Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.439
Πόντοι
266
ακόμα δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία......
μονο αν γκρεμισουν τον γαυρο απο την κορυφη αλλαζει κατι γιατι ο παο πρωταθλητης και το χανουμι παει τσου λου
που δεν παιζει τετοιο σεναριο δυστηχως...
οποτε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξερεις οτι θα ποτισουμε χασισι την ευρωπη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν η Ελλάδα περίμενε τον γαύρο για να διασυρθεί, θα λεγόμασταν Ελβετία... :headbang: :headbang:

Για ακόμα μια φορά μου φαίνεται πως όλοι οι αντιολυμπιακοί θέλουν μόνο να πέσει ο γαύρος.
Όπως με την υπόθεση των δήθεν επεισοδίων στο Καραϊσκάκη.
Για το ξάνθη-ποα μάθαμε τίποτα καινούργιο;
Να ανοιχτούν οι λογαριασμοί κάθε παράγοντα, μέλους ΔΣ, διαιτητή, μανατζαραίου, ποδοσφαιριστή κλπ
να κάνουμε όλοι μαζί ένα ερασιτεχνικό καθαρό πρωτάθλημα.

στ αρχίδια μου πόσοι και ποιοί θα πέσουν....
ξέρεις ότι εδώ μέσα έχω τσακωθεί με βαζελομακάλες για τα αίσχη που έγιναν στο περσινο πρωτάθλημα.

απλά...
να βλέπουμε μπάλλα και να ξέρουμε ότι χάνουμε κερδίζουμε γίνεται είτε γιατί ειμαστε καλύτεροι είτε γιατί είμαστε κωλόφαρδοι...
όχι γιατι κάποιοι μετατρέπουν τη διασκέδασή μας σε πάρτυ πλουτισμού μέσω εγλημάτων.
απλά και νέτα.
το τραγικότερο δεν είναι ότι οι αντιολυμπιακοί ζητάνε να πέσει ο γάβρος.
είναι ότι οι ολυμπιακοί προτιμούν να συνεχίζεται το παρόν σύστημα αρκεί ο γάβρος να κερδάει και άλλοι να πηγαίνουν να γαμηθουν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μονο αν γκρεμισουν τον γαυρο απο την κορυφη αλλαζει κατι γιατι ο παο πρωταθλητης και το χανουμι παει τσου λου
που δεν παιζει τετοιο σεναριο δυστηχως...
οποτε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξερεις οτι θα ποτισουμε χασισι την ευρωπη
απαντάς μόνος σου..........

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αφού καταλαβαίνεις ακριβώς τι γράφω, αλλά θες να με μπριζώσεις γιατί με τους περισσότερους δεν ευχαριστιέσαι καυγά. :-*

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
χρωστούμενα απο τα παίγνια με ρόμα....
αν και θεωρώ πολύ πιθανό να αποκλειστεί η ελλαδα πλήρως απο τις διοργανώσεις μέχρι να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο.
στο φάκελο υπάρχουν καντηγορίες για πρώην προέδρους της έπο νυν της σουπερ λιγκ κλπ....
η ουέφα δεν παίζει με το προιόν της.
στ αρχίδια της και ο γάβρος και η ελλάδα.
πούλο και τα λέμε όταν βάλετε μπουγάδα και απλώσετε για στέγνωμα.
Ξαναλέω από την ΟΥΕΦΑ λογικά πούτσα θα φάει...Στην Ελλάδα, λόγω ονόματος κτλπ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ (και κακώς που δε θα φάει)...ΕΚΤΟΣ και έχουν αποφασίσει να ξεβρωμίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρό

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξαναλέω από την ΟΥΕΦΑ λογικά πούτσα θα φάει...Στην Ελλάδα, λόγω ονόματος κτλπ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ (και κακώς που δε θα φάει)...ΕΚΤΟΣ και έχουν αποφασίσει να ξεβρωμίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρό
λες να πάνε 200 άτομα σε ποινική δίκη και να μην έχουν αποφασίσει την κάθαρση;

το όλο σκηνικό μάγκα σε έσοδα κράτους απο κατασχέσεις, δικαστικά εξοδα και έξοδα εξαγοράς θα ξεπεράσει το μισό δις ευρώ....
κάνε τις αναγωγές σου...........

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.742
Πόντοι
6.035
απαντάς μόνος σου..........
person δε μας λες και για τα παραξενα αποτεεσματα της μπαρτσα
στις τελευταιες αγωνηστικες :grin:
κατι περιεργειες ισοπαλιες με ομαδες ετοιμες να υποβιβαστουν
τυχαιο :birdman:
κλααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τωρα με την βρωμο ομαδα σου
εστηνε παιχνιδια και η μπαρτσα κουφαλες ειπε κανεις τιποτα :birdman:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Φρέσκια συνομιλία.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και ενός άγνωστου άνδρα, μεταξύ άλλων ακούγεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου να λέει πως ο Νίκος Πατέρας έχει προσπαθεί να επηρεάσει διαιτητή.
Από τη χαρά τους στο redplanet δεν το ελέγχουν μήπως γράφουν ότι να ναι. :2funny: :2funny: :2funny:

Αναλυτικά η συνομιλία:

"Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί άγνωστο:

Α: Έλα φίλε
Μ: Τι γίνετε αδερφούλη;
Α: Τι να γίνει, εδώ τρέμω. Έχω αρχίσει και τρέμω από σήμερα.
Μ: Λοιπόν άκου να σου πω κάτι και δεν ξέρω πως θα το διαχειριστείς το θέμα, στη θέση σου θα έβγαζα και ανακοίνωση.
Α: Και θα έλεγες τι;
Μ: Με τον συγκεκριμένο διαιτητή, μιλάω
Α: Ναι
Μ: Αυτό που ήταν να κάνω, το έκανα. Ξέρω όμως ότι τον έχει πάρει ο Πατέρας τηλέφωνο και προσπαθεί να τον επηρεάσει.
Α: Μάλιστα
Μ: Γιατί καταλαβαίνεις τα συμφέροντα τους λόγω Βγενόπουλου, Πηλαδάκη...
Α: Ναι, ναι από εκεί μεριά κατάλαβα
Μ: Εύχομαι να ακούσει εμένα. Αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει και εσείς να μείνετε με σηκωμένα τα χέρια.
Α: Εντάξει, όχι θα το κοιτάξω. Ήδη έχω αρχίσει το κοιτάω αυτό.
Μ: Και το Σοφοκλή πάρε και άσκησε πίεση, μην με βλέπεις εμένα, μαζί μιλάμε τώρα.
Α: Είσαι τρελός; Το έχω κάνει ποτέ; Τι μου λες; Αυτά είναι αυτονόητα.
Μ: Πάρτον άσκησε του πίεση, πες εμείς δεν θα πάμε σαν πρόβατα στο σφαγείο, σε ενημερώνω το ίδιο είχε γίνει και στην Κέρκυρα με τον Πηλαδάκη, με τον Μπάρκολη τον πήρε τηλέφωνο ο Πατέρας. Είναι αυτός πες του που τον έδειρε και τον βάλατε εκεί. Το ίδιο γίνετε και με αυτόν τώρα. Εν πάση περιπτώσει πες εμείς θα κάνουμε ανακοίνωση για να είμαστε καλυμμένοι.
Α: Εντάξει φίλε.
Μ: Ταρακούνησε τους λιγάκι
Α: Ναι πρέπει
Μ: Να σου πω κάτι, θα τους γαμήσετε στο λέω εγώ αλλά πρέπει να μπούνε μέσα παθιασμένα και να μη σου κάνουν χειρουργείο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
person δε μας λες και για τα παραξενα αποτεεσματα της μπαρτσα
στις τελευταιες αγωνηστικες :grin:
κατι περιεργειες ισοπαλιες με ομαδες ετοιμες να υποβιβαστουν
τυχαιο :birdman:
κλααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τωρα με την βρωμο ομαδα σου
εστηνε παιχνιδια και η μπαρτσα κουφαλες ειπε κανεις τιποτα :birdman:

οι κλανιές βάφουν αβγά μάγκα;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
λες να πάνε 200 άτομα σε ποινική δίκη και να μην έχουν αποφασίσει την κάθαρση;

το όλο σκηνικό μάγκα σε έσοδα κράτους απο κατασχέσεις, δικαστικά εξοδα και έξοδα εξαγοράς θα ξεπεράσει το μισό δις ευρώ....
κάνε τις αναγωγές σου...........
Όταν λες ποινική εννοείς πολιτική;
Αν εννοείς πολιτική αυτή δεν έχει καμία σχέση με την αθλητική (νομίζω)...Μπορεί να τραβήξει και σε βάθος 10ετίας (με αναστολές εφέσεις κτλπ) Εξάλλου ακόμα και αν αποφασιστεί πως οι κατηγορούμενοι είναι ένοχοι, αυτό δε θα έχει κανένα αντιχτυπο στην αθλητική διακαιωσύνη (πάλι νομίζω γιατί δε το κατέχω το θέμα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom