Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Άρα δεν έχει ασκηθεί ακόμα ποινική δίωξη, σωστά;
Διαβαζε και τιποτα αλλο εκτος απο τον γαυρο.

Και διαβασε τους παρακατω διαλογους του μακαρου να λιωσεις.
πιασε τα πουρα τα μοντε χρηστο που εφερε η φλωρατζα ο μπουμπης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:s&m_3:
δεν υπαρχουν αυτοι οι διαλογοι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σακουλέψου αγαπούλα μην έχουμε ντράβαλα
Το μουν..., η καργι..., το αρχ..., ο τριπουστ... θα τον φάω ρε. Θα του στείλω λουλούδια με τον δικό μου τον Γραβάτα. Θα τον βρουν σε καμιά παραλία στην Αίγυπτο
Ν: Είσαι καλός άνθρωπος κύριε Μάκη, βοηθάς!

Μ: Από την καλή μου την καρδιά τα παθαίνω όλα αγαπούλα. Κλείσε να πάρω τον Γιαννάκη. Έχει να κοιμηθεί από του Αγίου Νικολάου ο λεβέντης μου, θα τον κάνω τούρμπο, φέρνω ταμπλέτα τσίλικη από τη Μαλαισία. Έδωσα στον άλλον τον μαύρο ρε τον 38άρι και πήγε με τα πόδια Θεσσαλονίκη. Φιλάκια αγορίνα μου.

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δε διαβάζω αθλητικές, παρά μόνο 1-2 φορές το χρόνο που ταξιδεύω με το ΚΤΕΛ.
Αν είμαι τυχερός με παίρνει ο ύπνος χωρίς να χρειαστεί να τις διαβάσω. :tired:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αφου υπαρχουν ατομα που τσιμπανε καλα κανουν
λες και αν δει καποιος τις κλησεις του παιδοβουβαλου θα μαντεψει και τι ειπωθηκε
βρε μαλακες ....ζωα...ηλιθιοι....αν δουμε κλησεις σε διαιτητες η προεδρους της επο η σε επικεφαλεις της κεδ πριν απο παιχνιδια η μετα απο αυτα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ...
αν δουμε συνομιλια πχ πατερα πρινα απο ενα ματς με τον διαιτητη που θα τον σφυριζε η με τον υπευθυνο της κεδ θα εχει γινει ρομπα ''ηθικα'' ναι η οχι...εγω δεν λεω να παει φυλακη η να πεσει η ομαδα στη β ...αλλα ρομπα θα εχει γινει;;;;
η αν μιλαεςι με τον θαμνακια πχ πριν γινει το ντου στον βασσαρα η φαει το ξυλο ο αμπαρκιολης....
παντα για ηθικη διωξη μιλαμε...
ΜΑΛΑΚΕΣ ρομπες....που εχετε και αποψη σε ολα και δεν δεχοσαστε και συζητηση μαλακες....
δηλαδη αν δουμε 10 κλησεις του αδραχμιδη καθημερινα με μακηδες πιλαβιους και ΚΕΔ δεν θα γινει ρομπα;;;θα εχει μουτρα να μιλαει για προταση μομφης και να το παιζει δον κιχωτης;;;;
μαλακες ε μαλακες... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εισαι βλακας τερμα
ωραιος ρε μαγκα...με γαμησες τωρα....ακλονητο επιχειρημα...
εν πασει η περιπτβσει πιστευεις οτι αν ελεγχθουνε ολα τα νουμερα ασχετα αν ακουμε τι λενε η οχι δεν θα παρουμε χαμπαρι τι γινεται;;;τι λες;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
βρε μαλακες ....ζωα...ηλιθιοι....αν δουμε κλησεις σε διαιτητες η προεδρους της επο η σε επικεφαλεις της κεδ πριν απο παιχνιδια η μετα απο αυτα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ...
αν δουμε συνομιλια πχ πατερα πρινα απο ενα ματς με τον διαιτητη που θα τον σφυριζε η με τον υπευθυνο της κεδ θα εχει γινει ρομπα ''ηθικα'' ναι η οχι...εγω δεν λεω να παει φυλακη η να πεσει η ομαδα στη β ...αλλα ρομπα θα εχει γινει;;;;
η αν μιλαεςι με τον θαμνακια πχ πριν γινει το ντου στον βασσαρα η φαει το ξυλο ο αμπαρκιολης....
παντα για ηθικη διωξη μιλαμε...
ΜΑΛΑΚΕΣ ρομπες....που εχετε και αποψη σε ολα και δεν δεχοσαστε και συζητηση μαλακες....
δηλαδη αν δουμε 10 κλησεις του αδραχμιδη καθημερινα με μακηδες πιλαβιους και ΚΕΔ δεν θα γινει ρομπα;;;θα εχει μουτρα να μιλαει για προταση μομφης και να το παιζει δον κιχωτης;;;;
μαλακες ε μαλακες... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ρε μαλακα παραμυθιαζεσαι μονος σου...Λες και δεν θα μπορουσε να εχει ενα εξτρα κινητο σε τυχαιο ονομα ο οποιοσδηποτε για να κανει αυτες τις δουλειες...θα καλουσε φορα παρτιδα απο το κινητο του η απο το σπιτι η απο το γραφειο...δεν αντεχω να σε κανω αλλο ρομπα ρε μαλακα,βαλε λιγο το μυαλο να δουλεψει,εισαι χωμα αντιπαλος,εκλησια κλεβω το γαμημηνο.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Κάθεστε ρε και ασχολείστε με το χρηστίδη;
Είναι καμένος ο τύπος, πάει και τελείωσε...μη του δίνετε σημασία. Εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο χρηστίδης κρυφό καμάρι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχχαχαχαχαχα τι ζορι τραβατε ρε;;;ας ανοιξουν τα κινητα και τα σταθερα ας δουμε κλησεις και αν ειναι ολοι ''καθαροι''
και μετα βλεπουμε αν ειχαν αλλα για να κανουν νταραβερια...
τι μαλακες ειστε...να μην ανοιξουν λεει γιατι θα εχουν αλλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
χρηστίδη  πέσε  βούτα από το μπαλκόνι σου αγόρι μου...αν όχι εμάς να γλυτώσεις τον εαυτό σου τουλάχιστον από τη δυστυχία σου..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κάθεστε ρε και ασχολείστε με το χρηστίδη;
Είναι καμένος ο τύπος, πάει και τελείωσε...μη του δίνετε σημασία. Εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο χρηστίδης κρυφό καμάρι...
χαχχαχααχαχ κλασε μου τα παπαρια μωρη αδερφω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
χαχχαχαχαχαχα τι ζορι τραβατε ρε;;;ας ανοιξουν τα κινητα και τα σταθερα ας δουμε κλησεις και αν ειναι ολοι ''καθαροι''
και μετα βλεπουμε αν ειχαν αλλα για να κανουν νταραβερια...
τι μαλακες ειστε...να μην ανοιξουν λεει γιατι θα εχουν αλλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχα
Ρε συ χρηστιδη δεν εχεις καταλαβει οτι αυτη την προταση δεν μπορουσε να την κανει ουτε ενα 10χρονο παιδι...μιλαμε πιο μεγαλη μαλακια δεν μπορουσε να πει..εκει φανηκε οτι εχει χασει το εδαφος κατω απο τα ποδια του..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κωλοτρυπιδια γνωριζετε πως δεν μασαω,,,,συνεχιστε...οχι δεν θα σας απαλλαξω αλλα θα φτιαχνετε δεκα λογαριασμους την μερα για να σας σκιζω τα σουφρετα...
πουστρεεεεεεεες

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ωραιος ρε μαγκα...με γαμησες τωρα....ακλονητο επιχειρημα...
εν πασει η περιπτβσει πιστευεις οτι αν ελεγχθουνε ολα τα νουμερα ασχετα αν ακουμε τι λενε η οχι δεν θα παρουμε χαμπαρι τι γινεται;;;τι λες;;;
αληθινα το πιστευεις αυτο;
δλδ πριν 20 χρονια ο καπετανιος επαιρνε τηλεφωνο τον Σπαθα και τον Μπακα;
ο θειος πριν απο 10 χρονια τον Καζναφερη και τον Ποντικη;
και το παιδοβουβαλο τους δικους του;
δεν τους επαιρναν τηλ αρα ηταν ολα καθαρα
ρε τι πλακα εχουν αυτες τις μερες τα γαυρακια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
κωλοτρυπιδια γνωριζετε πως δεν μασαω,,,,συνεχιστε...οχι δεν θα σας απαλλαξω αλλα θα φτιαχνετε δεκα λογαριασμους την μερα για να σας σκιζω τα σουφρετα...
πουστρεεεεεεεες
καλα ασε τις φανφαρες και απαντα σε καποιες ερωτησεις που σου εχω κανει και μολις τις βλεπεις εξαφανιζεσαι;
Τι δουλεια ειχε με τον μπεο ο μαρινακης;απο που και ως που να προστατευει τους διαιτητες που τον ευνοησαν ο μαρινακης;αυτο ειναι νομιμο για σενα;ειναι λασπη η νομιζεις οτι δεν ειναι ο μαρινακης αυτος που τα λεει;
επισης πες μας κατι απλο..τι δουλεια εχει ο μαθιας,ο τεχνικος διευθηντης ο δικος σας,να παει να κλεισει προπονητη για τον ολυμπιακο βολου.... :think: :think: :think:
οπως παντα τωρα θα εξαφανιστεις....η δεν θα μου μιλας γιατι ειμαι κακος και σε κανω ντα... :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χρηστίδη  πέσε  βούτα από το μπαλκόνι σου αγόρι μου...αν όχι εμάς να γλυτώσεις τον εαυτό σου τουλάχιστον από τη δυστυχία σου..
επιασε δουλειά.
πηγαινοφέρνει τσιγάρα στο Ναύπλιο και τα Τρίκαλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom