Νέα

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΕΡ των θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 947
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλή ερώτηση...
Εδώ η απάντηση, πάντα κατά την ταπεινή και ενδεχομένως λανθασμένη άποψή μου...

Οι της γένοβας κτλ θέλουν παγκοσμιοποίηση αλλά των "λαών", όχι του κεφαλαίου ή των κυβερνήσεων...

σωστα συμφωνω.....αφου λοιπον ας υποθεσουμε την πετυχαινουν (την πανκοσμιοποιηση των λαων)
οι ιμπεριαλιστες φιλελευθεροι θα τριβουν τα χερια τους.....θα τους περιμενουν στη γωνια...με μια πανγκοσμια αυτοκρατορικη κυβερνηση και οικονομια...χαχαχαχαχαχαχαχα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ναι εχεις δικιο!
Φετος καηκε ο Αστερας της βουλιαγμενης οταν συναντηθηκαν εκει οι της λεσχης Μπιλντεμπεργ! Ακομα τα αποκαϊδια μαζευουνε απο τα προτωφανη επεισοδια!
Υστερα  απο αυτη την εντονη αντιδραση, η λεσχη Μπιλντερμπεργκ ζητησε δημοσια συγνωμη για τη μυστικοπαθεια και τους σκοπους της και διαλυθηκε!
Τα μελη της εγιναν απλοι στρατιωτες σε διαφορες ΜΚΟ!

Και μετα ξυπνησες.....

Για σου μεμο...αρχηγε

μην μου στεναχωρεις την τζερτζελιαρα ειναι ευαισθητη.... :uglystupid:

lokaras

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
"Μην ξεχάσετε καλά μου παιδιά...η πρώτη γεμιστήρα σε περίπτωση πολέμου, είναι για φίλια τμήματα. Ουδέποτε η μαμά πατρίδα δεν κινδύνεψε από εξωτερικό εχθρό!!!

Το νου σας "μοντέρνοι, ευρωπαίοι επιστήμονες, παιδιά του Πολυτεχνείου, που είστε η χειρότερη μορφή χούντας", από την καρδιά μας πραγματικά δεν μπορείτε να ξηλώσετε ούτε το ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΘΕΟ... ούτε τα τσάμικά μας και τα καλαματιανά μας ούτε την σημαία με τον Σταυρό και το φορτίο που κουβαλάνε πάνω τους!!!
Εχετε το νου σας.

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πλανεμένοι σε σχέση με τι?

Ποιο είναι το σταθερό σημείο αναφοράς σε σχέση με το οποιο είναι λάθος?

πλανεμενοι με την ρομαντικη ουτοπιστικη ιδεολογια τους αγαπητε....η οποια βεβαιως εξηπηρετη την εφαρμογη της συνομοσιας των ιμπεριαλιστων τυπου Σορος

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Κρίνοντας από τις αντιδράσεις των αναρχικών σε κάθε συγκέντρωση G8, μάλλον το συμπέρασμα σου είναι λάθος
Και οι συνδικαλιστες για το καλο των εργατων δεν κανουνε τις κινητοποιησεις?
Καθαρος, αλτρουϊσμος, πανω απολλα το συμφερον του εργατη!

Αντε πεσε για υπνο παλι..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ναι εχεις δικιο!
Φετος καηκε ο Αστερας της βουλιαγμενης οταν συναντηθηκαν εκει οι της λεσχης Μπιλντεμπεργ! Ακομα τα αποκαϊδια μαζευουνε απο τα προτωφανη επεισοδια!
Υστερα  απο αυτη την εντονη αντιδραση, η λεσχη Μπιλντερμπεργκ ζητησε δημοσια συγνωμη για τη μυστικοπαθεια και τους σκοπους της και διαλυθηκε!
Τα μελη της εγιναν απλοι στρατιωτες σε διαφορες ΜΚΟ!

Και μετα ξυπνησες.....

Διάβασα το post σου με μεγάλη προσοχή.

Είναι προφανές ότι πρώτα θέλησες να μου την πεις και μετά απλά έψαξες το λόγο

Δε θα σε βρίσω ούτε θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου

Ένα θα σε ρωτήσω - αυτό που έγραψες έχει σχέση με κάτι που έγραψα εγώ? Είδες πουθενά να στηρίζω τις αντιδράσεις των αναρχικών?

Έλα, ασχολήσου τώρα με αλλα παιδάκια που μπορείς να παίξεις μαζί τους και όταν μεγαλώσεις έλα ξανά

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Για σου μεμο...αρχηγε

μην μου στεναχωρεις την τζερτζελιαρα ειναι ευαισθητη.... :uglystupid:
ραφμαν κανε σε παρακαλω τις εικαστικες σου μαγειες και για το νεο υπερεξελιγμενο μοντελο ΠΠ που εστειλε το κομμα να αντικαταστησει τον υπερηλικα και φθαρμενο πια ΠΠ...

χαχαχαχα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Ένα θα σε ρωτήσω - αυτό που έγραψες έχει σχέση με κάτι που έγραψα εγώ? Είδες πουθενά να στηρίζω τις αντιδράσεις των αναρχικών?

Έλα, ασχολήσου τώρα με αλλα παιδάκια που μπορείς να παίξεις μαζί τους και όταν μεγαλώσεις έλα ξανά

Αγαπη μου  :smitten: :smitten: τραβα μια βολτα στη Σερβια να μορφωθεις.......

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ραφμαν κανε σε παρακαλω τις εικαστικες σου μαγειες και για το νεο υπερεξελιγμενο μοντελο ΠΠ που εστειλε το κομμα να αντικαταστησει τον υπερηλικα και φθαρμενο πια ΠΠ...

χαχαχαχα

Μεμο αστο, γιατι ειναι ευαισθητο...αλλα αμα συνεχισει τη μαλακια
κατι τζερτζελιαρικο θα φτιαξω παλι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Αγαπητε δεν εισαι το κεντρο του κοσμου,
Δεν με ενδιαφερει να την πω σε σενα η στον αλλον η στον παραδιπλα,
Προσπαθω να ανοιγω τα ματια του κοσμου που διαβαζει τα θρεντς και να τους δειχνω πως δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο σαυτη τη ζωη! Δεν υπαρχει αγνη, ηθικη, ιδεολογικη διαμαρτυρια στις μερες μας, ολο και κατι κρυβετε απο πισω! Εγω απλα καλω τους αναγνωστες να βλεπουν και πισω απο τη βιτρινα, μην τα καταπινουν ολα αμασητα..

Το οτι ετυχε το ποστ που απαντησα να ειναι δικο σου μαλλον ηταν θεμα συμπτωσης!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
πλανεμενοι με την ρομαντικη ουτοπιστικη ιδεολογια τους αγαπητε....

ο χριστιανισμός δεν είναι ρομαντικός? Ο φασισμός? Όλα τα -ισμός δηλαδή...

Για να το κάνω λίγο πιο κατανοητό. Κρίνεις τους αναρχικούς, θεωρώντας ότι ΕΣΎ κατέχεις την αλήθεια.

Δεν είναι έτσι. Πολύ λίγα πράγματα στη ζωή είναι απόλυτα σωστά και πολύ λίγα είναι απόλυτα λάθος. Γι αυτό ακόμα η ανθρωπότητα ταλαιπωρείται και θα ταλαιπωρείται από τους εμπορους των διαφορων -ισμών

Και κάπου εδώ θα κλείσω τη συζήτηση μας, σε ευχαριστώ που κράτησες ένα επίπεδο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μεμο αστο, γιατι ειναι ευαισθητο...αλλα αμα συνεχισει τη μαλακια
κατι τζερτζελιαρικο θα φτιαξω παλι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε για τον αλλο λεω, τον ημιθεο, τον φιργδηνμιδην! αχαχαχαχαχα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αγαπητε δεν εισαι το κεντρο του κοσμου,
Δεν με ενδιαφερει να την πω σε σενα η στον αλλον η στον παραδιπλα,
Προσπαθω να ανοιγω τα ματια του κοσμου που διαβαζει τα θρεντς και να τους δειχνω πως δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο σαυτη τη ζωη! Δεν υπαρχει αγνη, ηθικη, ιδεολογικη διαμαρτυρια στις μερες μας, ολο και κατι κρυβετε απο πισω! Εγω απλα καλω τους αναγνωστες να βλεπουν και πισω απο τη βιτρινα, μην τα καταπινουν ολα αμασητα..

Το οτι ετυχε το ποστ που απαντησα να ειναι δικο σου μαλλον ηταν θεμα συμπτωσης!

Sorry που δε διάβασα το post σου και ως εκ τούτου, δε θα σου απαντήσω

Προτιμώ να κάνω διάλογο με άτομα που όχι μονο ξέρουν ανάγνωση αλλα κατανοούν και αυτά που διαβάζουν

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Sorry που δε διάβασα το post σου και ως εκ τούτου, δε θα σου απαντήσω

Προτιμώ να κάνω διάλογο με άτομα που όχι μονο ξέρουν ανάγνωση αλλα κατανοούν και αυτά που διαβάζουν
Αγαπητε αμα η επιλογη σου ειναι να συνεχισεις να κοιμασαι, ειναι δικαιωμα σου!
Δεν ειναι δικαιωμα σου ομως να ροχαλιζεις και να ενοχλεις τους υπολοιπους!

Φιλικα

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ο χριστιανισμός δεν είναι ρομαντικός? Ο φασισμός? Όλα τα -ισμός δηλαδή...

Για να το κάνω λίγο πιο κατανοητό. Κρίνεις τους αναρχικούς, θεωρώντας ότι ΕΣΎ κατέχεις την αλήθεια.

Δεν είναι έτσι. Πολύ λίγα πράγματα στη ζωή είναι απόλυτα σωστά και πολύ λίγα είναι απόλυτα λάθος. Γι αυτό ακόμα η ανθρωπότητα ταλαιπωρείται και θα ταλαιπωρείται από τους εμπορους των διαφορων -ισμών

Και κάπου εδώ θα κλείσω τη συζήτηση μας, σε ευχαριστώ που κράτησες ένα επίπεδο.

αδερφε συμφονω απολυτα μαζι σου...οπως θα χεις ακουση..."πολιτικη ειναι η τεχνη του εφικτου"
γιαυτο δεν πιστευω σε ουτοπιστικες ιδεολογιες που στο κατω κατω ειναι κοντρα στην ανθρωπινη φυση.....ειμαι λοιπον δημοκρατης πιστευω στον κοινωνικο φιλελευθερισμο...στην ελευθερη οικονομια με σωστους κανονες και ευκαιριες για ολους.....και ειμαι βαθυτατα πατριωτης αρα δεν αποδεχομαι ιδεολογιες αποδομησης του εθνους...αυτα

υγ.σε ευχαριστω επισεις για το δικο σου επιπεδο

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
αδερφε συμφονω απολυτα μαζι σου...οπως θα χεις ακουση..."πολιτικη ειναι η τεχνη του εφικτου"
γιαυτο δεν πιστευω σε ουτοπιστικες ιδεολογιες που στο κατω κατω ειναι κοντρα στην ανθρωπινη φυση.....ειμαι λοιπον δημοκρατης πιστευω στον κοινωνικο φιλελευθερισμο...στην ελευθερη οικονομια με σωστους κανονες και ευκαιριες για ολους.....και ειμαι βαθυτατα πατριωτης αρα δεν αποδεχομαι ιδεολογιες αποδομησης του εθνους...αυτα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

αυτο γινοταν επι νεας δημοκρατιας???
γιατι δεδομενων των συνθηκων, μου φαινεται πως η  υλοποιηση των θεσεων του κοιν.φιλελευθερισμου ειναι εξισου ουτοπικη με τις παπαρολογιες των αναρχικων...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
"Προσέξτε μην πάθετε τίποτα από την πολλή Αγάπη..."     (υπάρχουν και οι φουσκάλες στα χέρια! :2funny:)

Ο Νίτσε απευθυνόμενος σε χριστιανούς...
Αγαπητε εν χριστω αδελφε(ή αδελφη αμα προτιμας),
Σου περασε ποτε απο το μυαλο, οτι τοτε που πηγαινες σχολειο.....που τα υπολοιπα παιδακια σε εβαζαν στο κεντρο και εκαναν ενα κυκλο γυρω σου....και σε εδειχναν με το δαχτυλο τους και γελαγανε.....ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΟΥ?????

Υ.Γ. *(υπάρχουν και οι φουσκάλες στα χέρια! :2funny:)
κιαυτο ο Νιτσε το ειχε πει απευθυνομενος στους χριστιανους? ή εβαλες παλι τη προσωπικη σου σφραγιδα?

Το να βαζεις μια δικια σου παπαρια διπλα στα λογια ενος αλλου, δε σε κανει αυτοματως ισαξιο του!

Τελος, και οι ντοματες φυτα ειναι, αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τα γαρυφαλλα που πετουν στους τραγουδιστες στις μπουζουκλερι, οταν θελουν να τους ¨αποθεωσουν"

Προσεξε το!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom