Νέα

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΕΡ των θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 947
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το μόνο που χτυπήθηκε ήταν οι δρόμοι, τα κτίρια και οι άνθρωποι της αθήνας και της θεσσαλονικής...
Η παγκοσμιοποίηση δεν έπαθε τίποτα...
Κυρίως διότι μετά τα "χτυπήματα" τα βολεμένα τέκνα μεγαλοαστών που τα πραγματοποίησαν, μπήκαν στο internet, ανέβασαν τα κατορθώματά τους στο youtube, έφτιαξαν και σχετικό γκρουπ στο facebook, αναζήτησαν πηγές στο google και αντάλλαξαν μηνύματα στο twitter...
Έπειτα πήραν τη visa / mastercard/ american express του μπαμπά (χρυσές όλες εννοείται) και αγόραζαν αναρχικά βιβλία από το amazon και αντικείμενα στο e-bay...Ρουχαλάκια και αξεσουάρ (luis vuitton, prada, d&g tec) είχαν αγοράσει με τις αυτές κάρτες από το mall και το golden hall τα οποία δεν τα σπανε γιατί ο μπαμπάς έχει μετοχές στη lamda developments και δεν έχει και πανεπιστήμιο μετά κρυφτούν...
Το επόμενο σκ πετάνε στο λονδίνο όπου σπουδάζουν κάτι σε διεθνεις επιστήμες και κοινωνιολογία και συμμετέχουν και σε μκο μαζί με τους ομοίους τους από άλλες χώρες...
Είναι τόσο ωραία να είσαι 25 και ακόμη φοιτητής με τα λεφτά του daddy..

κλάψε....

αυτοί θα πατάξουν την παγκόσμια ολιγαρχία.....
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Eτσι ειναι...αν ετσι νομιζετε...

Πράγματι...Μετά το κάψιμο της αθήνας, οι g-8 συγκεντρώθηκαν προβληματισμένοι και αναρωτήθηκαν αν κάνουν λάθος...

κλάψε....

αυτοί θα πατάξουν την παγκόσμια ολιγαρχία.....
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

Και εγώ που νόμιζα ότι αυτοί είναι η παγκόσμια ολιγαρχία!
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Υ/γραφο: "κλαψε", "αααααααααααααααχαχαχα"...Σε λίγο θα φωνάζεις και "θρύλε, θεέ μου, ολυμπιακέ μου"...

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παπαζολη εσυ τι λες....ο αναρχοδιεθνισμος ...μηπως τελικα εξυπηρετη τα σχεδια της πανκοσμιοποιησης ???? :think: :think: :think:

μιας και ο soisix δεν απαντα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Είναι φαίνεται κάτι σαν τον βασιλοκομουνισμό. 

Πιθανόν

Καλο είναι να χρησιμοποιούμε ορους των οποιων το νόημα γνωρίζουμε και όχι επειδή το ακούσαμε στην τηλεόραση

Analyst - Περιμένω λοιπόν την εξήγηση

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τι είναι ο "αναρχοδιεθνισμος"?

Εξήγησε μου σε παρακαλώ, ίσως μπορέσω να απαντήσω στην ερώτηση σου

ειναι ο διεθνισμος που ευαγγελιζονται οι αναρχικοι-μηδενιστες αριστεριζοντες...κατι σαν τον κομουνιστικο διεθνισμο....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ειναι ο διεθνισμος που ευαγγελιζονται οι αναρχικοι-μηδενιστες αριστεριζοντες...κατι σαν τον κομουνιστικο διεθνισμο....

Επειδή μπορεί και να γνωρίζω τι συμβαίνει σε θέματα που σχετίζονται με τους αναρχικούς, σε διαβεβαιώ ότι από όσα γνωρίζω αυτό που λες απλά δεν ισχύει

Είμαι όμως έτοιμος να σε πιστέψω

Δώσε μου σε παρακαλώ μια αξιόπιστη πηγή η οποια συνδέει το διεθνισμό με τους αναρχικούς.

από τα links που έδωσες - To Belfercenter δε λέει τίποτα εκτος από ένα τίτλο και το άλλο είναι ένα site προσωπικών απόψεων οι οποιες με αφήνουν παγερά αδιάφορο

Δε βιάζομαι, περιμένω

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Καλά ρε φιλάρα.

Καταλαβαίνεις καν τι είναι αυτά που ποστάρεις;;;;;  Απορία δηλαδή.

Αφού στην εισαγωγή ακόμη το λέει:
This paper is about the theory of the state in conditions of globalisation.

Εξετάζει πως αντιμετωπίζει η πολιτική θεωρία την έννοια του κράτους στην εποχή της παγκοσμιοποίησης.
Και παρακάτω έχει αναφορές στον Weber κλπ.

Τι σκάτα έχουν σχέση αυτά με τους αναρχικούς και τον Σόρο.

Άσε που αυτός υποστηρίζει ότι η παγκοσμιοποίηση δεν είναι σύγχρονο φαινόμενο αλλά άρχισε από τον 16ο αιώνα.

Που κολλάνε αυτά με τις θεωρίες συνωμοσίας και τους Εβραίους;;;;

ΕΛΕΟΣ!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ωππππ, sorry ρε εσύ.

Δεν το είχα δει.

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πριν το διαβάσω θέλω να σε ρωτήσω - είναι κάτι που το έχεις διαβάσει?

Πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί από εδώ και πέρα αρχίζει το παιχνίδι

δεν εχει σημασια αν τοχω διαβαση εγω....ας πουμε το εχω...εγω εθεσα το θεμα για προβληματισμο....κατα τη γνωμη μου βλεπω κοινους σκοπους αλλα ισως διαφορετικες τελικες επιδιωξεις αναμεσα στις δυο κοσμοθεωριες....της πανγκοσμιοποιησης απο τη μια και του αναρχοδιεθνισμου απο την αλλη...αυτο που βλεπω λοιπον και στις δυο ειναι η καταργηση τον εθνων και των εθνικων ταυτοτητων βασικα....με σκοπο μια πανκοσμια αυτοκρατορια οπου ολοι οι λαοι θανε υπηκοοι...αρα ο σκοπος ειναι ο ιδιος....εσυ τι λες ??? μπορει και να κανω λαθος.... :think: :think: :think:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Anal-yst... να σου χαφιεδισω, οτι η ενφορσεριτσα ειναι η τζερτζελιαρα του
φορουμ....χεχεχε

Ειναι παιχνιδιαρα η ατιμη.....και τσαμπουκαλευεται που και που...

Προσοχη θελει ομως γιατι κλαψομουνιαζει !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην μου την στεναχωρεις..

Φιλακια τζερτζελιαρα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
επι του θεματος η Νικη Τζαβελλα μαζι με ιταλους συναγωνιστες αναλαμβανουν πρωτοβουλια για την αναρτηση των θρησκευτικων συμβολων στην ευρωβουλη
η φαιδροτητα σε ολο της το μεγαλειο....
Στα οπλα εικονολατρες !!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
δεν εχει σημασια αν τοχω διαβαση εγω....

Έχει μεγάλη σημασία

Εγώ το διάβασα, δε βρήκα τη σύνδεση αναρχικών με διεθνισμό

Λες όμως ότι και εσύ το έχεις διαβάσει. Μπορείς να μου εντοπίσεις το εδάφιο η τα εδάφια που στηρίζουν αυτό που λες?

Απλά για να μπορέσω να κατανοήσω τι είναι αυτό που θες να πεις, χρησιμοποιώντας δύσκολους ορους (αναρχοδιεθνισμοs)

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έχει μεγάλη σημασία

Εγώ το διάβασα, δε βρήκα τη σύνδεση αναρχικών με διεθνισμό

Λες όμως ότι και εσύ το έχεις διαβάσει. Μπορείς να μου εντοπίσεις το εδάφιο η τα εδάφια που στηρίζουν αυτό που λες?

Απλά για να μπορέσω να κατανοήσω τι είναι αυτό που θες να πεις, χρησιμοποιώντας δύσκολους ορους (αναρχοδιεθνισμοs)

αντε παλι τα ιδια....σου ειπα οτι η συνδεση ειναι προσωπικη μου αποψη και προβληματισμος...εφοσον εχουν κοινους σκοπους ...η μηπως δεν εχουν...θελουν η δεν θελουν αναρχικοι και παγκοσμιοποιηση να πετυχουν το ιδιο ??? θελουν η οχι καταλυση των εθνων ???
απαντησε μου μονο σε αυτο

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αναρχισμός και διεθνισμός αν και δεν ταυτίζονται εννοιολογικά και ιστορικά, έχουν κάποια κοινά σημεία...Ιδίως την αντιπάθεια προς το κράτος, ιδίως το εθνικό, με διαφορετικές αφετηρίες το κάθε ιδεολόγημα...
Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές φορές αντιεξουσιαστές αναρχικοί έχουν κοινές απόψεις με νεοφιλελεύθερους διεθνιστές, ιδίως σε κοινωνικά θέματα ενώ αμφότεροι αντιπαθούν οποιαδήποτε μορφή κρατικού ελέγχου...
Τώρα ο όρος αναρχοδιεθνιστής είναι μάλλον πλεονασμός διότι ο αναρχισμός έχει έντονα διεθνιστικά στοιχεία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom