Ποιος το είπε αυτό?Μεγαλειο πνευματος, ψυχης και ανθρωπου σημαινει πανω απ'ολα σεμνοτητα!
Το βρήκες κάτω από καμία πέτρα, το είδες με τηλεσκόπιο στους ουρανούς?
Με την αυθαίρετη δήλωση σου, κάπως έτσι αυθαίρετα είπαν και οι χριστιανοί "Ο ήλιος γυρίζει γύρω από την γή" ... το θέμα είναι τι πατιρντί τους περίμενε όταν κάποιος με μια συσκευή που απευθυνόταν στον εντοπισμό πλοίων, την έστρεψε ψηλά ... τηλεσκόπιο την λέγαν, και οι ουρανοί ως κομμάτι της φύσης δεν κάνουν ποτέ λάθος.
Εσύ λοιπόν σε ποιο κομμάτι της φύσης βρήκες αυτό που λες ... γιατί εγώ έχω ακριβώς την αντίθετη γνώμη για τους ανθρώπους του μεγλαείου ... είναι και πρέπει να είναι αλαζόνες στο φουλ όπως επιβάλει η έμφυτη στον καθένα μας εγωιστική φύση!.
Αυτό σημαίνει ψυχική υγεία ... και αυτό φυσικά δεν το βρίσκεις σε ομοιδεάτες σου χριστιανούς όπως π.χ. η Μενεγάκη και τους λοιπούς τηλεγραφικούς, τους έχεις ποτέ ακούσει να μιλάνε υπερ της αλαζονείας, όλο για τον θεούλη, την αγάπη κτλ μας πρήζουνε...
Αλλά ας δούμε τι έλεγε ένας άλλος(χωρίς μεγαλείο πνεύματος και αυτός):
"Τίποτα δεν του ‘λειπε: αναίδεια κι αλαζονεία, μυαλό απροσκύνητο, λύσσα καταστροφής, σαρκασμός, κυνισμός, ανόσιο γέλιο, όλα τα νύχια, τα δόντια και τα φτερά του Εωσφόρου. Μα με είχε συνεπάρει η ορμή του κι η περηφάνια, με είχε μεθύσει ο κίντυνος και βυθίζουμουν μέσα στο έργο του με λαχτάρα και τρόμο, σα να ‘μπαινα σε βουερή ζούγκλα, γεμάτη πεινασμένα θεριά και ζαλιστικά σερνικολούλουδα."
Μην αγχώνεσαι ... ένας δίχως μεγαλείο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ο πρώτος είναι ο Καζαντζάκης , ο άλλος είναι ο Νίτσε .... άμα θες σου βρίσκω δεκάδες τέτοιους δίχως μεγαλείο ξεχασμένους... από εδώ αλλά εγώ στην βιβλιοθήκη μου έχω και το ίδιο το βιβλίο
Επίσης μην αγχώνεσαι ... το Google μου τα βγάζει, έχει μπλοκάρει και μου τα σερβίρει έτοιμα γιατί "εγκο ντεν καταλαβένι, ιμαι ιλιτιο"
"διανοουμενιστικες"Εξυπνακηδες σαν και σενα που ποσταρουν διανοουμενιστικες λεξουλες που ψαρεψαν απο το γκουγκλ και ικετευουν τους συνομιλητες τους να τους χειροκροτησουν τους εχω γραμμενους στα αρχιδια μου!
Τραβα ψαξε τον Μπουντεμπαουερ τωρα να μαθεις τι θα πει αρχιδια! Γιατι τα δικα σου ειναι εξαφανισμενα κατω απο τη μπακα σου!
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
Είπες "διανοουμενιστικες"
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι αυτές είναι αποτέλεσμα του google ,το οποίο εσύ εξομοιώνεις με τεχνητή νοημοσύνη
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Βλέπω ότι το δικό σου μεγαλείο πνεύματος δεν υπάρχει ούτε σε εντισιόν αλαζονίας αλλά ούτε και εκτίμησης προσώπων και αγώνων... ;)
Υ.γ. η αλήθεια είναι ότι τον χειμώνα πέφτω, αφού δεν υπάρχει η παραλία ως επιλογή ... αλλά μπάκα δεν
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)