking: :jerking:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ψέμματα όλα δηλαδή;;;;

Καλή ερώτηση...
Εδώ η απάντηση, πάντα κατά την ταπεινή και ενδεχομένως λανθασμένη άποψή μου...

Το μόνο που χτυπήθηκε ήταν οι δρόμοι, τα κτίρια και οι άνθρωποι της αθήνας και της θεσσαλονικής...
Η παγκοσμιοποίηση δεν έπαθε τίποτα...
Κυρίως διότι μετά τα "χτυπήματα" τα βολεμένα τέκνα μεγαλοαστών που τα πραγματοποίησαν, μπήκαν στο internet, ανέβασαν τα κατορθώματά τους στο youtube, έφτιαξαν και σχετικό γκρουπ στο facebook, αναζήτησαν πηγές στο google και αντάλλαξαν μηνύματα στο twitter...
Έπειτα πήραν τη visa / mastercard/ american express του μπαμπά (χρυσές όλες εννοείται) και αγόραζαν αναρχικά βιβλία από το amazon και αντικείμενα στο e-bay...Ρουχαλάκια και αξεσουάρ (luis vuitton, prada, d&g tec) είχαν αγοράσει με τις αυτές κάρτες από το mall και το golden hall τα οποία δεν τα σπανε γιατί ο μπαμπάς έχει μετοχές στη lamda developments και δεν έχει και πανεπιστήμιο μετά κρυφτούν...
Το επόμενο σκ πετάνε στο λονδίνο όπου σπουδάζουν κάτι σε διεθνεις επιστήμες και κοινωνιολογία και συμμετέχουν και σε μκο μαζί με τους ομοίους τους από άλλες χώρες...
Είναι τόσο ωραία να είσαι 25 και ακόμη φοιτητής με τα λεφτά του daddy..

Οι της γένοβας κτλ θέλουν παγκοσμιοποίηση αλλά των "λαών", όχι του κεφαλαίου ή των κυβερνήσεων...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οι αριστεροι δε θέλουν σύνορα μεν, θέλουν όμως κυβέρνηση δε ;;;;;;;

και πως γινεται αυτο ;;;;;;;;; :new_shocked: :new_shocked:

που έγραψα για αριστερούς στην παράθεση που χρησιμοποίησες?

Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ρε βλάκα?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
που έγραψα για αριστερούς στην παράθεση που χρησιμοποίησες?

Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ρε βλάκα?

δικο μου ειναι τζερτζελιαρα δεν χρησημοποιησα παραθεση..

εγραψες

οι άλλοι ποιοι ειναι (αυτο μπορει να μην καταλαβα..) παλι οι αναρχικοι ;;;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Κρίνοντας από τις αντιδράσεις των αναρχικών σε κάθε συγκέντρωση G8, μάλλον το συμπέρασμα σου είναι λάθος

ναι εχεις δικιο!
Φετος καηκε ο Αστερας της βουλιαγμενης οταν συναντηθηκαν εκει οι της λεσχης Μπιλντεμπεργ! Ακομα τα αποκαϊδια μαζευουνε απο τα προτωφανη επεισοδια!
Υστερα  απο αυτη την εντονη αντιδραση, η λεσχη Μπιλντερμπεργκ ζητησε δημοσια συγνωμη για τη μυστικοπαθεια και τους σκοπους της και διαλυθηκε!
Τα μελη της εγιναν απλοι στρατιωτες σε διαφορες ΜΚΟ!

Και μετα ξυπνησες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom