Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πωπω το κακομοιρο το ολυμπιακο.....
δεν το πιστευω ρε πουστη..αποκλειετε ρε παιδια...
υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι στις ταξεις του...
δεν υπαρχει τετοια περιπτωση...τον ζηλευουν τα χανουμοβαζελακια..
θα λαμψει η αληθεια.. :'(

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Ο ορισμός των διαιτητών δεν έμεινε εκτός των προσπαθειών που έκαναν κάποιοι παράγοντες για να παρέμβουν σε αγώνες. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος για το ματς  ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για το οποίο συνομιλούν Μπέος και Μαρινάκης!

Στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου υπάρχει ο παρακάτω διάλογος ο οποίος γίνεται μεταξύ Μπέου και Μαρινάκη και αφορά τον ορισμό του διαιτητή. Πάντα σύμφωνα με το πόρισμα, ο διάλογος αυτός αφορά το ματς της Τούμπας για την 21η αγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα:

Περαιτέρω προέκυψε ότι ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, άλλοτε «για να βοηθήσει την ομάδα του», άλλοτε με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος παράνομο περιουσιακό όφελος, παρεμβαίνει συστηματικά στον ορισμό των διαιτητών και παρατηρητών σε πλήθος περιπτώσεων, μεταχειριζόμενος απειλές, άμεσες ή έμμεσες, στρεφόμενες κατά του επαγγέλματός τους, άλλοτε μέσω προσώπων που κατέχουν καίριες θέσεις, άλλοτε ερχόμενος ο ίδιος σε επαφή μαζί τους, και έτσι τους εξαναγκάζει σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή από την οποία επέρχεται ζημία στην περιουσία τους, πράξη την οποία τελεί κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, Συγκεκριμένα:

Την 1-2-2011, σε συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:
«...Α: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις κι αυτά δεν θα γίνει τίποτα όλα καλά θα πάνε, και το τρίτο θέλω να μου κάνει μια χάρη τώρα δεν είναι και λίγες αυτές να πούμε μη βάζετε τον Σιδηρόπουλο πάνω... δεν είναι δυνατόν...
Β: Ποιον Σιδηρόπουλο πάνω;
Α: Τον Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.
Β: Γιατί Σιδηρόπουλο έβαλε;
Α: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 βδομάδες, το Σπάθα 4 βδομάδες κι αυτό το μ... που έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ' έχω γραμμένο Μπέο στα α... μου.
Β: Γιατί εμένα δε μ' έχει γραμμένο με τον Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές ο μ...;
Α: Ναι, αλλά εγώ του το πρόλαβα τώρα, του λέω άστον έξω και βάλτονα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την άλλη βδομάδα αφού έχεις πρόβλημα. Μες στο Καραϊσκάκη. Και μου λέει θα δω λέει φωνάζει ο Βαγγέλης. Του λέω θα πάρω 'γω τον Βαγγέλη άμα φωνάζει. Είναι ντροπή του λέω, βάλε το Γιάχο· όχι μου λέει το Γιάχο. Βάλε τον Παμπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου του λέω το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.
Α: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα του πω κι εγώ, αυτό θα του πω.
Α: Και να σου κρατήσει τον Σιδηρόπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τι προβλέπει ο ΚΑΠ.
Β: Τώρα θα το κάνω»....

Για την ιστορία, ο Τριτσώνης ήταν τελικά αυτός που ορίστηκε και στα δύο φετινά ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

χριστιδη μιλα ρε μαλακα μιλα ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλώς το αγγελούδι που πέφτει απο τα σύννεφα.
1+THILIA_high.jpg

Η παροιμία είναι γνωστή............
ρε συ....τα ειπα ομορφα....δεν προκειται να γινει τιποτα...δεν βλεπεις και εσυ οτι τα στοιχεια ειναι αστεια;;;
δηλαδη τι;;;θα κατηγορησουν τον βαγγελα οτι εδωσε το ματς στον σπανο επειδη λεει ο πατερας στον ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ οτι εδωσε ασιστ ο ποτουριδης;;;ολη η ελλαδα αυτο ελεγε...
αποδειξεις υπαρχουν;;;αυτο σου λεω...
λεει ο μπεος οτι ηταν εγκλημα η διαιτησια στο τηγανι...ολη η ελλαδα αυτο δεν ειπε;;;αποδειξεις για ΣΤΗΣΙΜΟ υπαρχουν;;;αν ναι ξαναλεω πρωτος θα κραξω...αληθεια σου μιλαω
ασχετα που τις πιο πολλες φορες κανω χαβαλε τωρα μιλαω απολυτως σοβαρα...αν αποδειχθει οτι ο χοντρος εστησε ματς να πεσω β εθνικη...μπεσα...αλλα ρε φιλε να αποδειχθει...οχι μαλακιες σουπα μουπες και παπαριες...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Για να συνηθίζουν μερικοί το σήμα

Συνημμένα

• Footballleague.jpg
    Footballleague.jpg
    5,4 KB · Εμφανίσεις: 16

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο ορισμός των διαιτητών δεν έμεινε εκτός των προσπαθειών που έκαναν κάποιοι παράγοντες για να παρέμβουν σε αγώνες. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος για το ματς  ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για το οποίο συνομιλούν Μπέος και Μαρινάκης!

Στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου υπάρχει ο παρακάτω διάλογος ο οποίος γίνεται μεταξύ Μπέου και Μαρινάκη και αφορά τον ορισμό του διαιτητή. Πάντα σύμφωνα με το πόρισμα, ο διάλογος αυτός αφορά το ματς της Τούμπας για την 21η αγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα:

Περαιτέρω προέκυψε ότι ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, άλλοτε «για να βοηθήσει την ομάδα του», άλλοτε με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος παράνομο περιουσιακό όφελος, παρεμβαίνει συστηματικά στον ορισμό των διαιτητών και παρατηρητών σε πλήθος περιπτώσεων, μεταχειριζόμενος απειλές, άμεσες ή έμμεσες, στρεφόμενες κατά του επαγγέλματός τους, άλλοτε μέσω προσώπων που κατέχουν καίριες θέσεις, άλλοτε ερχόμενος ο ίδιος σε επαφή μαζί τους, και έτσι τους εξαναγκάζει σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή από την οποία επέρχεται ζημία στην περιουσία τους, πράξη την οποία τελεί κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, Συγκεκριμένα:

Την 1-2-2011, σε συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:
«...Α: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις κι αυτά δεν θα γίνει τίποτα όλα καλά θα πάνε, και το τρίτο θέλω να μου κάνει μια χάρη τώρα δεν είναι και λίγες αυτές να πούμε μη βάζετε τον Σιδηρόπουλο πάνω... δεν είναι δυνατόν...
Β: Ποιον Σιδηρόπουλο πάνω;
Α: Τον Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.
Β: Γιατί Σιδηρόπουλο έβαλε;
Α: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 βδομάδες, το Σπάθα 4 βδομάδες κι αυτό το μ... που έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ' έχω γραμμένο Μπέο στα α... μου.
Β: Γιατί εμένα δε μ' έχει γραμμένο με τον Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές ο μ...;
Α: Ναι, αλλά εγώ του το πρόλαβα τώρα, του λέω άστον έξω και βάλτονα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την άλλη βδομάδα αφού έχεις πρόβλημα. Μες στο Καραϊσκάκη. Και μου λέει θα δω λέει φωνάζει ο Βαγγέλης. Του λέω θα πάρω 'γω τον Βαγγέλη άμα φωνάζει. Είναι ντροπή του λέω, βάλε το Γιάχο· όχι μου λέει το Γιάχο. Βάλε τον Παμπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου του λέω το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.
Α: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα του πω κι εγώ, αυτό θα του πω.
Α: Και να σου κρατήσει τον Σιδηρόπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τι προβλέπει ο ΚΑΠ.
Β: Τώρα θα το κάνω»....

Για την ιστορία, ο Τριτσώνης ήταν τελικά αυτός που ορίστηκε και στα δύο φετινά ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

χριστιδη μιλα ρε μαλακα μιλα ...
ρε συ μιλαω και λεω αυτο...γελιο που βλεπεις στησιμο ματς;;;προσπαθεια να επηρεασουν τους ορισμους βλεπω...και εχουν και δικιο...γιατι ενας που ευνοει τον βαζελο παιζει αμεσως και ενας που ευνοησε εμενα εφαγε 4...
ολοι το κανουνε...ακομα και ο αδραχμιδης...στησιμο ματς που βλεπεις;;;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
πέρα από την πλάκα
νομίζω ότι ο βαγγέλας είναι καλό παιδί
και ότι του την έχουνε στημένη για τα ρατσιστικά στον σισέ
όπως θα γαμάνε και όποια ομάδα το κάνει στο μέλλον

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΕΤΣΙ να ξεχωριζουν οι αντρες απο τα πουστρακια.γιατι στα ματια ολων πλεον,δεν ειστε απλα αδελφες.ειστε μεγαλα πουστρακια.
Και στην Football league που θα πατε,γιατι δεν την γλυτωνετε,ειναι η ουεφα στην μεση,παλι τις πουστιες σας θα κανετε για να ανεβειτε.
ερχονται και αλλα,αυτα δεν ειναι ακομη τιποτε.περιμενετε λιγο.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Έναν Γιώργο Γεωργιάδη που έχει η λίστα είναι ο γνωστός Γ.Χ. ?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δηλαδη ο μαρινακης κατηγορειται οτι βοηθησε να σωθει ο αστερας και να πεσει ο ηρακλης και οχι γιατι εστησε ματς του ολυμπιακου, ρε βαζελοι πανηγυριζετε γι' αυτο;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ρε συ μιλαω και λεω αυτο...γελιο που βλεπεις στησιμο ματς;;;προσπαθεια να επηρεασουν τους ορισμους βλεπω...και εχουν και δικιο...γιατι ενας που ευνοει τον βαζελο παιζει αμεσως και ενας που ευνοησε εμενα εφαγε 4...
ολοι το κανουνε...ακομα και ο αδραχμιδης...στησιμο ματς που βλεπεις;;;
ελα μωρε επηρεασμους διαιτητων, προστασια διαιτητων με μπραβους μετα απο σφαγες, ορισμους σε ματς αντιπαλων

ειπαμε ξεκολα το μυαλο σου αν βρεθει και ο πατερας και οι 2 β εθνικη να ξεβρωμησουμε
δεν συμφωνεις? ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Στο δικαστικό έγγραφο αναφέρεται: «Την 22-1-2011, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα «ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου», ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α), μιλώντας με το Γιάννη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, πρόσωπο που αποτελεί επαφή και του Γιώργου ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, είναι σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και για άλλα αποτελέσματα αγώνων των ομάδων Κέρκυρας, Καβάλας, Εργοτέλη και Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μιλούν μεταξύ τους και για στοιχήματα σε ελληνικές ομάδες στο «Ασιατικό». Ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, σχολιάζοντας πόσο κακή είναι η ομάδα της Κέρκυρας, αναφέρει χαρακτηριστικά «τον Ηρακλή δεν μπόρεσε να κερδίσει που ήταν οι επτά παίκτες μιλημένοι», ενώ λίγο αργότερα τηλεφωνεί στον Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ (Β), πρόεδρο του Ολυμπιακού Πειραιώς, και αναφέρουν τα εξής:

«Β: Ελα το έφαγε το σύστημα στην Κέρκυρα.
Α: Τι;
Β: Αμα δεις ένα πέναλτι που δεν έδωσε στην Κέρκυρα.
Α: Το ξέρω μωρέ εμένα θα μου το πεις.
Β: Το είδα εγώ, έχω κάτσει και έχω δει το ματς, είναι το στήσιμο να έχεις υπόψη σου έτσι.
Α: Ναι.
Β: Να σου πω κάτι, σου ζητήσανε τα διαπιστευτήρια στους μπράβους που έχεις μαζί σου, να τους πεις ότι είναι τα ίδια διαπιστευτήρια που είχαν με τον Ολυμπιακό πες.
Α: Οχι ρε δεν ζητάω τίποτα. Θα τους γ..., δεν με αφήνουν να μπω μέσα στον παρατηρητή.
Β: Το έμαθα γι' αυτό σου λέω.
Α: Πάρε τον Πάτρικ και δεν ξεκινάω, ούτε πάω συνθέσεις, ούτε τίποτα. Αν δεν φύγουν και δεν ανοίξουν την πόρτα θα γίνει μέγα θέμα.
Β: Ο διαιτητής να μην ανοίξει την πόρτα;
Α: Δεν ανοίγουν την πόρτα. Απαγορεύεται αυτό το πράγμα.
Β: Του διαιτητή.
Α: Εχουν από έξω 4-5 μπράβους που τους έχω για τ' α... μου αλλά δεν λέει τίποτα και έχουν κλειδώσει την πόρτα και δεν μπαίνει κανείς μέσα. Εμείς καθόμαστε εδώ, ούτε δε ούτε τίποτα, δεν ξεκινάει το παιχνίδι.
Β: Ναι. Τον Πατρίκ γιατί δεν τον παίρνεις τηλέφωνο; Τώρα μίλαγα μαζί του (ενν. τον Πατρίκ ΚΟΜΝΗΝΟ, Γεν. Διευθυντή της ΕΠΟ).
Α: Ναι.
Β: Να του πω να σε πάρει;
Α: Πες του να με πάρει γιατί θα γίνει της π....
Β: Εντάξει».

Αργότερα, σε νέα επικοινωνία μεταξύ τους αναφέρθηκαν τα παρακάτω:

«Β: Δεν απαντάει, τον έχω πάρει δύο φορές.
Α: Επίτηδες.
Β: Πριν 5 λεπτά μίλησα μαζί του, παρ' τον κι εσύ από το κινητό σου.
Α: Ηρθε τώρα εδώ ο συντονιστής, του λέω δεν ξεκινάει το παιχνίδι, έχουν κλειδώσει τις πόρτες και δεν με αφήνουν να μπω μέσα να πάρω δελτία.
Β: Καλά πώς έχουν πέντε μπράβους;
Α: 10 έχουν όχι 5. Τρέμουν μην τους γ... εδώ μέσα.
Β: Τα ίδια δηλαδή όπως σε εμένα έτσι;
Α: Ναι»
ρε παιδια να ρωτησω κατι;;;τους μπραβους που λεει ο αχιλλεας ποιοι τους ειχαν  :think: :think:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΕΤΣΙ να ξεχωριζουν οι αντρες απο τα πουστρακια.γιατι στα ματια ολων πλεον,δεν ειστε απλα αδελφες.ειστε μεγαλα πουστρακια.
Και στην Football league που θα πατε,γιατι δεν την γλυτωνετε,ειναι η ουεφα στην μεση,παλι τις πουστιες σας θα κανετε για να ανεβειτε.
ερχονται και αλλα,αυτα δεν ειναι ακομη τιποτε.περιμενετε λιγο.
παιξε εσυ α2 για αρχη...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
δηλαδη ο μαρινακης κατηγορειται οτι βοηθησε να σωθει ο αστερας και να πεσει ο ηρακλης και οχι γιατι εστησε ματς του ολυμπιακου, ρε βαζελοι πανηγυριζετε γι' αυτο;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και για προστασια διαιτητων μετα την σφαγη του καραισκακη που σασ αδικισε η διαιτησια :cheesy:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ελα μωρε επηρεασμους διαιτητων, προστασια διαιτητων με μπραβους μετα απο σφαγες, ορισμους σε ματς αντιπαλων

ειπαμε ξεκολα το μυαλο σου αν βρεθει και ο πατερας και οι 2 β εθνικη να ξεβρωμησουμε
δεν συμφωνεις? ;)
για πες μας για το γιο του παυλαρα, σας εστησε να 'κονομησει;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

δεν συμφωνεις? ;)
απολυτως και αυτο λεω εδω και ωρα...αλλα να υπαρχει θεμα σοβαρο...να ακουσω τον μαρινακη να στηνει ματς...αλλοιως πως;;;
τσαμπουκα;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πέρα από την πλάκα
νομίζω ότι ο βαγγέλας είναι καλό παιδί
και ότι του την έχουνε στημένη για τα ρατσιστικά στον σισέ
όπως θα γαμάνε και όποια ομάδα το κάνει στο μέλλον
τυπε σιγα μην εγινε ολο αυτο για τον σισε
εγινε οτι γινεται παντα οταν χαλανε τετοιες δουλειες
καποιος δεν πηρε οσα ηθελε

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τυπε σιγα μην εγινε ολο αυτο για τον σισε
εγινε οτι γινεται παντα οταν χαλανε τετοιες δουλειες
καποιος δεν πηρε οσα ηθελε
είναι συνδυασμός γεγονότων
δεν δεχεται να της ξεφτιλίζουν το προιόν
είτε μέσα στο γήπεδο
είτε στοιχηματικά (βλέπε φούτμπαλλ λίγκ)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
κινδυνευει σοβαρα ο γαυρος να πεσει β
να δω και να μην το πιστεψω

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος