Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Tο σιγουρο ειναι οτι ολοι αυτοι που μπλεκοντε με τα στημενα-δωροδωκιες κτλ στανταρ εχουν προστασια απο πολιτικους αλλα και αλλους... ειναι αδυνατον να δρουν ανενοχλητοι τοσα χρονια χωρις τις απαραιτητες διασυνδεσεις...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Φωτογραφία-φωτιά με δύο επώνυμους πασόκους σε gay ερωτικές περιπτύξεις διαθέτει ο Μάκης Ψωμιάδης στο Αρχείο του και γι αυτό ως τώρα κανείς δεν τολμά να τον ακουμπήσει!...

Ο Μάκαρος που είδε τον γιο του ν απελευθερώνεται μέσα σε 24 ώρες μέχρι πρόσφατα έπαιzε αμέριμνος την κομπολογιά του στα πέριξ του Νέου Ψυχικού.

Μάλιστα πριν καμιά 20αριά μέρες είχε μπει στο κατάστημα «Γερμανός» κι έψαχνε κινητό που δεν το πιάνει το βαλιτσάκι!

Η πλάκα με τον Ψωμιάδη είναι ότι ισχυρίζεται πως εκτός από τη φωτογραφία με τους δύο πολύ γνωστούς πασόκους  σε gay περιπτύξεις , διαθέτει και κάποιες άλλες που είναι πιο καυτές από το ηφαίστειο της Αίτνας.

Λέτε γι αυτό να μην τολμάει κανείς ν ακουμπήσει τον Μάκαρο, τον τεφάλ;
:idiot:
ξεχνας την κοντρα Λαλιωτη -Ψωμιαδη;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
αχαχαχαχαχαχχααχ...πουτανες στα κρεβατια σας...τερμα το διαλλειμα....οσο πανηγυρισατε πανηγυρισατε οσο ονειρευτηκατε ονειρευτηκατε τωρα ξανα στο βαρελι με την τρυπα....
ευχαριστουμε για πολλα προεδρε...ευχαριστουμε πο σε μια δυσκολη οικονομικα εποχη εκανε μαρς και τα εχωσες για τον θρυλο μας ωστε να απομακρυνθει κιαλλο απο τους ανυπαρκτους αντιπαλους του ,ευχαριστουμε για το ευοιωνο μελλον που μας επιτρεπεις να βλεπουμε μπροστα μας την ωρα πουθ οι υπολοιπη μαλακες βλεπουν συννεφα και κακοτοπιες ,σε ευχαριστουμε ομως περισσοτερο που μετα απο τονους λασπης που επιχειρησαν να ριξουν οι ανυπαρκτοι για νανμας πολεμησουν εσυ απεδειξες την τιμιοτητα και την καθαροτητα του σωματειου μας...του μεγαλυτερου με διαφορα στην ελλαδα....
ανοιξτε τωρα καριολες ολες τα τηλεφωνα σας αμα εχετε αρχιδια...ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα...οποιος δεν το κανει μετα την προτροπη του προεδρου ειναι ενοχος...εμπρος να σας δω ολους....
γοντυκες πατερες αδραχμιδηδες κοντηδες2 ζαγορακηδες ολους....
σας ξεβρακωσε καριολες ο προεδρος...περιμενω να ανταποκριθειτε στα ισα και χωρις μα και μου....
Υ.Γ.ο μακης με τον οποιο συνομιλουσε και επιαρνε πατρικες συμβουλες ο αδραχμιδης ειναι ο ιδιος ο μακης ο περσονα νον γκρατα για την οικογενεια της αεκ;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φατε σανο μαλακεεεεεεεςςςςςςς
αεΞαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε εφ' όλης της ύλης τοποθέτηση τόνισε πως το όνομά του βρέθηκε στην υπόθεση των στημένων για εμπορικούς λόγους (!) και ανέφερε πως θα παραιτηθεί μετά το επόμενο Δ.Σ. (11/7) αφού επικυρώσει τη βαθμολογία και εξασφαλίσει συνθήκες διαδοχής!

Ο ΚΟΡΙΟΣ
Στο ποδοσφαιρικό στερέωμα γίνεται χαμός με το σκάνδαλο του αιώνα, αλλά στη Σούπερ Λίγκα «δεν τρέχει μία»! Απίστευτα πράγματα...
Στη σχετική ερώτηση για το αν θα παραιτηθεί ο κ. Μαρινάκης τόνισε:

«Όπως είπα και τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, όλοι οι πρόεδροι μέχρι σήμερα είχαν θητεία ένα χρόνο. Σήμερα, για λόγους ηθικής τάξης ρώτησα μόλις μπήκα μέσα στο ΔΣ αν οποιοδήποτε μέλος θέλει να παραιτηθώ και συμφωνεί με τις επιστολές της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Κανείς δεν συμφώνησε και προχωράμε κανονικά. Έχω δεσμευτεί ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα, θα επικυρωθεί η βαθμολογία, θα εξασφαλίσω ότι θα υπάρχουν ομαλές συνθήκες για τη διαδοχή μου. Από εκεί και πέρα θα προκηρύξω εκλογές για τον επόμενο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας».

Για το σκάνδαλο των στημένων ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ανέφερε: «Όπως θα δείτε την τοποθέτησή μου, είναι ξεκάθαρη. Διαβάστε την και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα. Δεν υπήρχε θέμα να γίνει επικύρωση. Το θέμα ήταν να συζητήσουμε κάποια θέματα όπως πχ. για τον Ηρακλή, που έχει προσφύγει και έπρεπε όλοι μαζί να συζητήσουμε το θέμα της επικύρωσης. Συμφωνήσαμε ότι στο επόμενο Δ.Σ. θα συζητήσουμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Να δούμε ποια θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ανεβεί στη  Σούπερ Λίγκα».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας επισήμανε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά το Σαββατοκύριακο στις 27-28 Αυγούστου, ενώ όσον αφορά την κλήρωση, θα γίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου!

Σχετικά με το γιατί δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία στο διοικητικό συμβούλιο και θα συμβεί στο επόμενο, τόνισε:

«Δεν υπήρχε θέμα επικύρωσης, αλλά να συζητήσουμε. Είναι κάποια θέματα ανοιχτά ακόμη, όπως του Ηρακλή που έχει κάνει προσφυγή. Στο επόμενο Δ.Σ στις 11 Ιουλίου θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για να δούμε ποια θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ανέβει στην Σούπερ Λίγκα»!

Τέλος για το ζήτημα των αδειοδοτήσεων η τοποθέτηση του ήταν ως εξής:

«Yπήρχε ομόφωνη απόφαση όλων των ομάδων που την είχαμε ξαναπάρει και νωρίτερα. Αλλά έκανα μια προσωπική τοποθέτηση για να βγούμε από το αδιέξοδο και είπα στον εκπρόσωπο του ΟΦΗ για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις ότι η προσωπική μου άποψη θα ήταν ο φάκελος του ΟΦΗ να επανεξεταστεί από μια καινούργια επιτροπή. Δεν είναι όμως δική μου αρμοδιότητα. Από εκεί και πέρα προσωπική μου πρόταση ήταν να αποφασίσει η ΕΠΟ».
Δεύτερες σκέψεις και τηλέφωνα!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο διοικητικό συμβούλιο πήρε τον λόγω επί προσωπικού και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα από την στιγμή που έσκασε το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο. Ξεκαθάρισε πως τα προηγούμενα 24ωρα έκανε και... δεύτερες σκέψεις (σ.σ προφανώς να εννοούσε ότι πέρασε από το μυαλό του ακόμη και η παραίτηση), ενώ τόνισε πως κάποιοι προσπαθούν να ποινικοποιήσουν συζητήσεις καφενειακού επιπέδου!
Ξεκαθάρισε πως έχει στόχο να προσφέρει στον Ολυμπιακό και στο ποδόσφαιρο και δεν ήρθε να βγάλει χρήματα και μάλιστα επισήμανε πως δίνει την συγκατάθεση του σε όποιον επιθυμεί ώστε να ανοίξουν οι τηλεφωνικές του συνομιλίες σε σταθερά και κινητά από το περασμένο καλοκαίρι όταν και ανέλαβε την διοίκηση των «ερυθρολεύκων»!

Aναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου της Λίγκας όπως αυτή αναρτήθηκε στο επίσημο site έχει ως εξής:
Για λόγους ηθικής τάξης θα ήθελα κατευθείαν να θέσω ένα θέμα: Διάβασα και άκουσα ανακοινώσεις και δηλώσεις διαφόρων εκπροσώπων ΠΑΕ που με καλούν να υποβάλλω την παραίτησή μου. Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε ποιοι θέλουν να παραιτηθώ, να το αποφασίσουμε άμεσα, τώρα, πριν μπούμε στην κύρια διαδικασία.

Αφού κανείς δε θέτει θέμα παραίτησής μου, προχωράμε.

Καταρχάς θέλω να ξεκινήσω από το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας. Ήταν έκπληξη για μένα να βλέπω να δημιουργείται θόρυβος επειδή απλά και μόνο βάλαμε το συγκεκριμένο θέμα στην ημερήσια διάταξη. Άρχισαν αμέσως σενάρια, τηλέφωνα, πανικός. Πίσω ακόμη και από αυτή τη τυπική κίνηση προσπάθησαν κάποιοι να βρουν κάτι ύποπτο. Ήταν ένα θέμα το οποίο ήταν σε εκκρεμότητα και επειδή η αγωνιστική περίοδος τελειώνει θεωρήσαμε ότι έπρεπε να συζητηθεί. Επειδή προσωπικά δεν έχω κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας προτείνω τη μετάθεση της συζήτησης για τις 8 Ιουλίου, που πιστεύω ότι θα έχουν τρέξει οι εξελίξεις και θα ξέρουμε τι θα έχει γίνει στην Β’ Εθνική.

Τώρα θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι και να σας μιλήσω ανοιχτά και χωρίς να κρυφτώ ή να προσπαθήσω να δικαιολογήσω τίποτα. Από όσα συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα με τις διώξεις και την γενική επίθεση κατά δικαίων και αδίκων, που δεχόμαστε, ένα είναι το συμπέρασμα.

Είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε μόνοι μας σε μέτρα που θα βοηθήσουν να βρεθούν οι άδικοι, αυτοί που παρανόμησαν ή παρανομούν,  όποιοι και αν είναι αυτοί,  όσο πιο σύντομα γίνεται.

Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα.  Άκουσα κάποιους παράγοντες ομάδων της Super League να βγαίνουν στα ραδιόφωνα και να ισχυρίζονται ότι τέτοιοι διάλογοι τους είναι πρωτάκουστοι και οι ίδιοι δήθεν ουδέποτε έκαναν παρόμοια τηλεφωνήματα και σχόλια.

Ας βάλουμε μια μεγάλη τελεία.

Στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο δεν μιλάει κανένας καθαρεύουσα ούτε με εκκλησιαστικούς όρους. Οι σχολιασμοί μπορεί να μην είναι σωστοί ή ωραίοι, αλλά τέτοιου είδους σχόλια γίνονται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Αυτή είναι η συμπεριφορά στην καθημερινότητά μας.

Επιτρέψτε μου να κάνω και μια πιο προσωπική αναφορά.

Τις τελευταίες μέρες δημιουργείται η εντύπωση ότι η διαδρομή μου ξεκίνησε μόλις πριν από ένα χρόνο όταν ανέλαβα τον  Ολυμπιακό. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή και η δική μου, είναι και γνωστή και διαφανής.

Επί σειρά ετών δραστηριοποιούμαι στον χώρο της ναυτιλίας και σε δύσκολους καιρούς που όλοι επέλεξαν τον δρόμο της φυγής από την Ελλάδα, εγώ επέλεξα αντίστροφη πορεία. Έφερα χρήματα στην χώρα μας. Επένδυσα στην ομάδα που αγαπώ και κατ’ επέκταση στον Ελληνικό αθλητισμό. Αυτή είναι αλήθεια, που όσο κι’ αν προσπαθήσει κανείς δεν αλλάζει.

Εγώ, λοιπόν δεν ήρθα στον Ολυμπιακό και στον αθλητισμό για να πάρω, αλλά για να προσφέρω. Έχω δώσει ήδη δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Όλοι ξέρουν ότι το 2008, το 2009  δεν είχα καμία σχέση, απολύτως, με το ποδόσφαιρο. Όλοι ξέρουν ότι από τους 85 που είναι σήμερα στην συγκεκριμένη υπόθεση με τους μόνους που έχω μιλήσει, και τους μόνους που ξέρω είναι οι Πρόεδροι των Π.Α.Ε. που είναι σε αυτό το τραπέζι και στο τραπέζι της ΕΠΟ.

Όλοι ξέρουν την οικονομική μου επιφάνεια και τις οικονομικές μου δυνατότητες. Έχω προσωπικά και επιχειρηματικά ελεγχθεί από τις αυστηρότερες αρχές του πλανήτη για να μου επιτραπεί να εισαχθούν οι εταιρίες μου στα χρηματιστήρια των ΗΠΑ.

Όλοι ξέρουν ότι έχω τεράστιο ενδιαφέρον και πάθος με τον Ολυμπιακό, όλοι ξέρουν ότι αυτή και μόνο αυτή η προσωπική μου αγάπη στον Ολυμπιακό είναι που με έκανε να επενδύσω χρήματα, χρόνο και προσπάθειες για τον Ολυμπιακό. Εγώ λοιπόν είμαι ο πρώτος που ήθελε, θέλει και θα συνεχίσει να θέλει και να πολεμάει, για ένα ισόνομο, δίκαιο και σωστό πρωτάθλημα. Επένδυσα και επενδύω εκατομμύρια σε ποδοσφαιριστές, σε προπονητή, σε υποδομές, σε οργάνωση για να μην χρειάζεται ο Ολυμπιακός  καμία εύνοια καμία χάρη από κανέναν είτε είναι διαιτητής είτε θεσμικός παράγοντας. Αλλά δεν ήθελα και δεν θέλω και δεν πρόκειται ποτέ να θέλω, να αδικείται  ο Ολυμπιακός.

Κάποιος που επενδύει δεν καταστρέφει αυτό στο οποίο επενδύει και όταν επενδύω στον Ολυμπιακό, επενδύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για αυτό με πειράζει η υποκρισία. Με πειράζει που κάποιοι κάνουν τις παρθένες.

Μου αρέσει να λέω αλήθειες. Μου αρέσει να κοιτάω στα μάτια και να λέω και να μου λένε αλήθειες. Δεν είχα κανένα συμφέρον, δεν είχα καμία ανάγκη, δεν είχα κανένα λόγο να κάνω και δεν έκανα τίποτα από όσα φέρομαι να κατηγορούμαι.

[size=30pt]Δίνω τη συγκατάθεσή μου για το άνοιγμα των κλήσεων του κινητού μου, του σταθερού των γραφείων μου και του σπιτιού μου από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι και σήμερα. Προτείνω να κάνουν το ίδιο όλοι όσοι διετέλεσαν ή διατελούν πρόεδροι στην ίδια περίοδο και προτείνω να πάρουμε ομόφωνη απόφαση.[/size]

Τώρα για το θέμα της παραμονής μου στην Προεδρία του Συνεταιρισμού που φαίνεται ότι βασανίζει κάποιους. Δεν έκανα προσπάθεια να εκλεγώ, δεν ζήτησα να εκλεγώ Πρόεδρος, οι περισσότερες Π.Α.Ε. μου ζήτησαν να γίνω Πρόεδρος αφού δεν έβγαινε πρόεδρος μετά από 3-4 συνεδριάσεις, πέρσι το καλοκαίρι και ήταν ακέφαλη η Λίγκα για δύο μήνες. Ήδη από τον περασμένο Απρίλιο είχα δηλώσει, σε εσάς όλους, ότι ένας χρόνος είναι αρκετός.

Έχω δηλώσει ακόμα, από την αρχή, ότι δεν μπορώ να αγνοήσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων και να αποχωρήσω νωρίτερα από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και πριν εξασφαλίσω μια ομαλή συνέχεια.

Δεν μπορεί να ξαναμπούμε στην ίδια περιπέτεια που μπήκαμε πέρσι το καλοκαίρι. Ειδικά κάτω από τις παρούσες συγκυρίες. Το έχω πει και προηγουμένως χρειαζόμαστε κάποιες ριζικές αλλαγές. Αυτό φάνηκε και από τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ε.Π.Ο. με την αδειοδότηση και από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Το πλαίσιο λειτουργίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πρέπει να αλλάξει και θα εξηγήσω παρακάτω κάποιες σκέψεις για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Για να ξεκαθαρίσω λοιπόν δεν προτίθεμαι να είμαι Πρόεδρος την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όχι επειδή κάποιοι επιμένουν να μην είμαι αλλά γιατί ούτε χρόνο έχω ούτε διάθεση να είμαι Πρόεδρος εσαεί. Αλλά αυτό που ανέλαβα να φέρω σε πέρας να εξασφαλίσω την ομαλή συνέχεια, θα το τελειώσω.

Θέλω να καταθέσω τις εξής σκέψεις:

Οι συνεχείς αντιπαραθέσεις και το χάσμα ανάμεσα στις ομάδες της Super League, αλλά και το μεγάλο κόστος λειτουργίας της Λίγκας δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα. Η κατάσταση στη χώρα, το βλέπουμε όλοι, είναι τραγική. Περισσότερο από τραγική είναι η οικονομία και η Λίγκα έχει έξοδα  4 εκατομμύρια ευρώ.

Το ερώτημά μου, η σκέψη μου, είναι η εξής: Γιατί να μη διοργανώσει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα της μεθεπόμενης περιόδου, ήτοι το 2012-2013; Αυτό βέβαια προϋποθέτει μελέτη και ανάλυση σε βάθος.

Ο Συνεταιρισμός θα μπορούσε να παραμείνει μόνο για τη διαχείριση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων των Π.Α.Ε. και για την εκπροσώπηση των Π.Α.Ε. στην Ε.Π.Ο. Η Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συμμετέχουμε όλοι,  θα γίνεται 4 φορές το χρόνο για να ενημερώνεται και να εγκρίνει τα πεπραγμένα. Το Δ.Σ. θα εκλέγεται από τις 16 ομάδες και θα είναι 5μελές χωρίς τα μέλη του να είναι απαραίτητα Πρόεδροι ή Αντιπρόεδροι ομάδων και η θητεία θα είναι τριετής. Ο πρόεδρος και ο Αναπληρωτής του ή ο γενικός διευθυντής θα έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του και θα εκπροσωπούν τον Συνεταιρισμό στην Ε.Π.Ο. Όλες οι άλλες δραστηριότητες (πρόγραμμα, παρατηρητές, πειθαρχικό, συμβόλαια, γραφείο τύπου, διεθνείς σχέσεις) θα μπορούσαν να πάνε στην Ε.Π.Ο. και να λειτουργούν σαν μία υπηρεσία. Τα χρήματα που θα πληρώνουμε στην Ε.Π.Ο. θα είναι πολύ λιγότερα. Η Ε.Π.Ο. έχει την υποστήριξη της UEFA, η Ε.Π.Ο. διαχειρίζεται τους διαιτητές ας έχει και τη διοργάνωση.

Να το μελετήσουμε και βλέπουμε.

Το νέο πρωτάθλημα ούτως ή άλλως ξεκινάει στις 27-28 Αυγούστου και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο.

Κύριοι, είμαστε όλοι λίγο-πολύ υπεύθυνοι, εκτός της αντικειμενικής ευθύνης που έχει η Πολιτεία για τα θέματα ασφάλειας και γηπέδων, για τα προβλήματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Είμαι αηδιασμένος από την καθημερινότητα που βιώνω. Από κάποιους, από καφενειακούς διαλόγους που βγαίνουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Θεωρώ ότι η συμπεριφορά ανθρώπων που ρίχνουν λάσπη και θέλουν να ισοπεδώσουν το ποδόσφαιρο απωθούν τους σοβαρούς επενδυτές. Δεν μπορούν σ’ αυτή την  δύσκολη για την χώρα περίοδο χωρίς ουσιαστική έρευνα να διασύρονται υπολήψεις ανθρώπων που πραγματικά έχουν την θέληση να προσφέρουν και στον αθλητισμό και στον τόπο.

Όλες αυτές τις μέρες κάθισα και σκέφτηκα. Προβληματίστηκα και δεν σας κρύβω πως έκανα και δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, για μένα ο Ολυμπιακός δεν είναι όχημα για την επίτευξη οποιοδήποτε στόχου.

Έχω μάθει στα δύσκολα και στις φουρτούνες. Ξέρω, βλέπω και αντέχω. Επειδή, όμως, ο τόπος έχει δεχτεί αρκετά χτυπήματα, ας σταματήσουμε, εδώ. Ας κάτσουμε να σκεφτούμε ότι αυτή η χώρα εκτός από παρελθόν, παρόν, πρέπει να έχει και μέλλον.

Σας κοιτάζω στα μάτια και σας ξεκαθαρίζω. Εγώ, δεν έχω καμία απολύτως εμπλοκή. Ωστόσο, οι πάντες έχουν καταλάβει, ότι θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιος που να κάνει πιο εμπορικό το θέμα των ημερών. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά προέχει το θέαμα από την ουσία».

Mε ΠΑΟ και Ψωμιάδη, χωρίς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπείται στο Δ.Σ. έπειτα από καιρό (σχεδόν τέσσερις μήνες) με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο του συλλόγου να δίνει το «παρών» στα γραφεία της Ένωσης. Εκεί βρίσκεται και ο Σταύρος Ψωμιάδης, ο οποίος χθες αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.

Τελευταίος έφτασε στα γραφεία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Στο Διοικητικό Συμβούλιο δεν παρίσταται κάποιος εκπρόσωπος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στην επικύρωση των βαθμολογιών σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν αυτές θα πάρουν μετάθεση. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει επικύρωση στις 11 Ιουλίου.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Φωτογραφία-φωτιά με δύο επώνυμους πασόκους σε gay ερωτικές περιπτύξεις διαθέτει ο Μάκης Ψωμιάδης στο Αρχείο του και γι αυτό ως τώρα κανείς δεν τολμά να τον ακουμπήσει!...

Ο Μάκαρος που είδε τον γιο του ν απελευθερώνεται μέσα σε 24 ώρες μέχρι πρόσφατα έπαιzε αμέριμνος την κομπολογιά του στα πέριξ του Νέου Ψυχικού.

Μάλιστα πριν καμιά 20αριά μέρες είχε μπει στο κατάστημα «Γερμανός» κι έψαχνε κινητό που δεν το πιάνει το βαλιτσάκι!

Η πλάκα με τον Ψωμιάδη είναι ότι ισχυρίζεται πως εκτός από τη φωτογραφία με τους δύο πολύ γνωστούς πασόκους  σε gay περιπτύξεις , διαθέτει και κάποιες άλλες που είναι πιο καυτές από το ηφαίστειο της Αίτνας.

Λέτε γι αυτό να μην τολμάει κανείς ν ακουμπήσει τον Μάκαρο, τον τεφάλ;
αγαπούλες

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Δίνω τη συγκατάθεσή μου για το άνοιγμα των κλήσεων του κινητού μου, του σταθερού των γραφείων μου και του σπιτιού μου από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι και σήμερα. Προτείνω να κάνουν το ίδιο όλοι όσοι διετέλεσαν ή διατελούν πρόεδροι στην ίδια περίοδο και προτείνω να πάρουμε ομόφωνη απόφαση.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Δίνω τη συγκατάθεσή μου για το άνοιγμα των κλήσεων του κινητού μου, του σταθερού των γραφείων μου και του σπιτιού μου από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι και σήμερα. Προτείνω να κάνουν το ίδιο όλοι όσοι διετέλεσαν ή διατελούν πρόεδροι στην ίδια περίοδο και προτείνω να πάρουμε ομόφωνη απόφαση.

σιγα μαλακα θα σπασεις τον τοιχο ...σιγα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

όλοι οι εγκληματίες τις συνδιαλλαγές τις κάνουν με τα κινητα τους και τους λογαριασμούς στο όνομά τους.

κι όμως υπάρχουν ζώα που τα πιστεύουν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΜΑλακα χρηστιδη πρεπει να εχεις κλασει μεντες,δεν εξηγειται αλλιως....να ανοιξει λεει ο παιδοβουβαλος της κλησεις του κινητου του,του σπιτιου του,του γραφειου του...να δειξουν οι κλησεις σου τι ρε παιδοβουβαλο;
ποιον επαιρνες και ποιον δεν επαιρνες;σημασια εχει τι ΕΛΕΓΕΣ χοντρομαλακα που διασυρεις το ονομα του πατερα σου.οχι ποιον επαιρνες.Αρχιδια δεν ειχες να παραδεχτεις ακομη οτι ναι κυριοι,εγω τα ειπα αυτα,εγω ημουν στις συζητησεις με τον μπεο.ο μαλακας ο αδαμιδης,μπορει να ειναι οτι ειναι,αλλα βγηκε αμεσως και ειπε,ναι εγω ημουν.εσυ που να τα βρεις ρε τα αρχιδια.Αλλα γελαω με το πως καταντησες τον γαυρο μεσα σε ενα χρονο,και θελω πραγματικα να παραμεινει ο παιδοβουβαλος για να δω ποσο θα τον μικρυνει ακομη.κανενας γαυρος δεν εχει καταλαβει ακομη ποσο επικινδυνος ειναι αυτος ο ανθρωπος.αυτο που περναει η ΑΕΚ δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που εχει να τραβηξει ο γαυρος.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
όλοι οι εγκληματίες τις συνδιαλλαγές τις κάνουν με τα κινητα τους και τους λογαριασμούς στο όνομά τους.

κι όμως υπάρχουν ζώα που τα πιστεύουν.
αφου υπαρχουν ατομα που τσιμπανε καλα κανουν
λες και αν δει καποιος τις κλησεις του παιδοβουβαλου θα μαντεψει και τι ειπωθηκε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.605
Πόντοι
42.697
ΜΑλακα χρηστιδη πρεπει να εχεις κλασει μεντες,δεν εξηγειται αλλιως....να ανοιξει λεει ο παιδοβουβαλος της κλησεις του κινητου του,του σπιτιου του,του γραφειου του...να δειξουν οι κλησεις σου τι ρε παιδοβουβαλο;
ποιον επαιρνες και ποιον δεν επαιρνες;σημασια εχει τι ΕΛΕΓΕΣ χοντρομαλακα που διασυρεις το ονομα του πατερα σου.οχι ποιον επαιρνες.Αρχιδια δεν ειχες να παραδεχτεις ακομη οτι ναι κυριοι,εγω τα ειπα αυτα,εγω ημουν στις συζητησεις με τον μπεο.ο μαλακας ο αδαμιδης,μπορει να ειναι οτι ειναι,αλλα βγηκε αμεσως και ειπε,ναι εγω ημουν.εσυ που να τα βρεις ρε τα αρχιδια.Αλλα γελαω με το πως καταντησες τον γαυρο μεσα σε ενα χρονο,και θελω πραγματικα να παραμεινει ο παιδοβουβαλος για να δω ποσο θα τον μικρυνει ακομη.κανενας γαυρος δεν εχει καταλαβει ακομη ποσο επικινδυνος ειναι αυτος ο ανθρωπος.αυτο που περναει η ΑΕΚ δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που εχει να τραβηξει ο γαυρος.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ντελίριο!
μκλ Χρηστίδη θα με πιάσει πάλι νευρικο σαν προχθές το βράδυ που κοιμηθηκα στις 3 τη νύχτα.... :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ντελίριο!
μκλ Χρηστίδη θα με πιάσει πάλι νευρικο σαν προχθές το βράδυ που κοιμηθηκα στις 3 τη νύχτα.... :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εκτος απο το να χαζογελας μπορεις να πεις που ειναι λαθος ο master21?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
O "αντιπροεδρεύων πρόεδρος" (ή "προεδρεύων αντιπρόεδρος"  :think: )
και ο "εν δυνάμει πρόεδρος" δεν είχαν ζητήσει την παραίτηση του Μαρινάκη;
Ή ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας αυτό;

Τι υποστήριξαν οι συγκεκριμένοι στη σημερινή συνεδρίαση;
Ο Μαρινάκης τους κάλεσε σήμερα να καταθέσουν πρόταση μομφής εφόσον το επιθυμούν:
"Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε ποιοι θέλουν να παραιτηθώ, να το αποφασίσουμε άμεσα, τώρα, πριν μπούμε στην κύρια διαδικασία."

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
O "αντιπροεδρεύων πρόεδρος" (ή "προεδρεύων αντιπρόεδρος"  :think: )
και ο "εν δυνάμει πρόεδρος" δεν είχαν ζητήσει την παραίτηση του Μαρινάκη;
Ή ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας αυτό;

Τι υποστήριξαν οι συγκεκριμένοι στη συνεδρίαση;
Ο Μαρινάκης τους κάλεσε σήμερα να καταθέσουν πρόταση μομφής εφόσον το επιθυμούν:
"Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε ποιοι θέλουν να παραιτηθώ, να το αποφασίσουμε άμεσα, τώρα, πριν μπούμε στην κύρια διαδικασία."
AΕΚ και αν δεν κανω λαθος ΠΑΟΚ δεν πηγαν στην συνεδριαση.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
AΕΚ και αν δεν κανω λαθος ΠΑΟΚ δεν πηγαν στην συνεδριαση.

Είχαν απεργία τα ταξί; :grin:
Αφού θες να παραιτηθεί, πας στη συνεδρίαση και καταθέτεις πρόταση μομφής.
Προς τι οι δηλώσεις απαίτησης παραίτησης, από τη στιγμή που ο Μαρινάκης, όπως δήλωσε και σήμερα,
θα παραιτούνταν μετά από 1 χρόνο θητείας, όπως ακριβώς και οι προκάτοχοί του;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Είχαν απεργία τα ταξί; :grin:
Αφού θες να παραιτηθεί, πας στη συνεδρίαση και καταθέτεις πρόταση μομφής.
Προς τι οι δηλώσεις απαίτησης παραίτησης, από τη στιγμή που ο Μαρινάκης, όπως δήλωσε και σήμερα,
θα παραιτούνταν μετά από 1 χρόνο θητείας, όπως ακριβώς και οι προκάτοχοί του;;
κατηγορείται για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος.Μάλλον σου διαφεύγει αυτο.Όφειλε να παραιτηθεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ο κακομοιρης ο Γιαχος τι εφταιγε να χασει τη δουλεια του χωρις λογο?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
περιμένουν να ξομολογηθεί πρώτα στον Ιερώνυμο.
Και μετά στην Ιερά εξέταση.
Και τρίτη και φαρμακερή στον Ιαβέρη του, τον προαιώνιο εχθρό του, τη Νέμεσσή του, ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom