Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
μπα χλωμο....

ΥΓ. ελα πάρε το βλαμμενο τον μαστερ και πηγαινετε παρειτσα στο δικαστηριο να κατακεραυνωσετε τον Μαριδάκη! Ετοιμαστε εναν λόγο φωτια απο τώρα! ααααααααααααχαχαχαχαχαχα Χρηστίδη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα κουστουμια μην ξεχάσετε, μην πατε με τα τζιν ααααααχαχαχαχαχαχαχχαα!!!!!!!!!!!!!
κλαιω ρε....να μεταβιβασεις στον αντι τις ευχαριστιες μου για το θεαρεστο εργο που προσφερει...
μιλαμε για διασκεδαση επιπεδου με μαστερ σεφ και περσονα τα μπαλλακια μου κρατα....
εικονισμα θα τον κανω τον ανμινιστρατορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχει βαλει χρωμα στις ζωες μας..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αφου τα ξερεις ολα για την ομαδα σου, για πες μας γιατι ο μελισανιδης σας βλεπει και αλλαζει στενο;;
Γιατι δεν θελει να ριχνει τα λεφτα του σε ενα βαρελι χωρις πατο.λογικοτατο.
Δεν τον κατηγορω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
περσονα...κλεισε να δω πως λενε τον εποπτη και μετα σε παιρνω να σου πω για τον ''ιπσαιν''
αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχ
ρε πουστη ΑΝΤΙ να μου κοβει μερες ο θεος και να στις δινει χρονια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
και του αλεξ εννοειται !!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Γιατι δεν θελει να ριχνει τα λεφτα του σε ενα βαρελι χωρις πατο.λογικοτατο.
Δεν τον κατηγορω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το αλλο με τον τοτο....... ποιος του πληρωσε την εγγυηση για την αποφυλακιση μαστερακο;; ε;ε;ε;ε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ο αλλος εχει βαλει και ριγε κουστουμι στον πολντο επειδη θα τον στειλει να φαει φασολι η κυρια ποπη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλεισε ρε λεμε να σου πω πως λενε τον εποπτη....
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...........................
26-6-2011......
αξεχαστη μερα....κλαιω απ τα γελια και χυνω μαζι..........ο ιπσαιν θα βοηθησει λεει ....0-2
αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
πολλες φορες εχω διαφωνησει αν και γαυρος αλλα ενα ερμο δικιο εδω το εχει, ειναι ενοχος ο μαρινακης για καποιοι αλλοι συζητανε για τον ιδιο χωρις ο ιδιος να ειναι παρων;; ειχε αναγκη να στησει ματσακια για να κονομησει;; η μηπως ειχε αναγκη να στησει την 6αρα που φαγατε;;; να στησει το ματς στο καραισκακι με τον βαζελο για ποιο λογο;;;;και να χαναμε θα επαιρνε ο βαζελος το πρωταθλημα μηπως;;; η θα εβγαζε λεφτα απο την νικη του ολυμπιακου;;; ωρες ωρες ειστε οι αντιολυμπιακοι για τα λιονταρια..... αν εχει ενδιαφερον κατι ειναι η ξαφνικη παραιτηση του αντιπροεδρου πριν μερικους μηνες...........
Κανεις δεν λεει οτι ειχε αναγκη να κονομησει.Και η 6αρα σιγουρα δεν ηταν στημενη.αλλα θεωρεις ρε φιλε οτι δεν ηταν στημενο αυτο το 2-1;σοβαρα το πιστευεις;
ενοχος ειναι γιατι μπλεχτηκε με τον μπεο.δεν ειχε καμια δουλεια να μπλεχτει.Συμφωνω οτι ειναι μαλακια να πληρωσει ο Μαρινακης για ολα οσα εχει κανει ο γαυρος τα τελευταια χρονια στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
η μαλακια του ειναι οτι ενω ειχε την ευκαιρια να καθαρισει,και αν απομακρυνθει απο λαμογια τυπου μπεου,ψωμιαδη,αποφασισε να μπλεχτει μαζι τους.αν εσενα σαν ολυμπιακο σε ικανοποιει,παω πασο αδελφε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
κλαιω ρε....να μεταβιβασεις στον αντι τις ευχαριστιες μου για το θεαρεστο εργο που προσφερει...
μιλαμε για διασκεδαση επιπεδου με μαστερ σεφ και περσονα τα μπαλλακια μου κρατα....
εικονισμα θα τον κανω τον ανμινιστρατορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχει βαλει χρωμα στις ζωες μας..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μλκ στο καλό σου κλαιω και εγώ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

περσονα και μαστερ τους βλεπω μπροστα στο καθρεφτη να φορανε γραβατα και σακακι, απο κατω μποξερακι και να κανουν προβα τον λογο που θα δωσουν ενωπιων ενόρκων, εισαγγελεως, δικαστών, ακροατηρίου και καμερών βεβαιως βεβαιως!!! :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο μαστερ θα κρατει και πλακατ με την φωτο που εχει τωρα στο αβαταρ του κατι σαν την κα Λουκά ενα πραμα...αααααααααααααχαχαχαχαχα!! :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το αλλο με τον τοτο....... ποιος του πληρωσε την εγγυηση για την αποφυλακιση μαστερακο;; ε;ε;ε;ε;
Τυπε αν γνωριζεις κατι,πεστο.δεν γνωριζω αυτο που λες,και δεν ξερω καν οτι ηταν φυλακη.για πες να μαθουμε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446

περσονα και μαστερ τους βλεπω μπροστα στο καθρεφτη να φορανε γραβατα και σακακι, απο κατω μποξερακι και να κανουν προβα τον λογο που θα δωσουν ενωπιων ενόρκων, εισαγγελεως, δικαστών, ακροατηρίου και καμερών βεβαιως βεβαιως!!! :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο μαστερ θα κρατει και πλακατ με την φωτο που εχει τωρα στο αβαταρ του κατι σαν την κα Λουκά ενα πραμα...αααααααααααααχαχαχαχαχα!! :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σταματα ρε λεμε δεν ειμαι καλα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποναει η κοιλια μου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Κανεις δεν λεει οτι ειχε αναγκη να κονομησει.Και η 6αρα σιγουρα δεν ηταν στημενη.αλλα θεωρεις ρε φιλε οτι δεν ηταν στημενο αυτο το 2-1;σοβαρα το πιστευεις;
ενοχος ειναι γιατι μπλεχτηκε με τον μπεο.δεν ειχε καμια δουλεια να μπλεχτει.Συμφωνω οτι ειναι μαλακια να πληρωσει ο Μαρινακης για ολα οσα εχει κανει ο γαυρος τα τελευταια χρονια στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
η μαλακια του ειναι οτι ενω ειχε την ευκαιρια να καθαρισει,και αν απομακρυνθει απο λαμογια τυπου μπεου,ψωμιαδη,αποφασισε να μπλεχτει μαζι τους.αν εσενα σαν ολυμπιακο σε ικανοποιει,παω πασο αδελφε.
με την λογικη σου το 2-1 του πρωτου αγωνα ηταν και αυτο στημενο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; εχει σημασια που σε ρωταω........

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
πλακα πλακα του παει του χοντρου το ριγε...τον κοβει καπως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλεισε να σε παρω ρε.... :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Τυπε να σε τσουζουν τοσο οι αποκαλυψεις δεν το περιμενα. :grin:
συνεχισε να βγαζεις τον πονο σου.σε καταλαβαινω απολυτα.μαζι σου ειμαι. :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε αν γνωριζεις κατι,πεστο.δεν γνωριζω αυτο που λες,και δεν ξερω καν οτι ηταν φυλακη.για πες να μαθουμε.
τοτε φιλε λυπαμαι αλλα δεν ξερεις πολλα για τις ''αεκαρες'' σας........ θες μηπως να πουμε και για τον ντεμυ και τον ψωμιαδη;;;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
με την λογικη σου το 2-1 του πρωτου αγωνα ηταν και αυτο στημενο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; εχει σημασια που σε ρωταω........
ΑΝ στον πρωτο αγωνα κατοχυρωθηκε γκολ που ηταν οφσαιντ,δεν δωθηκε πεναλτυ καραμπινατο,ακυρωθηκε γκολ που τον παιχτη καλυπτε σχεδον η μιση ομαδα,1000% ηταν στημενο.και ολα αυτα μιλαμε κατα της μιας ομαδας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Τυπε να σε τσουζουν τοσο οι αποκαλυψεις δεν το περιμενα. :grin:
συνεχισε να βγαζεις τον πονο σου.σε καταλαβαινω απολυτα.μαζι σου ειμαι. :grin:

ετσι αγορι μου !
σηκωσε το Λαβαρο της επαναστασης (το πλακατ με τον χοντρο να φοραει κουστουμακι του μαυρου πιτ)! :2funny:
μην μασας!
Αχαχαχαχαχαχα!
μπροστάρη σε θελουμε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τοτε φιλε λυπαμαι αλλα δεν ξερεις πολλα για τις ''αεκαρες'' σας........ θες μηπως να πουμε και για τον ντεμυ και τον ψωμιαδη;;;;;;
Ακομη δεν μου ειπες για τον Μελισσανιδη,θα μου πεις για τον ντεμη και τον τυπο που χρωσταει στην αεκ 40 εκ ευρω;
δειξε μου φιλε μου πηγες σε παρακαλω για να μαθω και εγω,γιατι δεν γνωριζω.και μην μου βγαλεις κανα σαιτ της θυρας 7.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΑΝ στον πρωτο αγωνα κατοχυρωθηκε γκολ που ηταν οφσαιντ,δεν δωθηκε πεναλτυ καραμπινατο,ακυρωθηκε γκολ που τον παιχτη καλυπτε σχεδον η μιση ομαδα,1000% ηταν στημενο.και ολα αυτα μιλαμε κατα της μιας ομαδας.
πριν σου εγραψα οτι το μονο ενδιαφερον ειναι η ξαφνικη παραιτηση του αντιπροεδρου αλλα δεν το επιασες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ετσι αγορι μου !
σηκωσε το Λαβαρο της επαναστασης (το πλακατ με τον χοντρο να φοραει κουστουμακι του μαυρου πιτ)! :2funny:
μην μασας!
Αχαχαχαχαχαχα!
κλαψε και αλλο.κανει καλο. :2funny:
crying20man.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ετσι αγορι μου !
μην μασας!
Αχαχαχαχαχαχα!
ζηροου...με μαστερ της μαλακιας και περσονα τα κακαλα μου κρατα σε ρολο μαρτυρα κατηγοριας τον τυπο τον βλεπω στα φαναρια να πλενει τζαμια...
κλεισε λεμε να σε παρω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ΟΑΕΔ.jpg
    ΟΑΕΔ.jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom