Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αααααααχααχχαχαχααχχαχαχααχαχχα
χρηστίδη...
ο βαγγέλης θέλει να σώσει τον νιόνιο.
αααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχα
σκεφτότανε να μπει να παίξει σεντερ φορ.
αααααααααααααααχαχαχχαχαχαχα

...
Α: Ο Βαγγέλης θέλει να σώσει τον Πανιώνιο, πως θα γίνει δηλαδή;
Β: Αυτός πιστεύει ότι μπορεί να πέσει ο Ηρακλής. Όπως τα 'χει βάλει κάτω. Όπως μου τα εξηγούσε.

Α: Ναι.

Β: Τώρα, θα γίνει αυτό, δεν θα γίνει γιατί άμα γίνει αυτό πότε (ακατάληπτο) αν μπούμε ενδεχομένως να πάρει ο Πανιώνιος και εμάς γιατί εμάς τώρα άμα δεν πάμε τελικό εμείς με Πναιώνιο, ξέρω 'γω, τι να σου πω. Εγώ (ακατάληπτο) με την Κέρκυρα - κόβεται η σύνδεση.

Νέα κλήση:

Β: Εσύ έχεις μιλήσει καθόλου μαζί του;

Α: Με ποιον;

Β: Με τον Μαρινάκη;

Α: Ναι ο Μαρινάκης θέλει να μείνετε, δεν το συζητάμε αυτό... αλλά από την άλλη πλευρά κάθομαι και αναλογίζομαι ότι στον Πανιώνιο είναι ο Βεντούρης.

Β: Τι πας να αναλύσεις; Εκεί το θέλει επί 10 και μου το 'πε κατ' αρχάς.

Α: Λοιπόν;

Β: Εντάξει, τι να σου πω.

Α: (ακατάληπτο) η λύση ήτανε ο Ηρακλής.

Β: Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου, ας μου δώσει αν τελικά το κάνει με την Κέρκυρα και μετά εγώ θα (ακατάληπτο) τον Πανιώνιο. Με την καλή έννοια, όχι να τον κυνηγάμε το Πανιώνιο. Εγώ θα το παλέψω με τον Πανιώνιο μετά.

Α: Πώς θα στο δώσει με την Κέρκυρα;

Β: Αυτός λέει 'ότι έχει τον (ακατάληπτο) και έχει και έναν άλλο ακόμα παίκτη και κάτι τέτοια μου 'λεγε, κατάλαβες, τι να σου πω ρε φίλε, με κοροϊδεύει, σε κοροϊδεύω.

Α: Όχι, ότι έχει κάνα δύο περιπτώσεις, έχει αλλά... τι να πω, δεν ξέρω πως το χειρίζεται το θέμα και αυτός έχει τώρα το ντέρμπι το Σάββατο. Πως θα τα κάνει όλα αυτά ρε παιδί μου, δεν ξέρω τι γίνεται.

Β: Το πιάνω και απ' αλλιώτικα δηλαδή τι θα του πει Ιπστάι, να μην κλωτσάει καλά; Τι να σου πω κι εγώ; Δηλαδή εμείς είμαστε ειλικρινείς, αυτός λέει ότι μπορεί. Για να δούμε τι μπορεί, εγώ πιστεύω ότι κοροϊδεύει, τι να σου πω. Πήγαμε τον Μπάκο εκεί. Ο Μπάκος λέει πρόσεξε καλά του λέει εγώ (ακατάληπτο) ήμουν εντάξει αλλά δεν θέλω να με κοροϊδέψεις, θέλω να ξέρω. Όχι του λέει... τώρα... τι... θα μπορέσει να κάνει.

Α: Μάλιστα. Θα δούμε και τη διαιτησία αύριο.

Β: Εγώ να σου πω την αλήθεια, σήμερα το βράδυ θα φάω μαζί του.

Β: Ωραία πες του εκεί βοήθα και τους άλλους ανθρώπους.

Α: Εμείς τα λέμε ξέρεις και σε άλλο...

Β: Το κατάλαβα, για αυτό σου λέω, πες του κι εσύ βοήθα τους εκεί με την Κέρκυρα πες και ότι είναι μετά ας κάνουν.

Α: Ναι εντάξει θα σε ενημερώσω, Γιωργάρα.
λυπηθειτε ρε μαλακες τους δικηγορους....ας μου δωσει (λεει ο αστερας τριπολη με κερκυρα -παραρτημα γαυρου-) το παιχνιδι και μετα εγω το παλευω με πανιωνιο...

αχαχαχαχαχαχαχαχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=30pt]23η αγωνιστικη    13/2/11....  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ   0-2[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ περσονα σταματα...η κοιλια μου γαμω τον ιπσαιν....
αστερας τριπολης παραρτημα 0-2....
ρε μαλακεεεεεεες...τους δικηγορους τον νου σας...στον ΟΑΕΔ θα τους στειλετε;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ναι ηταν στημενο για να το παρει ο βολος.αυτο ειναι γνωστο.αλλο αν δεν χρειαστηκε να επεμβει ο διαιτητης,με τα τσαμπιονια μας.
μην κανεις κολωτουμπες, η αεκ δεν ειχε να ξυθει και ξαφνικα αρχισε να ξεχρεωνει τους παντες, γι΄αυτο σου λεω, ασε να κατσει πρωτα η μπιλια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
περσονααααααβοηθησε ρε ο ιπσαιν;;;;0-2....
σταματηστε ρε μαλακες πια δεν αντεχω αλλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.....
ρε θα τον πληρωσουν κια πο πανω για ηθικη βλαβη εδω εισαστε....
ο ιπσαιν αχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
βαλε κιαλλα ρε μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
λυπηθειτε ρε μαλακες τους δικηγορους....ας μου δωσει (λεει ο αστερας τριπολη με κερκυρα -παραρτημα γαυρου-) το παιχνιδι και μετα εγω το παλευω με πανιωνιο...

αχαχαχαχαχαχαχαχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=30pt]23η αγωνιστικη    13/2/11....  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ   0-2[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ περσονα σταματα...η κοιλια μου γαμω τον ιπσαιν....
αστερας τριπολης παραρτημα 0-2....
ρε μαλακεεεεεεες...τους δικηγορους τον νου σας...στον ΟΑΕΔ θα τους στειλετε;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

;) ;)
παντως ρε χριστιδη οσοι ηθελαν να σωθουν τον βαζελο νικουσαν...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μην κανεις κολωτουμπες, η αεκ δεν ειχε να ξυθει και ξαφνικα αρχισε να ξεχρεωνει τους παντες, γι΄αυτο σου λεω, ασε να κατσει πρωτα η μπιλια
ποιους ξεχρεωσαμε ρε,παλι καλα που πουλησαμε και τον σκοκο και του ξεχρεωσαμε τα περυσινα.μαλον εχασες την φαση που κινδενευε να μεινει η αεκ χωρις αδεια και εστειλαν οι νοτιας παππας 5 εκ.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
περσονα τι εγινε ρε;;;το εδωσε ο βαγγελας με τον ιπσαιν το ματς στον μποροθρυλο;;;;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
μη φυγεις ρε μαλεα....γραψε κατι...θα αρρωστησω αμα σβησεις το πισι...
δεν θα σε ξαναγαμισω ...οτι λες θα λεω ναι αρκει να μην αποσυνδεθεις....
βαλε κανενα διαλογο που καιει τον μαρινακη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην κανεις λογγαουτ ρε τρυπα...πλιζζζζζζζζζζζζζζζ :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ποιους ξεχρεωσαμε ρε,παλι καλα που πουλησαμε και τον σκοκο και του ξεχρεωσαμε τα περυσινα.μαλον εχασες την φαση που κινδενευε να μεινει η αεκ χωρις αδεια και εστειλαν οι νοτιας παππας 5 εκ.....
μαλλον εσυ εχασες την φαση που ο παππας ειπε οτι εδωσα εδωσα πριν το ματσακι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μαλλον εσυ εχασες την φαση που ο παππας ειπε οτι εδωσα εδωσα πριν το ματσακι....
οποτε αυτα που εστειλε ηταν εικονικα...στην πραγματικοτητα τα εδωσε ο μπεος για να χασει η αεκ απο τον βολο 4-0  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα λενε ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται  :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οποτε αυτα που εστειλε ηταν εικονικα...στην πραγματικοτητα τα εδωσε ο μπεος για να χασει η αεκ απο τον βολο 4-0  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα λενε ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται  :2funny: :2funny: :2funny:
μαστερακο πολλες φορες εχεις φαει τα μουτρα σου, μην βιαζεσαι.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
περσονα τι εγινε ρε;;;το εδωσε ο βαγγελας με τον ιπσαιν το ματς στον μποροθρυλο;;;;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
μη φυγεις ρε μαλεα....γραψε κατι...θα αρρωστησω αμα σβησεις το πισι...
δεν θα σε ξαναγαμισω ...οτι λες θα λεω ναι αρκει να μην αποσυνδεθεις....
βαλε κανενα διαλογο που καιει τον μαρινακη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην κανεις λογγαουτ ρε τρυπα...πλιζζζζζζζζζζζζζζζ :2funny: :2funny: :2funny:
ρε χρηστιδη πραγματικα,σου αρεσει τοσο να γελοιοποιεις τον εαυτο σου συνεχως και να γελαμε ολοι μαζι σου;
διαβασες την συζητηση καθολου,καταλαβες τι ελεγαν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε χρηστιδη πραγματικα,σου αρεσει τοσο να γελοιοποιεις τον εαυτο σου συνεχως και να γελαμε ολοι μαζι σου;
οχι.
δεν κατάλαβε.
ούτε ο βαγγέλης κατάλαβε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μαστερακο πολλες φορες εχεις φαει τα μουτρα σου, μην βιαζεσαι.....
οπως αποδιχτηκε τυπε μου,οχι μονο δεν ετρωγα τα μουτρα μου,αλλα ολα ηταν περα για περα αληθινα.το οτι δεν εχετε τα κοχανες να το παραδεχτειτε,ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.και κατανοητο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.703
Πόντοι
42.697
του χρόνου που είναι δίσεκτο θα μαι μια μέρα νηφάλιος ε;

μπα χλωμο....

ΥΓ. ελα πάρε το βλαμμενο τον μαστερ και πηγαινετε παρειτσα στο δικαστηριο να κατακεραυνωσετε τον Μαριδάκη! Ετοιμαστε εναν λόγο φωτια απο τώρα! ααααααααααααχαχαχαχαχαχα Χρηστίδη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα κουστουμια μην ξεχάσετε, μην πατε με τα τζιν ααααααχαχαχαχαχαχαχχαα!!!!!!!!!!!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
πολλες φορες εχω διαφωνησει αν και γαυρος αλλα ενα ερμο δικιο εδω το εχει, ειναι ενοχος ο μαρινακης για καποιοι αλλοι συζητανε για τον ιδιο χωρις ο ιδιος να ειναι παρων;; ειχε αναγκη να στησει ματσακια για να κονομησει;; η μηπως ειχε αναγκη να στησει την 6αρα που φαγατε;;; να στησει το ματς στο καραισκακι με τον βαζελο για ποιο λογο;;;;και να χαναμε θα επαιρνε ο βαζελος το πρωταθλημα μηπως;;; η θα εβγαζε λεφτα απο την νικη του ολυμπιακου;;; ωρες ωρες ειστε οι αντιολυμπιακοι για τα λιονταρια..... αν εχει ενδιαφερον κατι ειναι η ξαφνικη παραιτηση του αντιπροεδρου πριν μερικους μηνες...........

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
οχι.
δεν κατάλαβε.
ούτε ο βαγγέλης κατάλαβε.
ελα ρε υπογραμμισμενα με κοκκινα τα εχω...ας μου δωσει το ματς με τον ''ιπσαιν'' και μετα εγω παλευω...αχαχαχχαχαχαχαχ
0-2 ο ''ιπσαιν''
δεν καταλαβαινω τιποτα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπα χλωμο....

ΥΓ. ελα πάρε το βλαμμενο τον μαστερ και πηγαινετε παρειτσα στο δικαστηριο να κατακεραυνωσετε τον Μαριδάκη! Ετοιμαστε εναν λόγο φωτια απο τώρα! ααααααααααααχαχαχαχαχαχα Χρηστίδη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα κουστουμια μην ξεχάσετε, μην πατε με τα τζιν ααααααχαχαχαχαχαχαχχαα!!!!!!!!!!!!!

θα πάμε με ποδιές

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
πολλες φορες εχω διαφωνησει αν και γαυρος αλλα ενα ερμο δικιο εδω το εχει, ειναι ενοχος ο μαρινακης για καποιοι αλλοι συζητανε για τον ιδιο χωρις ο ιδιος να ειναι παρων;; ειχε αναγκη να στησει ματσακια για να κονομησει;; η μηπως ειχε αναγκη να στησει την 6αρα που φαγατε;;; να στησει το ματς στο καραισκακι με τον βαζελο για ποιο λογο;;;;και να χαναμε θα επαιρνε ο βαζελος το πρωταθλημα μηπως;;; η θα εβγαζε λεφτα απο την νικη του ολυμπιακου;;; ωρες ωρες ειστε οι αντιολυμπιακοι για τα λιονταρια..... αν εχει ενδιαφερον κατι ειναι η ξαφνικη παραιτηση του αντιπροεδρου πριν μερικους μηνες...........
τωρα εσυ τι συζητας...στημενο απο παραγκα ματς και ο παραγκαρχης λεει κλεισε να δω πως λενε τον ''φτιαγμενο'' εποπτη και σε παιρνω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οπως αποδιχτηκε τυπε μου,οχι μονο δεν ετρωγα τα μουτρα μου,αλλα ολα ηταν περα για περα αληθινα.το οτι δεν εχετε τα κοχανες να το παραδεχτειτε,ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.και κατανοητο.
αφου τα ξερεις ολα για την ομαδα σου, για πες μας γιατι ο μελισανιδης σας βλεπει και αλλαζει στενο;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom