Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μπέος:Είμαι αθώος, με συκοφαντεί η Ουέφα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αθώος για το σκάνδαλο με τα “στημένα” δήλωσε στην απολογία του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. Ο κ. Μπέος υποστήριξε ακόμα πως ουδέποτε εκβίασε παράγοντες, ενώ τόνισε ότι τον συκοφαντεί η Ουέφα
Ο Αχιλλέας Μπέος, ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή Αθηνών αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για τα στημένα παιχνίδια και υποστήριξε πως οι διάλογοι που βγαίνουν στη φόρα είναι συνομιλίες καφενείου και κουτσομπολιά και δεν αποτελούν στοιχεία ποινικής ευθύνης.

Στην απολογία του, που παρουσιάζει το “Βήμα”, ο συλληφθείς και προφυλακιστέος, ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, τονίζει, μεταξύ άλλων πως “... με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχω φιλικές σχέσεις που ποτέ δεν έκρυψα», και πως “…από όλη αυτήν την έρευνα δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνον εικασίες και εσφαλμένα συμπεράσματα”.

“Επί πολλά χρόνια ασχολούμαι με τον χώρο του ποδοσφαίρου, τον οποίο αγαπώ από παιδί, λειτουργώντας πάντοτε με το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο συγκεκριμένο άθλημα. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια ηγούμαι της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, την οποία όταν ανέλαβα συμμετείχε στη Β' Κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και μάλιστα στις τελευταίες θέσεις αυτής.

Κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2009-2010 χάρη στις δικές μου ενέργειες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από πραγματική διάθεση προσφοράς, η ομάδα αυτή ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Β' Εθνικής και φέτος αναδείχθηκε σε πρωταγωνίστρια του ελληνικού πρωταθλήματος", ανέφερε αρχικά στην απολογία του.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου σημείωσε ακόμη ότι “.. η άκρως συκοφαντική αναφορά των υπαλλήλων της UEFA ότι αποτελώ αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και ότι είμαι ευρέως ύποπτος σε όλη την Ελλάδα για το ότι κατέχω ποδοσφαιρικούς συλλόγους μόνο για παράνομη δραστηριότητα, απέχει κατά πολύ από την παραδοχή ότι συνέστησα και διευθύνω εγκληματική οργάνωση, κατηγορία η οποία πρέπει να στηρίζεται σε απτές αποδείξεις...”.
Για την επίμαχη συνομιλία του πριν από τον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου 0-4 εξήγησε: “Αναφερόμαστε στο αποτέλεσμα άλλου αγώνα που προηγήθηκε μεταξύ Κέρκυρας και άλλης ομάδας (σ.σ.: δηλαδή για τον Ηρακλή, για τον οποίο ο ίδιος ακούγεται να λέει ότι έχει ''επτά παίκτες μιλημένους") και τις αποφάσεις του διαιτητού αυτού όπως το σύνολο των παραγόντων του ποδοσφαίρου και με τον γνωστό τρόπο εκφοράς λόγου και τις εκφράσεις έως και της υπερβολής που χρησιμοποιούνται στους διάλογους αυτούς...”.

Για τον Σταύρο Αδαμίδη είπε: “εξαιτίας των δημόσιων δηλώσεων και κρίσεων για το πρόσωπό μου του προέδρου της ΑΕΚ κ. Σταύρου Αδαμίδη, είχε δημιουργηθεί κλίμα έντονης αντιπαλότητας και εχθρότητας για το πρόσωπό μου και την ομάδα του Βόλου στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ και των παραγόντων της με αποτέλεσμα να υποχρεωθώ να ζητήσω τη συνδρομή υπαλλήλων εταιρείας ιδιωτικής φύλαξης για την προστασία μου κατά τη μετάβασή μου στο γήπεδο της ΑΕΚ και την παρακολούθηση του συγκεκριμένου αγώνα. Το ίδιο αναφέρει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πειραιώς ως εμπειρία στον αντίστοιχο αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ στην έδρα της με τη φράση "τα ίδια δηλαδή όπως σε μένα έτσι..."”.
Αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξήγησε πως: “Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχω φιλικές σχέσεις που ποτέ δεν έκρυψα. Οταν μίλησα μαζί του για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, εξέφρασα με το ύφος που με διακρίνει τις επιφυλάξεις μου για τον πιθανό διορισμό του διαιτητή Σιδηρόπουλου. Δεν υπάρχει ούτε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που να επιβεβαιώνει τα αδικήματα που μου αποδίδονται. Δεν υπάρχει από όλη αυτήν την παρακολούθηση και απ' όλη αυτή την έρευνα τίποτα συγκεκριμένο παρά μόνον εικασίες και εσφαλμένα συμπεράσματα”.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι τηλεφωνούσε σε πολλούς κρατικούς παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αλλά δεν τους εκβίαζε. Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “... τα παράπονά μου αντιμετωπίζονται σαν λόγια του καθενός και δεν λαμβάνονται υπόψη από τους αρμοδίους”. Ο Μπέος παραδέχθηκε ότι το ύφος που μιλά είναι υπερβολικό αλλά όχι ότι προχωρεί σε παράνομες ενέργειες.

Κλείνοντας υποστήριξε: “Βρίσκομαι σε αδυναμία υπερασπίσεως του εαυτού μου μιας και εισάγονται στο κατηγορητήριο συνομιλίες μεταξύ αγνώστων σε μένα προσώπων, οι οποίοι προβαίνουν σε σειρά κρίσεων για τα οποία καλούμαι να απολογηθώ. Πρόκειται κατά την εύλογη κρίση κάθε αντικειμενικού κριτή περί συνομιλιών του καφενείου, κουτσομπολιών που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεμελιώσουν ποινική μου ευθύνη για οποιοδήποτε αδίκημα...”.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

Την απόφαση να… καρατομήσει τον Αχιλλέα Μπέο από το ελληνικό ποδόσφαιρο-και μάλιστα για υπόθεση που δεν σχετίζεται με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών-πήρε η ΕΠΟ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ομοσπονδίας επέβαλε 40.000 ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό Βόλου και 50.000 ευρώ στον πρόεδρο της ΠΑΕ, τιμωρώντας τον επίσης με απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τέσσερα χρόνια.

Ο Αχιλλέας Μπέος τιμωρείται για τις δυσμενείς κρίσεις του κατά της διαιτησίας και το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα στις 17 Απριλίου και στον αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με πρόστιμο 10.000 ευρώ τον Γιώργο Δώνη επειδή δεν ανακάλεσε, όπως είχε κληθεί, τις δηλώσεις του μετά τον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, όταν είχε κάνει λόγο περί… οίκου ανοχής.

Για μη ανάκληση δηλώσεων τιμωρήθηκε με το ίδιο πρόστιμο και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου.

Το μονο που εχω να συμπληρωσω: Δυστυχως τετοιες αποφασεις δειχνουν ποσο στημενο ειναι το παιχνιδι. Τοσο καιρο, οι ποινες ηταν της πλακας, τωρα ομως που η κοινη γνωμη ειναι εναντια στον Μπεο ενω παραμενει υποδικος  οι δικαστες εξαντλουν την αυστηροτητα τους. Πουτανα βουληση, ολοι σε ψαχνουν αλλα ελαχιστοι (στον) σε εφαρμοζουν

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
συκοφαντες...καριολα ουεφα μας στερησες τον καλυτερο παραγοντα στο ελληνικο ποδοσφαιρο...  :tooth:

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
Στο μεταξύ, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με πρόστιμο 10.000 ευρώ τον Γιώργο Δώνη επειδή δεν ανακάλεσε, όπως είχε κληθεί, τις δηλώσεις του μετά τον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, όταν είχε κάνει λόγο περί… οίκου ανοχής.

οι σκατοφασίστες....ποιος ξέρει σε τι συμφέροντα θα είναι και αυτοί χωμένοι..

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
superleaguedondias.jpg

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Βλέπω γυναικεία εθνική Γερμανίας. Δε φαντάζεστε τι μπάλα παίζουν! Καθήστε και τσακώνεστε για το Μπέο και το Ψωμιάδη τσιρκουλέτα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βλέπω γυναικεία εθνική Γερμανίας. Δε φαντάζεστε τι μπάλα παίζουν! Καθήστε και τσακώνεστε για το Μπέο και το Ψωμιάδη τσιρκουλέτα

Lol πως μπορείς? Μια φορά είδα γυναικείο ποδόσφαιρο και παρακαλούσα να περάσει η ώρα! Την άλλη μέρα ματσάκι souper "λίγδας" μου... φαινόταν διαστημική μπάλα!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο κύριος Μαρινάκης και ο Βαγγέλης

Του Αντώνη Καρπετόπουλου

Aρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχουν δύο πρόεδροι του Ολυμπιακού, ο ένας είναι ο κύριος Μαρινάκης κι ο άλλος ο Βαγγέλης, που στις συνομιλίες ο Αχιλλέας Μπέος αποκαλεί «κύριο Φιλιππίδη». Αυτό υποψιάστηκα διαβάζοντας την πρόταση που κατέθεσε για τη μεταφορά της διοργάνωσης του πρωταθλήματος στην ΕΠΟ. Θυμίζω ότι αυτή την πρόταση την είχε κάνει στις 11 Μαρτίου ο γγΑ, Πάνος Μπιτσαξής.

Τότε η Λίγκα του Βαγγέλη έκανε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στην οποία κατακεραύνωσε τον Μπιτσαξή, γιατί «θέλει ένα πρωτάθλημα που να το διοργανώνει η ενορία της γειτονιάς του –ένα πρωτάθλημα που δεν ενδιαφέρει κανέναν»! Η Λίγκα είχε βγάλει κι ανακοίνωση, με την οποία έκανε επίθεση στον Μπιτσαξή, λέγοντας ότι «είναι αν μη τι άλλο υπερβολικό, άτοπο κι άστοχο να χαρακτηρίζεται η διοργανώτρια "ακατάλληλη για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος", όταν πολλά από τα προβλήματα που διαχρονικά ταλανίζουν το ποδόσφαιρο (…) αποτελούν θεσμική ευθύνη τρίτων». Του έκανε μάλιστα και μάθημα του Μπιτσαξή, λέγοντάς του ότι «στην παρούσα φάση το ουσιώδες δεν είναι η προσπάθεια αποποίησης ή η μετακίνησης ευθυνών κι αρμοδιοτήτων». Τρεις μήνες αργότερα ο Βαγγέλης υιοθέτησε την πρόταση Μπιτσαξή, την οποία ο Μαρινάκης απέρριψε!

Κολλητός

Μάλλον έτσι είναι, αλλιώς τίποτα δεν εξηγείται. Ο Μαρινάκης είναι ένας επιχειρηματίας μεγάλης εμβέλειας, πολύ ξύπνιος, αυτοδημιούργητος, μπον βιβέρ, που χαίρει της εκτίμησης όλης της καλής Αθήνας. Ο Βαγγέλης είναι κολλητός του Αχιλλέα Μπέου, λυπάται για τις συνομιλίες που δημοσιεύονται, συνέχεια επαναλαμβάνει ότι δεν είναι το κατηχητικού, λες και το να είσαι του κατηχητικού είναι πρόβλημα! Ο Μαρινάκης είναι κολλητός του Κούβελου και της Ντόρας Μπακογιάννη, φίλος της Μαριάννας Λάτση και στη σουίτα του στο Καραϊσκάκη έχει φιλοξενήσει όλο τον εφοπλιστικό κόσμο. Ο Βαγγέλης συζητάει με τον Θανάση τον Κανελλόπουλο για την προστασία του Καλόπουλου, βρίζει τον Σισέ, απειλεί τον Αδαμίδη ότι θα τον πλακώσει στο ξύλο προσωπικά μπροστά σε όλη τη Λίγκα.

Αγαπάει

Ο Μαρινάκης αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Εδωσε πολλά χρήματα για να τον αγοράσει, προσπαθεί να στελεχώσει την ΠΑΕ, στήριξε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προβίβασε τον Κοβάσεβιτς, εμπιστεύεται για τεχνικό διευθυντή τον Μαθία, που προηγουμένως δούλευε στη Λίβερπουλ. Ο Βαγγέλης, από την άλλη, άκουγε ένα χρόνο τις αηδίες του Μπέου, τον άφηνε να χρησιμοποιεί το όνομά του σε κάθε συζήτηση, είχε παράπονα από τους διαιτητές κάθε φορά που έχανε, μπούκαρε στα αποδυτήρια, ήθελε, πάντα σύμφωνα με τον Αχιλλέα και τον Θανάση, να κάνει «έγκλημα» ο Μάνδαλος στην Τούμπα και πολύ στενοχωρήθηκε που δεν το έκανε. Ο Μαρινάκης ήταν φίλος του Πατέρα και δήλωνε μαζί του ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τυχερό που τους έχει και τους δύο. Ο Βαγγέλης, αντίθετα, μου έλεγε ότι με τον Πατέρα δεν έχει και καμιά στενή φιλία κι ότι αυτά είναι υπερβολές που διαδίδει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ.

Επιλογές

Ο Μαρινάκης δήλωσε πρόσφατα ότι οι μεταγραφικές επιλογές του Ολυμπιακού θα γίνουν με βάση την ουσία κι όχι με βάση τις εντυπώσεις. Μίλησε για την κρίση και για την ανάγκη να μάθουν οι ομάδες να λειτουργούν ξοδεύοντας λιγότερα. Ο Βαγγέλης, από την άλλη, αν πιστέψω τον «Νικολακό» και καμιά εικοσαριά ρεπόρτερ ακόμα, ετοιμάζει μεταγραφικές «βόμβες», γιατί μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου άλλαξε η στρατηγική και πρέπει να γίνουν μεταγραφές αεροδρομίου για να συσπειρωθεί ο κόσμος. Ο Μαρινάκης, όταν του πρότεινε ο Μπέος να δώσει έναν πόντο στον Πανιώνιο, είπε «άσ' το θα ξεφτιλιστούμε» και του έδωσε ραντεβού στα μπουζούκια αργότερα. Ο Βαγγέλης, από την άλλη, σύμφωνα με όσα λένε ο Μποροβήλος, ο Μπάκος κι ο Αχιλλέας, θέλει να σωθεί ο Πανιώνιος πενήντα φορές περισσότερο απ' όσο να σωθεί η Τρίπολη, αλλά έχει και διάθεση να βοηθήσει τον Αστέρα στο ματς με την Κέρκυρα κι ας έχει μόνο δύο παίκτες όλους κι όλους σε αυτή!

Εχθροί

Ο Μαρινάκης με τον Βαγγέλη δεν πρέπει να μιλιούνται. Ο Μαρινάκης έφερε στον Ολυμπιακό τον Καραχάλιο για να φροντίσει τη δημόσια εικόνα του κι ο Βαγγέλης έδιωξε τον Καραχάλιο, επειδή του χρέωσε ότι τον έβαλε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Ο Βαγγέλης έφερε στον Ολυμπιακό τον Γκαγκάτση κι ο Μαρινάκης τον έδιωξε. Ο Μαρινάκης είναι ο αγγλοθρεμμένος παράγοντας που πιστεύει στη δουλειά τού προπονητή κι ο Βαγγέλης, αυτός που έδιωξε τον Λίνεν πέρυσι ύστερα από δύο μόλις ματς, λέγοντάς του να μην μπει στο αεροπλάνο και να μείνει για πάντα στο Ισραήλ. Ο Μαρινάκης δέχεται τα μπράβο της Unesco για την επιτυχία του φιλικού κατά της φτώχειας και φωτογραφίζεται με τον Ζιντάν και τον Ρονάλντο. Κι ο Βαγγέλης ακούει τον Μπέο να του λέει «Βαγγέλη, ψάξου».   

Χαμένος

Στη Λίγκα την Τρίτη μού φάνηκε ότι είδα τον Βαγγέλη, που ήταν μάλιστα και στενοχωρημένος για το δράμα του Αχιλλέα. Δεν ξέρω πού είναι χαμένος καιρό τώρα ο Μαρινάκης.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...προστατη θα παθω ρε μαλακες απο το πολυ χυσιμο...
χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχ χωρις ξυλο μαρτυρανε ενας ενας....
συνεντευξη δαλουκα ....δεθτε τι ειπε για πατερα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για το αν μίλησε με τον κ. Πατέρα, επισήμανε: «Ουδέποτε μίλησα με κανέναν παράγοντα για θέματα που αφορούσαν την δουλειά μου ως διαιτητή. Ο κ. Πατέρας είναι ο άνθρωπος που, χωρίς να έχει κανένα ίδιον όφελος, ενδιαφέρθηκε για το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά τις απειλές εναντίον μου

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...μας βλεπουνε ρεεεεεεεεεεεεεεε...
χωρις ιδιο οφελος λεει...βρε μαλακα μηπως του εκανες δωρο τρεις βαθμους με το πεναλτι που μονο εσυ ειδες και που και εσυ αναγνωρισες οτι ηταν λαθος;;;;μαλακα ε μαλακα...
δεν σε ρωτησαν αν μιλησες για θεματα ποδοσφαιρου...σε ρωτησαν αν μιλησες με παραγοντα...γιατι δεν λες οχι;;;γιατι εχεις μιλησει ετσι;;;και αφου μιλησες εδωσες αυτο το πεναλτι και μετα ο παραγοντας που μιλησες ''ενδιαφερθηκε'' να σε ''προστατεψει'' απο τις απειλες...
ρε τι μου θυμιζει αυτο  :think: :think: :think: :think:
ααααα ναι θυμηθηκα...τις αποριες που ειχαν τα βαζελια γιατι να προστατευε ο μαριν τον καλοπουλο....ανα μπραβο....
τωρα πουτανιτσες μου;;;τι εχετε να πειτε που ομολογει ο δαλουκας οτι ανιδιοτελως ενδιαφερθηκε ο πατερας για να τον προστατεψει απο τις απειλες...
πουτανιτσες σας ακουω...κυριε -περσονα τα αρχιδια μου κρατα- για εξηγησε μου τι παιχτηκε;;;;και μην ξεχναμε οτι τοτε ηταν προεδρος ο πατερας ...δεν ειχε ακομα παραιτηθει....
ααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ πως μου αρεσει να σας γαμαω....
β εθνικη καριολια....βρωμα μποχα......

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...προστατη θα παθω ρε μαλακες απο το πολυ χυσιμο...
χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχ χωρις ξυλο μαρτυρανε ενας ενας....
συνεντευξη δαλουκα ....δεθτε τι ειπε για πατερα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...μας βλεπουνε ρεεεεεεεεεεεεεεε...
χωρις ιδιο οφελος λεει...βρε μαλακα μηπως του εκανες δωρο τρεις βαθμους με το πεναλτι που μονο εσυ ειδες και που και εσυ αναγνωρισες οτι ηταν λαθος;;;;μαλακα ε μαλακα...
δεν σε ρωτησαν αν μιλησες για θεματα ποδοσφαιρου...σε ρωτησαν αν μιλησες με παραγοντα...γιατι δεν λες οχι;;;γιατι εχεις μιλησει ετσι;;;και αφου μιλησες εδωσες αυτο το πεναλτι και μετα ο παραγοντας που μιλησες ''ενδιαφερθηκε'' να σε ''προστατεψει'' απο τις απειλες...
ρε τι μου θυμιζει αυτο  :think: :think: :think: :think:
ααααα ναι θυμηθηκα...τις αποριες που ειχαν τα βαζελια γιατι να προστατευε ο μαριν τον καλοπουλο....ανα μπραβο....
τωρα πουτανιτσες μου;;;τι εχετε να πειτε που ομολογει ο δαλουκας οτι ανιδιοτελως ενδιαφερθηκε ο πατερας για να τον προστατεψει απο τις απειλες...
πουτανιτσες σας ακουω...κυριε -περσονα τα αρχιδια μου κρατα- για εξηγησε μου τι παιχτηκε;;;;και μην ξεχναμε οτι τοτε ηταν προεδρος ο πατερας ...δεν ειχε ακομα παραιτηθει....
ααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ πως μου αρεσει να σας γαμαω....
β εθνικη καριολια....βρωμα μποχα......

Χρηστίδη, μόλις αθωωθεί ο Μαρινάκης θα αρχίσει τις μηνύσεις στις φυλλάδες μέχρι και για το ότι τον αποκαλούσαν "χοντρό"!!!! :grin:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
η ερευνα εγινε, με εντολη της ΟΥΕΦΑ, για περιπτωσεις αποκομισης ΚΕΡΔΟΥΣ απο στημενα ματς...
δυστυχως λοιπον, ουτε ο Μαρινακης ουτε ο Πατερας εχουν προβλημα για την ωρα...
Βεβαια εχουμε το εξης παραδοξο:
γνωριζω ατομο που διωκεται, το ονομα του βρισκεται σε ολα τα σαιτ, επειδη εξαργυρωσε δελτιο 6000€, το οποιο περιειχε το ματς Πανθρακικος - ΠΑΣ... (διπλο ηρθε, δεν θυμαμαι το σκορ)...
βγηκα προχθες μαζι του για φαγητο και το κινητο του χτυπουσε καθε 2 λεπτα... τον επαιρναν συγγενεις, φιλοι, γνωστοι, για να συμπαρασταθουνε...
ο ανθρωπος δηλαδη εχει γινει ξευτυλα στον κυκλο του...
ο υπογραφων, ειχε συμπεριλαβει το συγκεκριμενο ματς σε αρκετες τριαδες, ομως ολες πηγαν στον κουβα... ευτυχως!!!
εγω γιατι δεν διωκομαι??
μου φαινεται οτι ενω το ξεκινησανε καλα το θεμα, στην πορεια τα κανανε σκατα, που εδωσαν στη δημοσιοτητα ολα αυτα τα ονοματα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης

Του Αντώνη Καρπετόπουλου

Aρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχουν δύο πρόεδροι του Ολυμπιακού, ο ένας είναι ο κύριος Μαρινάκης κι ο άλλος ο Βαγγέλης, που στις συνομιλίες ο Αχιλλέας Μπέος αποκαλεί «κύριο Φιλιππίδη». Αυτό υποψιάστηκα διαβάζοντας την πρόταση που κατέθεσε για τη μεταφορά της διοργάνωσης του πρωταθλήματος στην ΕΠΟ. Θυμίζω ότι αυτή την πρόταση την είχε κάνει στις 11 Μαρτίου ο γγΑ, Πάνος Μπιτσαξής.

Τότε η Λίγκα του Βαγγέλη έκανε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στην οποία κατακεραύνωσε τον Μπιτσαξή, γιατί «θέλει ένα πρωτάθλημα που να το διοργανώνει η ενορία της γειτονιάς του –ένα πρωτάθλημα που δεν ενδιαφέρει κανέναν»! Η Λίγκα είχε βγάλει κι ανακοίνωση, με την οποία έκανε επίθεση στον Μπιτσαξή, λέγοντας ότι «είναι αν μη τι άλλο υπερβολικό, άτοπο κι άστοχο να χαρακτηρίζεται η διοργανώτρια "ακατάλληλη για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος", όταν πολλά από τα προβλήματα που διαχρονικά ταλανίζουν το ποδόσφαιρο (…) αποτελούν θεσμική ευθύνη τρίτων». Του έκανε μάλιστα και μάθημα του Μπιτσαξή, λέγοντάς του ότι «στην παρούσα φάση το ουσιώδες δεν είναι η προσπάθεια αποποίησης ή η μετακίνησης ευθυνών κι αρμοδιοτήτων». Τρεις μήνες αργότερα ο Βαγγέλης υιοθέτησε την πρόταση Μπιτσαξή, την οποία ο Μαρινάκης απέρριψε!

Κολλητός

Μάλλον έτσι είναι, αλλιώς τίποτα δεν εξηγείται. Ο Μαρινάκης είναι ένας επιχειρηματίας μεγάλης εμβέλειας, πολύ ξύπνιος, αυτοδημιούργητος, μπον βιβέρ, που χαίρει της εκτίμησης όλης της καλής Αθήνας. Ο Βαγγέλης είναι κολλητός του Αχιλλέα Μπέου, λυπάται για τις συνομιλίες που δημοσιεύονται, συνέχεια επαναλαμβάνει ότι δεν είναι το κατηχητικού, λες και το να είσαι του κατηχητικού είναι πρόβλημα! Ο Μαρινάκης είναι κολλητός του Κούβελου και της Ντόρας Μπακογιάννη, φίλος της Μαριάννας Λάτση και στη σουίτα του στο Καραϊσκάκη έχει φιλοξενήσει όλο τον εφοπλιστικό κόσμο. Ο Βαγγέλης συζητάει με τον Θανάση τον Κανελλόπουλο για την προστασία του Καλόπουλου, βρίζει τον Σισέ, απειλεί τον Αδαμίδη ότι θα τον πλακώσει στο ξύλο προσωπικά μπροστά σε όλη τη Λίγκα.

Αγαπάει

Ο Μαρινάκης αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Εδωσε πολλά χρήματα για να τον αγοράσει, προσπαθεί να στελεχώσει την ΠΑΕ, στήριξε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προβίβασε τον Κοβάσεβιτς, εμπιστεύεται για τεχνικό διευθυντή τον Μαθία, που προηγουμένως δούλευε στη Λίβερπουλ. Ο Βαγγέλης, από την άλλη, άκουγε ένα χρόνο τις αηδίες του Μπέου, τον άφηνε να χρησιμοποιεί το όνομά του σε κάθε συζήτηση, είχε παράπονα από τους διαιτητές κάθε φορά που έχανε, μπούκαρε στα αποδυτήρια, ήθελε, πάντα σύμφωνα με τον Αχιλλέα και τον Θανάση, να κάνει «έγκλημα» ο Μάνδαλος στην Τούμπα και πολύ στενοχωρήθηκε που δεν το έκανε. Ο Μαρινάκης ήταν φίλος του Πατέρα και δήλωνε μαζί του ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τυχερό που τους έχει και τους δύο. Ο Βαγγέλης, αντίθετα, μου έλεγε ότι με τον Πατέρα δεν έχει και καμιά στενή φιλία κι ότι αυτά είναι υπερβολές που διαδίδει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ.

Επιλογές

Ο Μαρινάκης δήλωσε πρόσφατα ότι οι μεταγραφικές επιλογές του Ολυμπιακού θα γίνουν με βάση την ουσία κι όχι με βάση τις εντυπώσεις. Μίλησε για την κρίση και για την ανάγκη να μάθουν οι ομάδες να λειτουργούν ξοδεύοντας λιγότερα. Ο Βαγγέλης, από την άλλη, αν πιστέψω τον «Νικολακό» και καμιά εικοσαριά ρεπόρτερ ακόμα, ετοιμάζει μεταγραφικές «βόμβες», γιατί μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου άλλαξε η στρατηγική και πρέπει να γίνουν μεταγραφές αεροδρομίου για να συσπειρωθεί ο κόσμος. Ο Μαρινάκης, όταν του πρότεινε ο Μπέος να δώσει έναν πόντο στον Πανιώνιο, είπε «άσ' το θα ξεφτιλιστούμε» και του έδωσε ραντεβού στα μπουζούκια αργότερα. Ο Βαγγέλης, από την άλλη, σύμφωνα με όσα λένε ο Μποροβήλος, ο Μπάκος κι ο Αχιλλέας, θέλει να σωθεί ο Πανιώνιος πενήντα φορές περισσότερο απ' όσο να σωθεί η Τρίπολη, αλλά έχει και διάθεση να βοηθήσει τον Αστέρα στο ματς με την Κέρκυρα κι ας έχει μόνο δύο παίκτες όλους κι όλους σε αυτή!

Εχθροί

Ο Μαρινάκης με τον Βαγγέλη δεν πρέπει να μιλιούνται. Ο Μαρινάκης έφερε στον Ολυμπιακό τον Καραχάλιο για να φροντίσει τη δημόσια εικόνα του κι ο Βαγγέλης έδιωξε τον Καραχάλιο, επειδή του χρέωσε ότι τον έβαλε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Ο Βαγγέλης έφερε στον Ολυμπιακό τον Γκαγκάτση κι ο Μαρινάκης τον έδιωξε. Ο Μαρινάκης είναι ο αγγλοθρεμμένος παράγοντας που πιστεύει στη δουλειά τού προπονητή κι ο Βαγγέλης, αυτός που έδιωξε τον Λίνεν πέρυσι ύστερα από δύο μόλις ματς, λέγοντάς του να μην μπει στο αεροπλάνο και να μείνει για πάντα στο Ισραήλ. Ο Μαρινάκης δέχεται τα μπράβο της Unesco για την επιτυχία του φιλικού κατά της φτώχειας και φωτογραφίζεται με τον Ζιντάν και τον Ρονάλντο. Κι ο Βαγγέλης ακούει τον Μπέο να του λέει «Βαγγέλη, ψάξου».     

Χαμένος

Στη Λίγκα την Τρίτη μού φάνηκε ότι είδα τον Βαγγέλη, που ήταν μάλιστα και στενοχωρημένος για το δράμα του Αχιλλέα. Δεν ξέρω πού είναι χαμένος καιρό τώρα ο Μαρινάκης.

ΘΕΙΚΟ!!!!!!!!!!!......ρε το Μαριδάκη το..... :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

Του Αντώνη Καρπετόπουλου

Κολλητός

Αγαπάει

Επιλογές

Εχθροί

Χαμένος

ποσο μαλακας παιζει να ειναι ο κεφτες με ποδια απο τον Βολο?
ενα απο τα πολλα κουλα που εγραψε ειναι το οτι ειναι αυτοδημιουργητος ο Μαρινακης
:jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενα απο τα πολλα κουλα που εγραψε ειναι το οτι ειναι αυτοδημιουργητος ο Μαρινακης

γιατί ρε ο μπαμπάς του δεν ήταν άνθρωπος του μόχθου;
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποσο μαλακας παιζει να ειναι ο κεφτες με ποδια απο τον Βολο?
γιατι ψεματα λεει τετοιο κορμι για να γινει ξερεις τι κοπος χρειαζεται?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μη λέτε ότι θέλετε ρεεεε...Ο πατέρας του Μαρινάκη του άφησε γύρω στα 5 πλοία...Ο Μαρινάκης με κάποιες έξυπνες κινήσει (και όχι μόνο) έφτασε να έχει πάνω από 30 πλοία (δε θυμάμαι τον αριθμό, νομίζω ότι είναι κάπου στα 45)...Άρα κατά μια έννοια ΕΙΝΑΙ αυτοδημιούργητος

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μη λέτε ότι θέλετε ρεεεε...Ο πατέρας του Μαρινάκη του άφησε γύρω στα 5 πλοία...Ο Μαρινάκης με κάποιες έξυπνες κινήσει (και όχι μόνο) έφτασε να έχει πάνω από 30 πλοία (δε θυμάμαι τον αριθμό, νομίζω ότι είναι κάπου στα 45)...Άρα κατά μια έννοια ΕΙΝΑΙ αυτοδημιούργητος

Το να βελτιώσεις μια στρωμένη δουλειά, δε νομίζω ότι εμπίπτει στο αυτοδημιούργητος.
Εκτός κ'αν πάρεις μπακάλικο και το κάνεις πολυεθνική.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το να βελτιώσεις μια στρωμένη δουλειά, δε νομίζω ότι εμπίπτει στο αυτοδημιούργητος.
Εκτός κ'αν πάρεις μπακάλικο και το κάνεις πολυεθνική.
έχει χαθεί το νόημα των λέξεων.
αυτοδημιούργητος σημαίνει να ξεκινάς με τρύπιες τσέπες και να γίνεσαι Ωνάσης.
είναι να είσαι φυσικός και να γίνεσαι Κόκκαλης.
όχι να έχεις 5 καράβια και να τα κάνεις 30.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom