Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drv

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Απο δω και περα ο οσφπ θα σημαινει ολυμπιακος συνδεσμος φυλακισμενων προεδρων.
Μπουρουση γι'αυτο στον αγωνα κυπελου ετρεχες σαν τον road runner!!!
Liiiiiikeee!!!!!!!

Edit
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΣΤΗΣΕ ΑΓΩΝΑ???

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤIΚΟ ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) τηλεφωνεί στον Νίκο Πατέρα (Β) 11.04.2011
A: Έλα Νίκο καλημέρα καλή εβδομάδα

Β: Έλα πρόεδρε μου, καλημέρα.

Α: Το είδες όχθες, τις είδες τις φάσεις του Ολυμπιακού ? Είδες τι πάσα του έκανε?(αναφέρετε στον αγώνα Ατρόμητος –Ολυμπιακός που διεξήχθη την 10.04.2011 με αποτέλεσμα 3-1)

Β: Πάσες εχει δώσει ο άλλος πάσες έχει κάνει αυτός ο Ποτουρίδης

Α: Πάσες, πάσες . Δυο πάσες έκανε, δυο γκολ.

Β: Απίστευτο έτσι?

Α: Γίνετε αυτό το πράγμα? Ο Μέλμπεργκ κοιτάτε ,κοιτάτε ο Μέλμπεργκ!

Β: ….(γέλια)… Τι γίνετε ρε?

Α :Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε μα…..?

Β :Μεγάλη ξεφτίλα όντως!

Α: Ολυμπιακός σου λέει! Εγώ άκουσα από κάποιο περιβάλλον του (η τους) σας είχαν για καθάρισμα ε?

Β :Ναι,ναι,ναι

Α :Ο Ολυμπιακός

Β : Αστό τι να πεις τώρα,  άστο άστο, από πού γλυτώσαμε.

Α: Γλύτωσες από έμενα γλύτωσες που δεν έδωσα το ματς στο αστέρα να πούμε, που ήρθαν με πεντακόσια χιλιάρικα με την τσάντα να πούμε, με κατάλαβες?

Β: Ναι,ναι .Τι να σου πω?

Α :Για να ξέρεις  να πούμε

Β :Το ξέρω πρόεδρε μου.

Α :Μα….. είναι πάντως ,τους σιχαίνομαι ,τους έχω σιχαθεί φιλέ μου

Β :Δεν έχεις άδικο ,νομίζουν ότι μπορούν να δεσμεύουν όλο το ποδόσφαιρο

Α: Ποιον να δεσμεύσουν μωρέ οι μονοί αξιοπρεπείς με το κεφάλι ψηλά είμαστε.

Β:Έτσι ,έτσι……..

Α :Να πάνε να γα…..!Να σου πω κάτι αγορίνα μου ,βαλε αυτό το ταλιράκι αυτό σήμερα που μου είπες.

Β:Ναι, ναι σήμερα θα τελεύσει .Θα σα σε πάρω να σε ειδοποιήσω.

Α :Άντε γεια

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Όλοι αυτοί οι διάλογοι πως κυκλοφόρησαν τόσο γρήγορα;
Δεν έχουν δοθεί επισήμως στη δημοσιότητα, σωστά; :think:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μπέος, Μαρινάκης, Ψωμιάδης. Θα χρειαστεί να χτίσουν νέα πρυγα στον Κορυδαλλό για να χωρέσουν. :2funny:

Φαντάσου απόδραση αυτών και του Νικόλα με ελικόπτερο.
Chinook χρειάζεται για να τους σηκώσει!!! :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντως θα εχουμε να γελαμε ολο το καλοκαιρι :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Και ο Μαρινάκης στη λίστα
ετσι ομορφα να γαμηθει ο πειραιας
ριχτε τον και παρτε του τις κουπες
οπως την γιουβεντους

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τελικά ο Ζαγοράκης πήγε Άγιος Όρος για να σας φάει τον Αγγελάρα ή είναι φήμες τύπε;;
αφου ο μαλακοτζιγγερ δεν εδιωξε το παππουδι τι να κανει και ο αγγελαρας
πηγε στο α.ορος να εξορκισει το κακο :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:fuck1: «Όσο πιο βαθιά και όσο ψηλά χρειαστεί»
lol-045.gif

Για την υπόθεση των στημένων αγώνων μίλησε ο υφυπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Νικητιάδης
www.aek365.gr/a-128028/oso-pio-bathia-kai-oso-pshla-xreiastei.htm]http://www.aek365.gr/a-128028/oso-pio-bathia-kai-oso-pshla-xreiastei.htm[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.englisharticles.info/wp-content/uploads/2011/02/Discover_America.jpg[/img[/URL]]
Discover of America!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
48-49f1-5-thumb-large.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.sportnet.gr/media/report_files/1842a786316de97e15da38995822d886.jpg[/img[/URL]]
Υπάρχει κελί να τον χωρέσει αυτόν άραγε :think:

[u][b]Αυτός είναι ο «αγαπούλας» με το πούρο[/b][/u]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/news/10404/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%C2%AB%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CF%82%C2%BB-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BF]http://www.iefimerida.gr/news/10404/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%C2%AB%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CF%82%C2%BB-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BF[/url[/URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ για ηλεκτρολύτες μιλούσα»

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει ευθύς αμέσως ο σκύλος. Μάθαμε, λοιπόν, τι λέει ο διεθνής μπασκετμπολίστας, ο οποίος ακούγεται στις επίμαχες συνομιλίες να μιλάει για ουσίες.
«Εγώ για ηλεκτρολύτες μιλούσα»

Είναι ενήμερος, λοιπόν, για την υπόθεση, όμως θεωρεί ότι όλα αυτά είναι προβοκάτσια για να στιγματιστεί η καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο μπασκεμπολίστας έλεγε στον κύκλο του σήμερα το πρωί που έκανε το μπάνιο του στην Ανάβυσσο, ότι «εγώ μιλούσα για ηλεκτρολύτες» και ότι «όλα γίνονται για να στιγματιστεί η καριέρα μου».

Επίσης, ο παίκτης ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το στοίχημα, ούτε και είχε ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν.

Αυτή είναι η θέση του διεθνή μπασκεμπολίστα, λοιπόν, έτσι όπως την πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο και σας την μεταφέρουμε αμέσως.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι ειπε το ατομο ρε :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μαρινακης Αβρααμ Παπαδοπουλος Μπουρουσης ειναι μπλεγμενοι...συμφωνοι  ;)

απο τον βαζελο ολοι ειναι αγγελουδια?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τον Μάκη ειδικά θέλω πιο πολύ να μπει στη φυλακή μέσα. Όχι μόνο για αυτά που έκανε στην ΑΕΚ αλλά για να σταματήσουν ορισμένοι να λένε "αν δεν είχατε διώξει τον Μάκη θα ήσασταν καλύτερα τώρα"   :jerking: :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχχαχαχαχ...πιο αστειες κατηγοριες δεν εχει να αντιμετωπισει ο χοντρος αν ειναι οντως αυτοι οι διαλογοι...χαχαχα...γελαω με την καρδια μου....σου'πα μου'πες του'πα και αρχιδιες μαριτσα....γιαυτο εφγαλε την ανακοινωση ο θρυλος μιας και ειχαν κυκλοφορησει στην πιατσα οι διαλογοι τριτων.... :2funny: :2funny: :2funny:
αστειες κατηγοριες τελειως αβασιμες ουτε διωξη δεν θα ασκηθει...απλα για να πουλησουν σαιτ και φυλλαδες....τιποτα δεν θα γινει κανενας δεν θα ανοιξει ρουθουνι...μονο για ξεπλυμα μπορει να φαει κανενας τιποτα ψιλα...
αυτες ειναι οι περιφημες κατηγοριες και οι διαλογοι;;;οτι εδωσε ασιστ ο ποτουριδης;;;αχαχαχαχαχαχαχ
η οτι εγκληματισε ο καλοπουλος;;;(που ο ιδιος δεν εκανε λαθος οι εποπτες εκαναν)
ας αποδειξουν οτι ηταν κακαη διαιτησια λογω δωροδοκιας και μαζι τους...
ρε κακομοιροι μην πιανοσαστε ροιδα ....εκμεταλλευονται την στερηση σας για να βαλουν πρωτοσελιδα τον χοντρο και να σας δωσουν τροφη να γινει τζογος σε σαιτ και εφημεριδες....
την ακουποσυνη σας εκμεταλλευονται ρε θυματακια...
ξυπνατε ρε που θα γινει κατι επειδη ειπε ο πατερας οτι εδωσε ασιστ ο ποτουριδης η επειδη ειπε ο μπεος οτι ηταν εγκλημα του καλο και πρεπει να τον προστατευσει ο χοντρος....για γελια ειναι αυτα...
κασετα που να μιλαει ο χοντρος και να στηνει υπαρχει;;;αν ναι ειμαι ο πρωτος που θα κραξει....
τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση να γινει τζογος και να εκμεταλλευτουν την πικρα σας....
αιντε...εδω θα ειμαστε και θα δουμε ποιος τα ειπε ομορφα....και ποιος ονειρευοτανε   :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
www.gazzetta.gr/article/item/203848-ping-pong-mpeou-marinake]http://www.gazzetta.gr/article/item/203848-ping-pong-mpeou-marinake[/url]

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lay-out.gr που έχει τους διαλόγους τονίζει πως η συνομιλία των δύο προέδρων έχει γίνει από το κινητό του αντιπροέδρου της θεσαλλικής ΠΑΕ, Θανάση Κανελλόπουλου!

Ο χαρακτηριστικός διάλογος των δύο ανδρών έχει ως εξής:

A(χιλλέας) : Έλα συγχαρητήρια
Β(αγγέλης) : Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92
Α : Άκου να σου πω όμως
Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
Β: Έτσι- έτσι
Α: Μ’ακούς;
Β : Εντάξει
Α: οπωσδήποτε είναι αυτό
Β: τι εννοείς , ποιους απ’ όλους ;
Α: τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα [ενν. τον Δ. Καλόπουλος διαιτητής και τον Σπύρο Τρύφωνα βοηθό διαιτητή].
Β: Εντάξει
Α: Μ’ ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο
Β: Εντάξει τελείωσε!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι