Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
επιασε δουλειά.
πηγαινοφέρνει τσιγάρα στο Ναύπλιο και τα Τρίκαλα.
μαλακα αυτην την συζητηση την ειδες να μην σου μεινει αντερο;

Μ: Άστα αυτά δεν είναι για σένα αγαπούλα μου. Σε πήρα... (ακούγεται γυναικεία φωνή από μέσα) Κύριε Μάκη ήρθε η παραγγελία μια πίτσα με μπέικον και μανιτάρια...(ακατάληπτο ήχοι χτυπημάτων σε έπιπλα) Τι μανιτάρια γαμ... την αγανάκτηση; Πάρε άλλη μην κατεβάσω κάτω όλο το εορτολόγιο, πάρε άλλη ρε!.

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
15 χρονια 15 μουφα κουπες πηρε ο θειος ουτε μια συνομιλια απο τα τηλεφωνα υπαρχει που να μιλαει ο ιδιος... :think:

1 χρονο εκανε ο χοντρος 1 μουφα κουπα πηρε και δεν εκλεισε το ξερο του να παπαριζει με τον καθε μπεο κλπ... :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ν: Ξέρεις έχει και τον άλλο... τον κόκκινο αρχηγό, τον... αχόρταγο βούβαλο, δικός του είναι.

Μ: Τα ξέρω ρε Μούσι αυτή η λουμπ... είναι πάντα από πίσω. Εκεί με τον Τζον Γουέιν ήταν μιλημένοι οκτώ παίκτες και πάλι 1-1. Θα πιάσω και αυτόν που πουλάει σάμαλι την άλλη φορά. Θα δίνει στα τρία κόρνερ πέναλτι ρε σου λέω.

Ν: Είσαι καλός άνθρωπος

Ποιος να ειναι αραγε ο κοκκινος αρχηγος..ο αχορταγος βουβαλος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
οπως εχω πει και εγω πολλες φορες σε αυτο το θρεντ αλλα και σε αλλα... το ελληνικο ποδοσφαιρο αρχισε να σαπιζει οταν προεδρος της επο ηταν ο τριβελας... απο εκει και μετα το 90% (για να μην πουμε 100%) των πρωταθληματων ειναι κανονισμενα πριν καν αρχισουν... οσοι εχουμε λιγο μυαλο το καταλαβαινουμε οπως και πολλα αλλα παρατραγουδα σε αυτη τη χωρα... Ενα διαιτητικο λαθος το δεχεσε... δεκα διαιτητικα λαθοι σε καθε αγωνιστικη ομως πρεπει τουλαχιστον να σε κανουν να υποψιαστεις οτι αυτο που παρακολουθεις παιζει να ειναι μουφα...

αλανι σε ειχα για ξυπνιο, αλλα με αυτο που εγραψες ειναι προφανες οτι ειχα κανει λαθος...
εχεις ακουσει τιποτα για το ΠΟΚ?? δεν ξερεις οτι μοιραζανε τα πρωταθληματα μεταξυ τους για ολοκληρες δεκαετιες??
οτι παιζανε μεχρι να νυχτωσει αν δεν εβαζε γκολ ο θρηνος και ο βαζελος??
την περιπτωση του Εθνικου Πειραιως, δεν την εχεις διαβασει πουθενα??
που τον αποβαλλανε απο το πρωταθλημα 4 αγωνιστικες πριν τελειωσει, για να μην τους το παρει?? την ωρα που ο Καρελας ειχε φερει στην Ελλαδα για μεταγραφη τους Πουσκας και Κοκτσις?? Σαν να λεμε σημερα Μεσι και Κρ. Ροναλντο??...
τριςχειροτερα γινοντουσαν καποτε, οταν δεν υπηρχαν τηλεορασεις...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αλανι σε ειχα για ξυπνιο, αλλα με αυτο που εγραψες ειναι προφανες οτι ειχα κανει λαθος...
εχεις ακουσει τιποτα για το ΠΟΚ?? δεν ξερεις οτι μοιραζανε τα πρωταθληματα μεταξυ τους για ολοκληρες δεκαετιες??
οτι παιζανε μεχρι να νυχτωσει αν δεν εβαζε γκολ ο θρηνος και ο βαζελος??
την περιπτωση του Εθνικου Πειραιως, δεν την εχεις διαβασει πουθενα??
που τον αποβαλλανε απο το πρωταθλημα 4 αγωνιστικες πριν τελειωσει, για να μην τους το παρει?? την ωρα που ο Καρελας ειχε φερει στην Ελλαδα για μεταγραφη τους Πουσκας και Κοκτσις?? Σαν να λεμε σημερα Μεσι και Κρ. Ροναλντο??...
τριςχειροτερα γινοντουσαν καποτε, οταν δεν υπηρχαν τηλεορασεις...
δεν θα μπορεσω να διαφωνισω μαζι σου... προσωπικα μιλαω για εποχες που εζησα... το ελληνικο ποδοσφαιρο το παρακολουθω τα τελευταια 23 χρονια... αν θες να πουμε για αρχαια ιστορια υπαρχει και το στριψιμο της δεκαρας που εδινε τιτλους... τοτε ομως δεν παιζοντουσαν τα σημερινα φραγκα και εβλεπες και μπαλιτσα της προκοπης σε αρκετα παιχνιδια,τουλαχιστον αυτο μπορω να κρινω απο τα ασπρομαυρα βιντεο που εχω στην κατοχη μου...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ειχε 1.30 πριν μια βδομαδα, εισαι σιγουρος??
αν ειναι ετσι, το 1.17 ειναι τεραστια διαφορα...
τι προεκυψε??...
να χρεωκοπησει μεχρι το πριν το τελος του 2015 λεει και δινει 1,17... κατα την αποψη μου και πολυ δινει... παιξτε μπας και βγαλετε τα σπασμενα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
δεν θα μπορεσω να διαφωνισω μαζι σου... προσωπικα μιλαω για εποχες που εζησα... το ελληνικο ποδοσφαιρο το παρακολουθω τα τελευταια 23 χρονια... αν θες να πουμε για αρχαια ιστορια υπαρχει και το στριψιμο της δεκαρας που εδινε τιτλους... τοτε ομως δεν παιζοντουσαν τα σημερινα φραγκα και εβλεπες και μπαλιτσα της προκοπης σε αρκετα παιχνιδια,τουλαχιστον αυτο μπορω να κρινω απο τα ασπρομαυρα βιντεο που εχω στην κατοχη μου...

φιλε μου, ουτε εγω ειμαι Μαθουσαλας! αυτα τα εχω διαβασει και νομιζω οτι θα επρεπε να τα ξερουν ολοι, τουλαχιστον οσοι θελουν να εκφραζουν αποψη...
σιγουρα τα λεφτα δεν ηταν ουτε το χιλιοστο απο τα τωρινα, ωστοσο τα εγκληματα ηταν μεγαλυτερα...
διοτι αν ο Εθνικος - και ο καθε Εθνικος - ειχε παρει το πρωταθλημα και κατεβαινε να παιξει στην Ευρωπη με Πουσκας και Κοκτσις στην 11αδα, ισως σημερα ο Μαρινακης να ηταν προεδρος του, με τον θρηνο στη Γ' Εθνικη, νοτιος ομιλος...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αυτο που μου εχει κανει τη μεγαλυτερη εντυπωση, ειναι που ο Πατερας δεν φαινεται να υπαρχει πιθανοτητα να διωχθει...
αυτα που ακουγονται στους διαλογους του, ειναι απειρως πιο ενοχοποιητικα απο τα αντιστοιχα του Μαρινακη...
τι βυσμα εχει ο ρουφιανος?? που "συστησε" τον παιδικο του φιλο στο παρασκηνιο και του διδαξε τα κολπα, για εκδικηση στον Τζιγκερ, οταν τον εδιωξαν απο τον βαζελο??...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
φιλε μου, ουτε εγω ειμαι Μαθουσαλας! αυτα τα εχω διαβασει και νομιζω οτι θα επρεπε να τα ξερουν ολοι, τουλαχιστον οσοι θελουν να εκφραζουν αποψη...
σιγουρα τα λεφτα δεν ηταν ουτε το χιλιοστο απο τα τωρινα, ωστοσο τα εγκληματα ηταν μεγαλυτερα...
διοτι αν ο Εθνικος - και ο καθε Εθνικος - ειχε παρει το πρωταθλημα και κατεβαινε να παιξει στην Ευρωπη με Πουσκας και Κοκτσις στην 11αδα, ισως σημερα ο Μαρινακης να ηταν προεδρος του, με τον θρηνο στη Γ' Εθνικη, νοτιος ομιλος...
ουτε τωρα θα διαφωνισω μαζι σου... ανατρεχοντας στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαρου βρισκουμε πολλες μαυρες σελιδες στις περισοτερες ομαδες που πρωταγωνιστουν... γιατι αυτο? γιατι  στο ποδοσφαιρο μπαινουν συνεχεια παραγοντες που το μονο που δεν κανουν ειναι να αναβαθμισουν το αθλημα... ολα τα λαμογια στο ποδοσφαιρο θα τα βρεις...  απο τον μπεο του 2011 μεχρι τον γιδοπουλο της δεκαετιας του 80... απο τον κοκκαλη μεχρι τον μπατατουδη... το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που μπηκε στο κολπο και το στοιχημα τα ποσα ειναι πολυ μεγαλα και τα λαμογια εγιναν περισοτερα... οχι οτι στις αλλες χωρες δεν εχουμε στησιματα... παντου παιζουν καφριλες πχ ιταλια αλλα εκει απλωσε το χερι του ο νομος και εριξε μερικες γερες φαπες... για να δουμε εδω θα το κανει?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αυτο που μου εχει κανει τη μεγαλυτερη εντυπωση, ειναι που ο Πατερας δεν φαινεται να υπαρχει πιθανοτητα να διωχθει...
αυτα που ακουγονται στους διαλογους του, ειναι απειρως πιο ενοχοποιητικα απο τα αντιστοιχα του Μαρινακη...
τι βυσμα εχει ο ρουφιανος?? που "συστησε" τον παιδικο του φιλο στο παρασκηνιο και του διδαξε τα κολπα, για εκδικηση στον Τζιγκερ, οταν τον εδιωξαν απο τον βαζελο??...
εκτος απο το βυσμα που λες ειναι φως φαναρι οτι αυτος εχει δωσει αρκετα ονοματα γιαυτο και δεν ειναι στην λιστα... δεν θελει και πολυ μυαλο... πηγε στην εισαγγελεα και της ειπε κυρια ποπη εγω την κανω απο το ποδοσφαιρο, θα σου δωσω μερικες χρησιμες πληροφοριες για το που και ποιους θα ψαξεις και με αφηνεις στην ηρεμια μου...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
εκτος απο το βυσμα που λες ειναι φως φαναρι οτι αυτος εχει δωσει αρκετα ονοματα γιαυτο και δεν ειναι στην λιστα... δεν θελει και πολυ μυαλο... πηγε στην εισαγγελεα και της ειπε κυρια ποπη εγω την κανω απο το ποδοσφαιρο, θα σου δωσω μερικες χρησιμες πληροφοριες για το που και ποιους θα ψαξεις και με αφηνεις στην ηρεμια μου...

λογικο ακουγεται, αλλα γιατι αφησανε να διαρρευσουν και οι δικοι του διαλογοι??
αν απολαμβανε προστασια, θα τα πνιγανε τα τηλεφωνηματα που τον βγαζουν στη σεντρα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
λογικο ακουγεται, αλλα γιατι αφησανε να διαρρευσουν και οι δικοι του διαλογοι??
αν απολαμβανε προστασια, θα τα πνιγανε τα τηλεφωνηματα που τον βγαζουν στη σεντρα...
θα ερθει και η σειρα του.Δεν θα μεινει στον αφρο και αυτος.Οι διαλογοι που εχει και αυτα που ακογονται για αυτον ειναι το ιδιο βρωμερα οσο του μαρινακη.

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Μετά τα Τσακ Νόρρις fun facts ήρθε και η σειρα για τα Μπέος facts:
    Ο Μπέος έχει στήσει παιχνίδι στο Football Manager
    Ο Μπέος έχει στήσει το Hawai 5-0..
    Ο Μπέος παίζει σε δελτίο over ημίχρονο και under τελικό και κερδίζει.
    Τα λάθη της διαιτησίας του PES 2011 δεν είναι bugs…Τα έχει στησει ο Μπέος
    Ο Μπέος ηταν αυτος που ειχε στησει τους servers του playstation network & το πέσιμό τους.
    Ο Mπεος εστησε το σκηνικο με Κεντερη-Θανου.
    Ο Μπέος κερδίζει πέναλτι και στο Fifa Street.
    Ο Μπέος έστησε το Euro 2004!
    Ο Μπέος πίνει βότκα με «στημένο» λεμόνι.
    Η Τροία έπεσε γιατί την είχε στήσει ο Μπέος.
    Ο Μπέος ήταν ο καλύτερος φαντάρος γιατί έστηνε την σκηνή σε χρόνο dt!
    Όταν ο Μπέος λέει «Πάμε Στοίχημα» πάντα κερδίζει.
    Ο Μπέος έχει στήσει ακόμα και πάγκο στην Ερμού.
    Τι είπε ο Μπέος όταν τον ανέκρινε ο εισαγγελέας; «Μαζί τα στήσαμε!»
    Ο καλύτερος παίκτης Jenga παγκοσμίως είναι ο Μπέος γιατί ξέρει να στήνει.
    Ο Πατέρας είχε κανονίσει να βγει για καφέ με το Μπέο, αλλά τον έστησε.
    Ο Μπέος έστησε τον αγώνα σκάκι του Κασπάροφ εναντίον του ηλεκτρονικού υπολογιστή της IBM. Ο Υπολογιστής ήταν μιλημένος απ' τον Μπέο για να κάτσει να χάσει!
    Οι Άγγλοι ανακάλυψαν το ποδόσφαιρο όταν βρήκαν ένα σημαδεμένο κουπόνι του Μπέου...
    Ο Μπέος έχει στήσει παιχνίδι και στο κομπολόι...
    Η αυτοβιογραφία του Μπέου κυκλοφόρησε το 2004 από τη Γεννάδειο σχολή με τη μορφή παιχνιδιού "ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" (youtube.com/watch?v=g5PZboN8CbE)
    Πριν αποφασιστεί να παίξει ο Χαϊκάλης στο 50-50 είχε γίνει πρόταση στον Μπέο για το 70-30...
    O Mπέος έστησε το Γολιάθ στο ματς με το Δαυίδ
    Ο Μπέος έστειλε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες επειδή είχε παίξει 2πλο τους Πέρσες...
    Ο Μπέος μπορεί να στήσει μπλόκο στην τροχαία!
    Ο Μπέος έστησε τον αγώνα του λαγού με τη χελώνα...
    Ο Μπέος είχε παίξει το Τιτανικός-Παγόβουνο διπλό...
    Το μαχαίρι θα φτάσει στον Κόκκαλη....
    Ο Ζιντάν κουτούλησε τον Ματεράτσι επειδή ο Μπέος είχε παίξει ότι θα βγει κόκκινη κάρτα στην παράταση του τελικού.
    Η πτέρυγα του Κορυδαλλού που θα τον φιλοξενήσει, θα ονομαστεί "ΠερναΜπεό"
    Πως λέγεται ο ΑγγλοΣάξονας ήρωας που έστησε το Grendel? ΜπέοςΓουλφ
    Ο Μπέος έστησε τους άθλους του Ηρακλή

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
:2funny:  κλικ για ζουμ

Συνημμένα

• kourkouti-pame-fylaki-stoixima-28-6-mpeos1.jpg
    kourkouti-pame-fylaki-stoixima-28-6-mpeos1.jpg
    209,6 KB · Εμφανίσεις: 63

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Kαι κατω αριστερα, καποιος Γωγακος,(μαλλον) παραγοντας του Ηρακλη: Μου εστειλε μηνυμα οτι προχωραμε (για τον Ψωμιαδη). Δεν παει να καταζητειται, δεν παει να χρωστα χρηματα σε άλλη ΠΑΕ, δεν παει να κατηγορειται για χιλιες δυο παραβασεις, μερικοι το χαβα τους και την παρτη τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μόνο ένας διαιτητής ποδοσφαίρου βρίσκεται ανάμεσα τους, ενώ αντίθετα πέντε τραπεζικοί λογαριασμοί από διαιτητές μπάσκετ θα ανοίξουν, ώστε να ελεγχθούν οι ροές των χρημάτων, προφανώς για να διαπιστωθεί αν αυτές σχετίζονται με παράνομες συναλλαγές (στοιχηματικές κι όχι μόνο).

:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom