1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πηγούλα;
εισαγγελικό πορισμα.
Πηγούλα;
εισαγγελικό πορισμα.
μονο αν γκρεμισουν τον γαυρο απο την κορυφη αλλαζει κατι γιατι ο παο πρωταθλητης και το χανουμι παει τσου λουακόμα δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία......
Αν η Ελλάδα περίμενε τον γαύρο για να διασυρθεί, θα λεγόμασταν Ελβετία...
Για ακόμα μια φορά μου φαίνεται πως όλοι οι αντιολυμπιακοί θέλουν μόνο να πέσει ο γαύρος.
Όπως με την υπόθεση των δήθεν επεισοδίων στο Καραϊσκάκη.
Για το ξάνθη-ποα μάθαμε τίποτα καινούργιο;
Να ανοιχτούν οι λογαριασμοί κάθε παράγοντα, μέλους ΔΣ, διαιτητή, μανατζαραίου, ποδοσφαιριστή κλπ
να κάνουμε όλοι μαζί ένα ερασιτεχνικό καθαρό πρωτάθλημα.
όχι ρε...Είναι απόδειξη το πόρισμα;
απαντάς μόνος σου..........μονο αν γκρεμισουν τον γαυρο απο την κορυφη αλλαζει κατι γιατι ο παο πρωταθλητης και το χανουμι παει τσου λου
που δεν παιζει τετοιο σεναριο δυστηχως...
οποτε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξερεις οτι θα ποτισουμε χασισι την ευρωπη
Ξαναλέω από την ΟΥΕΦΑ λογικά πούτσα θα φάει...Στην Ελλάδα, λόγω ονόματος κτλπ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ (και κακώς που δε θα φάει)...ΕΚΤΟΣ και έχουν αποφασίσει να ξεβρωμίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρόχρωστούμενα απο τα παίγνια με ρόμα....
αν και θεωρώ πολύ πιθανό να αποκλειστεί η ελλαδα πλήρως απο τις διοργανώσεις μέχρι να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο.
στο φάκελο υπάρχουν καντηγορίες για πρώην προέδρους της έπο νυν της σουπερ λιγκ κλπ....
η ουέφα δεν παίζει με το προιόν της.
στ αρχίδια της και ο γάβρος και η ελλάδα.
πούλο και τα λέμε όταν βάλετε μπουγάδα και απλώσετε για στέγνωμα.
Αφού καταλαβαίνεις ακριβώς τι γράφω, αλλά θες να με μπριζώσεις γιατί με τους περισσότερους δεν ευχαριστιέσαι καυγά. :-*
οποτε τι μου λες ατρομητοι και μαλακιες...απαντάς μόνος σου..........
λες να πάνε 200 άτομα σε ποινική δίκη και να μην έχουν αποφασίσει την κάθαρση;Ξαναλέω από την ΟΥΕΦΑ λογικά πούτσα θα φάει...Στην Ελλάδα, λόγω ονόματος κτλπ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ (και κακώς που δε θα φάει)...ΕΚΤΟΣ και έχουν αποφασίσει να ξεβρωμίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρό
βιάζεσαι.......οποτε τι μου λες ατρομητοι και μαλακιες...
ο βολος και η καβαλα θα φανε την καμπανα
person δε μας λες και για τα παραξενα αποτεεσματα της μπαρτσααπαντάς μόνος σου..........
person δε μας λες και για τα παραξενα αποτεεσματα της μπαρτσα
στις τελευταιες αγωνηστικες
κατι περιεργειες ισοπαλιες με ομαδες ετοιμες να υποβιβαστουν
τυχαιο
κλααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τωρα με την βρωμο ομαδα σου
εστηνε παιχνιδια και η μπαρτσα κουφαλες ειπε κανεις τιποτα
αμε αν ο κωλος εχει αιμοραιδεςοι κλανιές βάφουν αβγά μάγκα;
μεχρι προχθες εβαζες και τον γαυρο μεσα, τι εγινε ξαφνικα;;οποτε τι μου λες ατρομητοι και μαλακιες...
ο βολος και η καβαλα θα φανε την καμπανα
όλοι οι κώλοι έχουν αιμορροιδες.αμε αν ο κωλος εχει αιμοραιδες
Όταν λες ποινική εννοείς πολιτική;λες να πάνε 200 άτομα σε ποινική δίκη και να μην έχουν αποφασίσει την κάθαρση;
το όλο σκηνικό μάγκα σε έσοδα κράτους απο κατασχέσεις, δικαστικά εξοδα και έξοδα εξαγοράς θα ξεπεράσει το μισό δις ευρώ....
κάνε τις αναγωγές σου...........
ελα ρε μαλακαβιάζεσαι.......