Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mak22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παραγλυκαθηκαμε απ τα πρωταθληματα και πλεον λιγοι θελουν να τιμωρηθει παραδειγματικα η ομαδα μας μια και οι υπολοιποι λιγο πολυ "τα ιδια" κανουν. Εχουμε κ τις κοκκινες φυλλαδες μας να σκουζουν και να αναμασουν την ιδια επιχειρηματολογια. Αντε λοιπον, ας βγουνε ολοι να πουν τι γινοταν και πριν το 2010, ας ΠΕΣΟΥΝ ομως ολοι απ το γκρεμο.

- εσκουζε ο Καραπαπας για τα επεισοδια στο μπασκετ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ που δεν αναφερθηκαν εκτενως οι εφημεριδες. Ο ιδιος ειπε πως εγινε χαμος μετα το ΟΣΦΠ ΠΑΟ 2-1. Οταν του επισημανα πως ΚΑΙ εσυ κυριε για θριαμβο ελεγες την επομενη μερα και  πως ΚΑΛΟ θα ηταν να κοιταμε πρωτα τα του οικου μας εκανε την κοτα. Ακομα περιμενω να μου απαντησει στο mail μου ο λεγαμενος. Συνεχιστε να τους διαβαζετε

Φίλε bobas τι ψάχνεις να βρεις τώρα.Η πλάκα είναι που γράφουν πολλοί για τα περσινά λες και το πρωτάθλημα ξεκίνησε το 2010 που και καλά  ήταν στημένου υπέρ του ΠΑΟ(όχι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό).Αλλά δυστυχώς αυτοί είμαστε σαν λαός.Να είμαστε βολεμένοι με οποιοδήποτε τρόπο και αν βγουν στην φόρα τα άπλυτα μας,αντί να παραδεχτούμε το λάθος μας και να υποστούμε τις συνέπειες,κοιτάμε να κατηγορήσουμε τους άλλους που μπορεί να κάνουν τα ίδια.Και δυστυχώς αυτή η νοοτροπία ξεφεύγει από τα όρια του ποδοσφαίρου.Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε εκπομπή να βγαίνει οπαδός (γιατί οπαδιλίκι είναι αυτό) της ΝΔ και να λέει στον παρουσιαστή,ότι κακώς κατηγορεί το κόμμα του γιατί τα ίδια έκανε και το ΠΑΣΟΚ.Φυσικά για να μην παρεξηγηθώ σε περίπτωση που βγουν στην φόρα πράγματα και για τον ΠΑΟ τα ίδια θα λένε και οι οπαδοί του.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
:2funny: Γιατί χρεοκόπησε καμία Ελλάδα και δεν το ξέρω. Απλά οι δανειστές σου παίξανε ένα τοκογλυφικό παιχνίδι με τους μιζαδόρους τους πολιτικού σου για να βγάλουνε κάποια λεφτά παραπάνω και οι μεν και οι δε εις βάρος του λαού. ;)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ο Μπέος για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί στις 4/2/2011 τον Θανάση Κανελλόπουλο

Θ: Έλα τι έγινε;

Α: Ε τι να γίνει, είναι θυμωμένος ο Βαγγέλης

Θ: Θυμωμένος είναι ο Βαγγέλης; Με ποιον είναι θυμωμένος; Με εσένα;

Α: Ναι ρε παιδάκι μου. Με το θέμα του Μάνταλου. Φταίω εγώ να πούμε; Έκανα μια προσπάθεια, τι να κάνω. Αλλά που τον αδίκησε, ένα σουτ δεν έκαναν, δεν πάτησαν περιοχή. όλες οι εφημερίδες, οι δικοί του δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί λένε προβληματισμένοι με την απόδοση της ομάδας. Και ο τελευταίος το είδε, αυτός δεν μπορεί να το δει; Τι να κάνει ο διαιτητής; Να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα; Μπορεί να το κάνει αυτό ποτέ;

Θ: Ναι

Α: Αντί να ψάξει να βρει να πούμε τι γίνεται και τι δεν γίνεται, ασχολείται τώρα αν έδωσε ένα σφύριγμα, ένα φάουλ ή ένα αράουτ. Είναι κρίνεται να πούμε ένα τέτοιο;

Θ: Τι να σου πω. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα κάθε φορά που λέμε βάζουμε εκεί και μετά ξανακάνουμε αυτά. Εντάξιε, συγκρίνει τώρα ας υποθέσουμε το τι έγινε την Κυριακή στο Βόλο με αυτό τώρα; Που τα κατάπιανε αυτός;

Α: Δεν γίνετια αυτό το πράγματα να ξαναγίνετε συνέχεια. Αλλά άντε και έτσι να ήταν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει ο Ολυμπιακός; Αφού δεν έπαιξε μπάλα, δεν ακούμπησε τη μπάλα. Οι άλλοι μπήκανε μέσα φανατισμένα, οι δικοί του μπήκανε χεσμένοι. Τι να πούμε τώρα. Και λέει με πήρε και μου είπε ότι ο Νίκος λέει κέρναγε γλυκά όλη την ημέρα χτες, για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και είπε λέει ότι εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ λέει έφτιαξα τον Μάνταλο. Άκου να δεις, είναι δυνατόν τώρα τέτοια πράγματα; Ποιος να ακούσει το Νίκο;

Θ: Εντάξει του τα είπανε. Δηλαδή, επειδή τα λέει ο Νίκος σημαίνει ότι έγιναν;

Α: Ναι. Ποιος να ακούσει το Νίκο τώρα; Στα αρ... τους να γράφουν το Νίκο. Αφού δεν είναι τίποτα, ούτε ομάδα έχει, ούτε παράγοντας είναι, ούτε επιρροές έχει. Εδώ έχει ξεφτιλιστεί. Τι να πω δεν ξέρω. Που είσαι;

Θ: Στο γραφείο είμαι, μόλις μπήκα.

... 26872.html
το παιδοβουβαλο μπηκε σαν ταυρος στο υαλοπωλειο
ηθελε παση θυσια μονο νικες και καρφωθηκε
ο Κροκους αντιθετως 4-5 χρονια ετρωγε σφαλιαρες και οταν ενιωσε δυνατος και οτι τους εχει ολους δεμενους ξεκινησε το σοου του
ασε που απο οτι καταλαβα τον δουλευαν χοντρα τον χοντρο

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τα 6εκ για τον Μελίσση τα έχουν ερευνήσει ή ακόμα;
Ή όταν έπαιζε στον παοκ έδειχνε νέος Σταμ και μόλις πήγε στο βάζελο έγινε Μάλμπασα;;

το παιδοβουβαλο μπηκε σαν ταυρος στο υαλοπωλειο
Τις φάπες στους μανατζαραίους πάντως πιστεύω τις εγκρίνουν όλοι οι φίλαθλοι.
Και μακάρι να αρχίσουν και οι πρόεδροι των άλλων ομάδων να τους μοιράζουν φάπες αντί για τα παράλογα ποσά που ζητάνε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αχαχαχαχαχα διαβαστε τι λεει ο Μπεος,προσπαθησα λεει αλλα τι να κανω,ουτε μια φαση δεν εκαναν...
απορω μετα και απο αυτο,υπαρχει καποιος γαυρος να πιστευει οτι ειναι αθωος ο μαρινακης;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τα 6εκ για τον Μελίσση τα έχουν ερευνήσει ή ακόμα;
Ή όταν έπαιζε στον παοκ έδειχνε νέος Σταμ και μόλις πήγε στο βάζελο έγινε Μάλμπασα;;

Τις φάπες στους μανατζαραίους πάντως πιστεύω τις εγκρίνουν όλοι οι φίλαθλοι.
Και μακάρι να αρχίσουν και οι πρόεδροι των άλλων ομάδων να τους μοιράζουν φάπες αντί για τα παράλογα ποσά που ζητάνε.
απο 2 εκ,που παλι ηταν πολυ υπερβολικα,πως εγιναν 6; :think: :think: :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αχαχαχαχαχαχαχα,,,,πως μου αρεσει να γελαω παντα τελευταιος...ακομα δεν ειναι η ωρα βεβαια αλλα ειμαι σιγουρος οτι παλι αυτο θα γινει...
κυριε περσονα τα φωτα σου παρακαλαω...
1.ξερεις τι γλυκα κερναγε ο ''νικος'';;;;
2.πως ''φτιαχνεται'' ενας διαιτητης;;;
3.αν καποιος -μεσω των υποκλαπεισων συνομιλιων του οποιου καλεις κοσμο και ντουνια για απολογια- λεει οτι εσυ ''εφτιαξες'' διαιτητη  πρεπει να κελεσει και εσενα η ''κυρια ποπη'' για ενα καφεδακι;;;
4. αν η απαντηση στο 3 ειναι (που λογικα αυτη ειναι ) ΝΑΙ πως εξηγεις το οτι ο ''νικος'' ειναι αμερικα αλλα και το οτι η ''κυρια ποπη'' δεν τον εχει καλεσει για καφε;;;
οι ερωτησουλες ειναι τακτοποιημενες σαφεις και αριθμημενς μια προς μια ουτως ωστε να απαντηθουν και αναλογα...σαφεστατα και με ευκρινεια...
οποιδηποτε προσπαθεια απο μεριας σου να μην απαντησεις με σαφηνεια και μια προς μια θα θεωρηθει εκ του πονηρου και ανλογως θα χαρακτηριστεις στην πορεια των συνομιλιων μας....
αναμενω με αγωνια....
Υ.Γ.πως τρελλαινομαι να γαμαω κωλλαρακια που βιαστηκαν να ξεβρακωθουν πριν πανε στο ποταμι ,και να μπατσιζω αναψοκοκκινισμενα μαγουλακια....
αχ πως γουσταρω...τρελλαινομαι....μεχρι που χυνω κιολας.....
Υ.Γ.1 καριολια θα κλεισετε τα πισι,θα ακουτε μπου και θα τρεχετε....θα γινω ο εφιαλτης σας...υπομονη...μπλεξατε με τρελλο...
εδω θα ειμαστε  ;) ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αχαχαχαχαχαχαχα,,,,πως μου αρεσει να γελαω παντα τελευταιος...ακομα δεν ειναι η ωρα βεβαια αλλα ειμαι σιγουρος οτι παλι αυτο θα γινει...
κυριε περσονα τα φωτα σου παρακαλαω...
1.ξερεις τι γλυκα κερναγε ο ''νικος'';;;;
2.πως ''φτιαχνεται'' ενας διαιτητης;;;
3.αν καποιος -μεσω των υποκλαπεισων συνομιλιων του οποιου καλεις κοσμο και ντουνια για απολογια- λεει οτι εσυ ''εφτιαξες'' διαιτητη  πρεπει να κελεσει και εσενα η ''κυρια ποπη'' για ενα καφεδακι;;;
4. αν η απαντηση στο 3 ειναι (που λογικα αυτη ειναι ) ΝΑΙ πως εξηγεις το οτι ο ''νικος'' ειναι αμερικα αλλα και το οτι η ''κυρια ποπη'' δεν τον εχει καλεσει για καφε;;;
οι ερωτησουλες ειναι τακτοποιημενες σαφεις και αριθμημενς μια προς μια ουτως ωστε να απαντηθουν και αναλογα...σαφεστατα και με ευκρινεια...
οποιδηποτε προσπαθεια απο μεριας σου να μην απαντησεις με σαφηνεια και μια προς μια θα θεωρηθει εκ του πονηρου και ανλογως θα χαρακτηριστεις στην πορεια των συνομιλιων μας....
αναμενω με αγωνια....
Υ.Γ.πως τρελλαινομαι να γαμαω κωλλαρακια που βιαστηκαν να ξεβρακωθουν πριν πανε στο ποταμι ,και να μπατσιζω αναψοκοκκινισμενα μαγουλακια....
αχ πως γουσταρω...τρελλαινομαι....μεχρι που χυνω κιολας.....
Υ.Γ.1 καριολια θα κλεισετε τα πισι,θα ακουτε μπου και θα τρεχετε....θα γινω ο εφιαλτης σας...υπομονη...μπλεξατε με τρελλο...
εδω θα ειμαστε  ;) ;) ;) ;)

χρηστιδάκο εγώ και να πέσει ο βάζελας δ εθνική μια χαρα θα είμαι...
εσύ θ αρχισεις την τσιμεντόσκονη .......
και που σαι....
όλοι μέσα....
αντρικά.... βαζελόγαβροι...
όχι μετά τη φυλάκα ... σκλήρυνση κατά πλάκα(ς)
ξέρεις εσύ έτσι;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αχαχαχαχαχαχχαγελαω ρε μαλακες....''εφτιαξαν '' τον εποπτη και δεν ηξεραν το ονομα του...αχαχαχαχαχαχα και πως του εδωσαν ρε πουστη τα λεφτα;;;που τα εβαλαν;;;
κλεισε λεει να δω πως τρον λενε και σε ξαναπαιρνω....ο μπεος ο κολλητος του βαγγελα που ''φτιαχνανε'' και ειχαν τις παραγγες και δεν ηξεραν τον εποπτη :headbang: :headbang: :headbang:
με αυτες τις ενδειξεις οχι αθωωση του χοντρου αλλα και αποζημιωση για ηθικη βλαβη θα του δωσουν...
αχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχ κλεισε να δω πως τον λενε και σε παιρνω...ο ''παραγκαρχης''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν αντεχω ρε μαλακες αλλο ...η κοιλια μου απο τα γελια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με τετοιες κατηγοριες ουτε υπερασπιση δεν χρειαζεται....
και τι θα γινουν ρε μαλακες οι δικηγοροι;;;κλεφτες;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλεισε λεει να δω το ονομα και σε παιρνω...αχαχαχαχχαχαχαχαχαχκλαιωωωωωωωω
διασκεδαστε με ρε κιαλλο να'στε παντα καλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αχαχαχαχαχαχχαγελαω ρε μαλακες....''εφτιαξαν '' τον εποπτη και δεν ηξεραν το ονομα του...αχαχαχαχαχαχα και πως του εδωσαν ρε πουστη τα λεφτα;;;που τα εβαλαν;;;
κλεισε λεει να δω πως τρον λενε και σε ξαναπαιρνω....ο μπεος ο κολλητος του βαγγελα που ''φτιαχνανε'' και ειχαν τις παραγγες και δεν ηξεραν τον εποπτη :headbang: :headbang: :headbang:
με αυτες τις ενδειξεις οχι αθωωση του χοντρου αλλα και αποζημιωση για ηθικη βλαβη θα του δωσουν...
αχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχ κλεισε να δω πως τον λενε και σε παιρνω...ο ''παραγκαρχης''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν αντεχω ρε μαλακες αλλο ...η κοιλια μου απο τα γελια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με τετοιες κατηγοριες ουτε υπερασπιση δεν χρειαζεται....
και τι θα γινουν ρε μαλακες οι δικηγοροι;;;κλεφτες;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλεισε λεει να δω το ονομα και σε παιρνω...αχαχαχαχχαχαχαχαχαχκλαιωωωωωωωω
διασκεδαστε με ρε κιαλλο να'στε παντα καλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πουστράκο αρχιδάκο εσύ ξέρεις ποιός ήταν ο επόπτης που ακύρωσε το γκολ του κατσουράνη;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χρηστιδάκο εγώ και να πέσει ο βάζελας δ εθνική μια χαρα θα είμαι...
εσύ θ αρχισεις την τσιμεντόσκονη .......
και που σαι....
όλοι μέσα....
αντρικά.... βαζελόγαβροι...
όχι μετά τη φυλάκα ... σκλήρυνση κατά πλάκα(ς)
ξέρεις εσύ έτσι;
ρε σε γαμαω μεχρι την τελευταια στροφη της κωλοτρυπιδας σου...
τι σου ειπα ρε μαλακα...οχι κουλτουρα και θεωριες....
μπορεις τις απαντησεις μια προς μια ναι η ου;;;αν μπορεις καντο...μετα καταληγουμε στα συμπερασματα  παρεα....και βλεπουμε ποιος εχει τα πιο μεγαλα αυγα...
προς το παρον αν θες μια προς μια...
αναμενω...(αν θελεις βεβαια) 1,2,3,4....
τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ;) ;) ;)
χρηστιδης...
αυτα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε σε γαμαω μεχρι την τελευταια στροφη της κωλοτρυπιδας σου...
τι σου ειπα ρε μαλακα...οχι κουλτουρα και θεωριες....
μπορεις τις απαντησεις μια προς μια ναι η ου;;;αν μπορεις καντο...μετα καταληγουμε στα συμπερασματα  παρεα....και βλεπουμε ποιος εχει τα πιο μεγαλα αυγα...
προς το παρον αν θες μια προς μια...
αναμενω...(αν θελεις βεβαια) 1,2,3,4....
τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ;) ;) ;)
χρηστιδης...
αυτα...

ποιός ήταν ο επόπτης αρχιδούλη;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
πουστράκο αρχιδάκο εσύ ξέρεις ποιός ήταν ο επόπτης που ακύρωσε το γκολ του κατσουράνη;
εγω δεν ειμαι ο παραγκαρχης...δεν τον πληρωσα ε3γω...δεν τον ''εφτιαξα'' εγω...αν τον ''εφτιαχνα'' εγω λες να μην ηξερα ποιον εφτιαξα εγω;;;η δεν θα μου ειχε πει ο κολλητος μου ο βαγγελας που μου τα λεει ολα ποιον ''εφτιαξε'';;
χρηστιδης ρε μαλακα...τοσα χρονια και ακομα την παλευεις;;; :2funny: :2funny: :2funny:
τσου ρε λακη....τα κουβαδακια λεμε και τραβη παρακα....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ρε μαλάκες, βαρέθηκα. Εδώ βγάζει το Μακελειό εμπλοκή Καχριμάκη, και ρουσφέτια στο Μπέο και ασχολούμαστε ακόμα με τον τρίτο επόπτη;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Και ροζ ραντεβού στο Καβούρι για παράγοντα, μέσα στις συνομιλίες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε μαλάκες, βαρέθηκα. Εδώ βγάζει το Μακελειό εμπλοκή Καχριμάκη, και ρουσφέτια στο Μπέο και ασχολούμαστε ακόμα με τον τρίτο επόπτη;
εγω ρε τυπε δεν ασχολουμαι με τον εποπτη...απο κοινωνικης μεριας το εξεταζω...με τετοιες μαρτυριες κατηγοριας πανε οι δικηγοροι ..αχρειαστοι και στην ανεργια θα βγουνε...
απο κοινωνικη ευαισθησια ποσταρω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom