Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
πριν σου εγραψα οτι το μονο ενδιαφερον ειναι η ξαφνικη παραιτηση του αντιπροεδρου αλλα δεν το επιασες
Τυπε το οτι παραιτηθηκε ο αντιπροεδρος σας δεν με ενδιαφερει,δεν εχει αναμιχτει μεχρι τωρα σε κατι,οποτε μαλον εσεις πρεπει να ψαχτειτε γιατι το εκανε.
εγω θελω να μου πεις για τους δικους μου,ντεμη,μελισσανιδη.αυτο με ενδιαφερει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
τοτε φιλε λυπαμαι αλλα δεν ξερεις πολλα για τις ''αεκαρες'' σας........ θες μηπως να πουμε και για τον ντεμυ και τον ψωμιαδη;;;;;;
παντως ρε αιγεα χαρα στο κουραγιο σου...εισαι ο μοναδικος που αντεχει τοσο πολυ...ειμαι περιεργος να δω ποσο ακομα αντεχεις ρε τυπε.... :P :P :P

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ακομη δεν μου ειπες για τον Μελισσανιδη,θα μου πεις για τον ντεμη και τον τυπο που χρωσταει στην αεκ 40 εκ ευρω;
δειξε μου φιλε μου πηγες σε παρακαλω για να μαθω και εγω,γιατι δεν γνωριζω.και μην μου βγαλεις κανα σαιτ της θυρας 7.
για να δεις ποιους θελετε για σωτηρες...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ "Ι.Κ. ΒΕΛΛΙΔΗΣ"

ΔΕΥΤΕΡΑ
13
ΜΑΪΟΥ 1996
Η πρώτη Ελληνική Εφημερίδα στο Internet
Ρεπορτάζ

ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 13.-

Σήμερα θα υποβληθεί σε στεφανιογράφημα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μελισσανίδης που παραμένει φρουρούμενος για 14η ημέρα στην καρδιολογική μονάδα του γενικού κρατικού νοσοκομείου Νίκαιας.

Ο κ. Μελισσανίδης που έχει κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο καυσίμων (μαζί με τον πρώην συνέταιρό του Γιάννη Καρρά οφείλουν στο δημόσιο 270 εκατ. δρχ. από μη καταβολή δασμών) με εντολή της εισαγγελέως Αικατερίνης Στουραϊτου, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έπρεπε να κλεισθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού οι ιατροδικαστές Δ. Μπούσης και Β. Κανάκης διέγνωσαν ότι δεν διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο και η μεταγωγή τους στις φυλακές επιτρέπεται.

Ο διευθυντής της καρδιολογικής Ε. Παπαστεριάδης δεν εξέδιδε εξιτήριο και έτσι οι πέντε αστυνομικοί ενημέρωσαν πάλι την κ. Στουραϊτου που έδωσε νέα εντολή "για μη χρήση βίας".

Σήμερα λοιπόν αναμένονται εξελίξεις με το θέμα υγείας του 46χρονου επιχειρηματία.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ζηροου...με μαστερ της μαλακιας και περσονα τα κακαλα μου κρατα σε ρολο μαρτυρα κατηγοριας τον τυπο τον βλεπω στα φαναρια να πλενει τζαμια...
κλεισε λεμε να σε παρω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να κλεισει ρε ουζο,το ιντερνετ; :2funny: :2funny: :2funny:
ναι παρτον,για να
men-crying1.jpg
παρεα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
για να δεις ποιους θελετε για σωτηρες...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ "Ι.Κ. ΒΕΛΛΙΔΗΣ"

ΔΕΥΤΕΡΑ
13
ΜΑΪΟΥ 1996
Η πρώτη Ελληνική Εφημερίδα στο Internet
Ρεπορτάζ

ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 13.-

Σήμερα θα υποβληθεί σε στεφανιογράφημα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μελισσανίδης που παραμένει φρουρούμενος για 14η ημέρα στην καρδιολογική μονάδα του γενικού κρατικού νοσοκομείου Νίκαιας.

Ο κ. Μελισσανίδης που έχει κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο καυσίμων (μαζί με τον πρώην συνέταιρό του Γιάννη Καρρά οφείλουν στο δημόσιο 270 εκατ. δρχ. από μη καταβολή δασμών) με εντολή της εισαγγελέως Αικατερίνης Στουραϊτου, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έπρεπε να κλεισθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού οι ιατροδικαστές Δ. Μπούσης και Β. Κανάκης διέγνωσαν ότι δεν διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο και η μεταγωγή τους στις φυλακές επιτρέπεται.

Ο διευθυντής της καρδιολογικής Ε. Παπαστεριάδης δεν εξέδιδε εξιτήριο και έτσι οι πέντε αστυνομικοί ενημέρωσαν πάλι την κ. Στουραϊτου που έδωσε νέα εντολή "για μη χρήση βίας".

Σήμερα λοιπόν αναμένονται εξελίξεις με το θέμα υγείας του 46χρονου επιχειρηματία.
μιλας για την υποθεση λαθρεμποριου πριν 16 χρονια.....αυτο ειναι γνωστο...τι σχεση εχει αυτο με την ΑΕΚ μπορεις να μου πεις;και ποιος τον αποφυλακισε;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
παντως ρε αιγεα χαρα στο κουραγιο σου...εισαι ο μοναδικος που αντεχει τοσο πολυ...ειμαι περιεργος να δω ποσο ακομα αντεχεις ρε τυπε.... :P :P :P
μου αρεσει που σε ολους βαζεις την ιδια κασσετα,μπας και σου απαντησει κανεις...μα σε ολους ομως..ακομα και στον μποντο,τον ολιβερκαν,ακριβως τα ιδια ελεγες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε το οτι παραιτηθηκε ο αντιπροεδρος σας δεν με ενδιαφερει,δεν εχει αναμιχτει μεχρι τωρα σε κατι,οποτε μαλον εσεις πρεπει να ψαχτειτε γιατι το εκανε.
εγω θελω να μου πεις για τους δικους μου,ντεμη,μελισσανιδη.αυτο με ενδιαφερει.
ρε πουστη μου ουτε με βαλε δεν κοβεις...ελεος...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε πουστη μου ουτε με βαλε δεν κοβεις...ελεος...
Δεν παιζω χαρτια ρε τυπε..εξηγησε μου εσυ λοιπον,σε ολους δηλαδη,για να καταλαβουμε...τι υπονοεις για τον πρωην αντιπροεδρο...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μιλας για την υποθεση λαθρεμποριου πριν 16 χρονια.....αυτο ειναι γνωστο...τι σχεση εχει αυτο με την ΑΕΚ μπορεις να μου πεις;και ποιος τον αποφυλακισε;
ο ιδιος που του κανονισε και τις δουλειες με το αμερικανικο ναυτικο........εισαι μακρυα, πολυ μακρυα νυχτωμενος...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ο ιδιος που του κανονισε και τις δουλειες με το αμερικανικο ναυτικο........εισαι μακρυα, πολυ μακρυα νυχτωμενος...
Ωραια,ενοχος ο μελισσαν,δεν λεω εγω το αντιθετο.αυτο τι σχεση εχει με την ολη υποθεση;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
σε τι διαφερουν απο τον μπεο και τον ψωμιαδη ο καρρας με τον μελισσανιδη;;
οτι δεν ακουγονται πουθενα στις συνομιλιες,και οτι ειναι εξω απο το ποδοσφαιρο,ο μελισσανιδης καμια 20αρια χρονια περιπου,ο αλλος δεν με νοιαζει καν;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ρε εδώ έπεσε η ρίβερ πλέιτ σήμερα
τι να λέμε..

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Ερπετο ολη τη χρονια,ερπετο και σημερα...Απο την ωρα που το φαγε,δν εκανε τπτ ιδιαιτερο!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οτι δεν ακουγονται πουθενα στις συνομιλιες,και οτι ειναι εξω απο το ποδοσφαιρο,ο μελισσανιδης καμια 20αρια χρονια περιπου,ο αλλος δεν με νοιαζει καν;
τωρα θα σου θυμηθουν οι γαυροι και τις γατες που πεταγαμε στον αλεφαντο απο τα επισημα  :2funny: αφου δεν εχουν τι να πουν για την αεκ ρε τι περιμενεις? παπαρολογιες...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Υπαρχουν φοβοι και για ματς της Εθνικης που ειναι υποπτα. Κριμα, μεχρι και εκει να υπαρχει καπνος! Το μυαλο μου παει στο αυτογκολ του Αβρααμ με το Λουξεμβουργο

ΥΓ: Μου αρεσει που το σκανδαλο με τα στημενα εχει ξεβρακωσει για ακομα φορα τους ακραιφνεις οπαδους ολων των ομαδων που δεν ξερουν τι  ακριβως θελουν.

ΥΓ2: Ο φιλτατος Νικολακοπουλος σε ρολο χασαπη: 5 ποντους μειον, σας κανουν, να το αφησω; Οπα ρε μεγαλε, το παιζεις και απο πανω. Αυτα βεβαια γινονται στο Ελλαδισταν οπου καθε ατιμωρησια αποθρασυνει τους περισσοτερους που ειναι σε θεση ισχυος.

Ξεκινάει το πρωτάθλημα με μείον πέντε ο Ολυμπιακός. Είναι καλά; Θέλω να πω σας φτάνει η διαφορά η, δεν το παίρνετε το πρωτάθλημα ούτε ξεκινώντας με αβάντα πέντε πόντων; Γιατί τα περισσότερα από τα 13 πρωταθλήματα στα 15 χρόνια, ο Ολυμπιακός τα έχει πάρει με διαφορά πάνω από δέκα πόντους. Προσέξτε. Από Γενάρη-Φλεβάρη πάνω από δέκα πόντους.

εντιτ: Κακως ασχολουμαι με τον λακαμα, ΟΤΑΝ παψουμε να ασχολουμαστε με τα τσιρακια, ειτε λεγονται Νικολακοπουλοι ειτε Νικολογιαννηδες ειτε Κοσμαδες τοτε ισως ξεφυγουμε απο τη βρωμια των εφημεριδων

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
λένε για ακόμα πέντε ομάδες που εμπλέκονται
αν είναι για κάθαρση ας γίνουν και 105