Ακομη δεν μου ειπες για τον Μελισσανιδη,θα μου πεις για τον ντεμη και τον τυπο που χρωσταει στην αεκ 40 εκ ευρω;
δειξε μου φιλε μου πηγες σε παρακαλω για να μαθω και εγω,γιατι δεν γνωριζω.και μην μου βγαλεις κανα σαιτ της θυρας 7.
για να δεις ποιους θελετε για σωτηρες...
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ "Ι.Κ. ΒΕΛΛΙΔΗΣ"
ΔΕΥΤΕΡΑ
13
ΜΑΪΟΥ 1996
Η πρώτη Ελληνική Εφημερίδα στο Internet
Ρεπορτάζ
ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 13.-
Σήμερα θα υποβληθεί σε στεφανιογράφημα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μελισσανίδης που παραμένει φρουρούμενος για 14η ημέρα στην καρδιολογική μονάδα του γενικού κρατικού νοσοκομείου Νίκαιας.
Ο κ. Μελισσανίδης που έχει κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο καυσίμων (μαζί με τον πρώην συνέταιρό του Γιάννη Καρρά οφείλουν στο δημόσιο 270 εκατ. δρχ. από μη καταβολή δασμών) με εντολή της εισαγγελέως Αικατερίνης Στουραϊτου, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έπρεπε να κλεισθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού οι ιατροδικαστές Δ. Μπούσης και Β. Κανάκης διέγνωσαν ότι δεν διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο και η μεταγωγή τους στις φυλακές επιτρέπεται.
Ο διευθυντής της καρδιολογικής Ε. Παπαστεριάδης δεν εξέδιδε εξιτήριο και έτσι οι πέντε αστυνομικοί ενημέρωσαν πάλι την κ. Στουραϊτου που έδωσε νέα εντολή "για μη χρήση βίας".
Σήμερα λοιπόν αναμένονται εξελίξεις με το θέμα υγείας του 46χρονου επιχειρηματία.