Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
κασετα που να μιλαει ο χοντρος και να στηνει υπαρχει;;;αν ναι ειμαι ο πρωτος που θα κραξει....
τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση να γινει τζογος και να εκμεταλλευτουν την πικρα σας....
αιντε...εδω θα ειμαστε και θα δουμε ποιος τα ειπε ομορφα....και ποιος ονειρευοτανε   :2funny: :2funny: :2funny:

Β(αγγέλης) : Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92
Α : Άκου να σου πω όμως
Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
Β: Έτσι- έτσι
Α: Μ’ακούς;
Β : Εντάξει
Α: οπωσδήποτε είναι αυτό
Β: τι εννοείς , ποιους απ’ όλους ;
Α: τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα [ενν. τον Δ. Καλόπουλος διαιτητής και τον Σπύρο Τρύφωνα βοηθό διαιτητή].
Β: Εντάξει
Α: Μ’ ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο
Β: Εντάξει τελείωσε!

Στην συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει να προστατέψει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα υπάρξουν αντιδράσεις λέγοντας του χαρακτηριστικά «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει έστω και ένα τέταρτο …, μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό».

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
χαχχαχαχαχ...πιο αστειες κατηγοριες δεν εχει να αντιμετωπισει ο χοντρος αν ειναι οντως αυτοι οι διαλογοι...χαχαχα...γελαω με την καρδια μου....σου'πα μου'πες του'πα και αρχιδιες μαριτσα....γιαυτο εφγαλε την ανακοινωση ο θρυλος μιας και ειχαν κυκλοφορησει στην πιατσα οι διαλογοι τριτων.... :2funny: :2funny: :2funny:
αστειες κατηγοριες τελειως αβασιμες ουτε διωξη δεν θα ασκηθει...απλα για να πουλησουν σαιτ και φυλλαδες....τιποτα δεν θα γινει κανενας δεν θα ανοιξει ρουθουνι...μονο για ξεπλυμα μπορει να φαει κανενας τιποτα ψιλα...
αυτες ειναι οι περιφημες κατηγοριες και οι διαλογοι;;;οτι εδωσε ασιστ ο ποτουριδης;;;αχαχαχαχαχαχαχ
η οτι εγκληματισε ο καλοπουλος;;;(που ο ιδιος δεν εκανε λαθος οι εποπτες εκαναν)
ας αποδειξουν οτι ηταν κακαη διαιτησια λογω δωροδοκιας και μαζι τους...
ρε κακομοιροι μην πιανοσαστε ροιδα ....εκμεταλλευονται την στερηση σας για να βαλουν πρωτοσελιδα τον χοντρο και να σας δωσουν τροφη να γινει τζογος σε σαιτ και εφημεριδες....
την ακουποσυνη σας εκμεταλλευονται ρε θυματακια...
ξυπνατε ρε που θα γινει κατι επειδη ειπε ο πατερας οτι εδωσε ασιστ ο ποτουριδης η επειδη ειπε ο μπεος οτι ηταν εγκλημα του καλο και πρεπει να τον προστατευσει ο χοντρος....για γελια ειναι αυτα...
κασετα που να μιλαει ο χοντρος και να στηνει υπαρχει;;;αν ναι ειμαι ο πρωτος που θα κραξει....
τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση να γινει τζογος και να εκμεταλλευτουν την πικρα σας....
αιντε...εδω θα ειμαστε και θα δουμε ποιος τα ειπε ομορφα....και ποιος ονειρευοτανε   :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε φιλε μην αυταπατασαι
και γω γαυρος ειμαι , αλλα τις χω κρυφο καμαρι τις λαμογιες μας , δεν χρειαζεται να αποδειχτει κατι που ειναι πασιφανες
το θεμα ειναι να μην φαμε βαρια καμπανα και να παιζουν του χρονου ολοι οι παιχτες μας

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Διάλογος που θα μας αφήσει άυπνους και μας από τα γέλια και τις σκέψεις...

Σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας σας μεταφέρουμε τον διάλογο του Γιάννη Μπουρούση με τον Μάκη Ψωμιάδη ο οποίος και έγινε στις 17 Απριλίου 2011

Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;
Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.
Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.
Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.
Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.
Γ. Τόσο πολύ κύριε Μάκη;
Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).
Γ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)
Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.
Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν αν μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!
Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;
Γ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.
Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;
Γ.: Μέσα Μαϊου
Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.
Γ.: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;
Μ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.
Γ.: Εγινε, θα τα πούμε.
Μ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μη λέτε μαλακίες για τον Μπουρούση. Δηλαδή οι υπόλοιποι τη βγάζουν με πορτοκαλάδα νομίζετε; Για θυμηθείτε την υπόθεση Γιαννούλη.
σωστα μιλας αλλα αφου αυτον πιασανε τωρα τι να κανουμε;;;να τον βαφτισουμε ανδρα σαν τον ζαγορ;;;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
να πας σε καμια εκκλησια να αναψεις καμια λαμπαδα μην τυχον και αναλαβει η ΟΥΕΦΑ
γιατι σε βλεπω τα επομενα σου ντερμπυ να ειναι με τον Εθνικο
o Εθνικός έπεσε Γ' εθνική ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος της κυρίας Έλενα Νεούζα-Θεόσογλου Ζοσέ Λαορένσο με τον Ανδρέα Δημόπουλο (αμφότεροι στην λίστα των κατηγορούμενων) για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός, το οποίο χαρακτηρίζεται ως στημένο!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου:

Την 30-1-2011, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα «Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός», στον οποίο αναφέρονταν ευθύς ανωτέρω οι «παράνομοι πράκτορες», ο Ανδρέας ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (α), δέχεται πριν από την έναρξη αυτού δύο μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνα από την Ελενα ΝΕΟΥΖΑ-ΘΕΟΣΟΓΛΟΥ ΖΟΣΕ ΛΑΟΡΕΝΣΟ (Ε), περί ώρα 14.17 και 14.21, με περιεχόμενο «Ολυμπιακός 3.000», «Ολυμπιακός 2.000» αντίστοιχα, ενώ περί ώρα 14.16 η τελευταία τηλεφωνεί στον Ανδρέα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ και η συνομιλία μεταξύ τους έχει ως ακολούθως:
«Ε: Αντρέα τρία χιλιάρικα μην μου πεις τίποτα.
Α: Τι μη σου πω, ποιανού είναι αυτό;
Ε: Δικό μου είναι. Τα λεφτά υπάρχουνε, μην μου πεις τίποτα. Σου χρωστάω λεφτά και δεν το ξέρω;
Α: Ρε φιλαράκι ναι, αλλά δεν θέλω όμως να σου 'χω υπόλοιπο.
Ε: Αντρέα μη μου το καις το παιγνίδι είναι στημένο είναι. Είναι στημένο το παιχνίδι.
Α: Εντάξει μπορεί να είναι ό,τι θέλει, αλλά εγώ δεν μπορώ να μπω όμως στη διαδικασία.
Ε: Τι δεν μπορείς είναι τελειωμένο θα πληρωθείς κανονικά, άμα χαθούνε τα λεφτά.
Α: Μη μου πεις Τετάρτη και μ...
Ε: Αντρέα θα πληρωθείς κανονικά. Μη μου το καις το γ... το παιχνίδι.
Α: Αφού είναι στημένο, τι στο καίω; Δεν στο καίω. Αλλά μην μου πεις κουβέντα, στο λέω δεν θα ξαναμιλήσουμε.
Ε: Αντρέα είπα μια κουβέντα, εντάξει;
Α: Δεν έχω τη διαδικασία να μπω ως την Τετάρτη. Το καταλαβαίνεις;
Ε: Αντρέα, είπαμε Τρίτη, άντε γεια.
Α: Αλλο μην στείλεις απ' αυτό, τέλος.
Ε: Τι λες μωρέ, τι λες τώρα ρε Αντρέα, τι μου λες τώρα να μην στείλω άλλο; Είναι, το παιχνίδι θα το παίξουμε κι άλλο, είναι σου λέω τελειωμένο, είναι τελειωμένο, με πήρανε τώρα από μέσα. Μην το πεις σε κανέναν. Ούτε σε Μουδάτσο, ούτε σε κανέναν. Αμα θες παίξ' το εσύ. Μην το πεις σε Μουδάτσο θα χαλάσει, θα πάει γρουσουζιά. Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο.
Α: Αντε γεια».

ΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Μη λέτε μαλακίες για τον Μπουρούση. Δηλαδή οι υπόλοιποι τη βγάζουν με πορτοκαλάδα νομίζετε; Για θυμηθείτε την υπόθεση Γιαννούλη.
μάλλον ο συγκεκριμένος είναι χαζούλης και τον έχουνε στο μάτι
το αστείο είναι ότι η ΕΣΑΚΕ δεν κάνει αντιντόπινγκ κοντρόλ
και κάνει μόνο αιφνιδιαστικά η Wada

marc_dutroux13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
γαυροι μην ανχωνεστε εσεις ειστε το κρατος σιγα μην σας ακουμπισει κανενας και του χρονου πρωταθλητες θα ειστε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Διάλογος που θα μας αφήσει άυπνους και μας από τα γέλια και τις σκέψεις...

Σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας σας μεταφέρουμε τον διάλογο του Γιάννη Μπουρούση με τον Μάκη Ψωμιάδη ο οποίος και έγινε στις 17 Απριλίου 2011

Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;
Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.
Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.
Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.
Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.
Γ. Τόσο πολύ κύριε Μάκη;
Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).
Γ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)
Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.
Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν αν μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!
Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;
Γ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.
Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;
Γ.: Μέσα Μαϊου
Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.
Γ.: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;
Μ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.
Γ.: Εγινε, θα τα πούμε.
Μ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.
Οι βλακες ειναι οι Αγγελόπουλοι?
Ετσι, να μην μεινει τιποτα ορθιο...Σταχτη και μπουρμπερη ολα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ελα ρε φιλε μην αυταπατασαι
και γω γαυρος ειμαι , αλλα τις χω κρυφο καμαρι τις λαμογιες μας , δεν χρειαζεται να αποδειχτει κατι που ειναι πασιφανες
το θεμα ειναι να μην φαμε βαρια καμπανα και να παιζουν του χρονου ολοι οι παιχτες μας
για πιο πραγμα ρε συ;;;οτι εδωσε το ματς ο ποτουριδης η οτι θα προστατευσει τον καλο ;;;
εστησε κανενα ματς;;;αφου παρακολουθουσαν ας βγαλουν ενα ματς και ξαναλεω θα δεις τι θα πω...αλλα δεν σου φαινεται παραξενο οτι
πουθενα δεν ακουγεται ο χοντρος αλλα μονιμως αλλοι που λενε του κοσμου τις παπαριες;;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
χαχχαχαχαχ...πιο αστειες κατηγοριες δεν εχει να αντιμετωπισει ο χοντρος αν ειναι οντως αυτοι οι διαλογοι...χαχαχα...γελαω με την καρδια μου....σου'πα μου'πες του'πα και αρχιδιες μαριτσα....γιαυτο εφγαλε την ανακοινωση ο θρυλος μιας και ειχαν κυκλοφορησει στην πιατσα οι διαλογοι τριτων.... :2funny: :2funny: :2funny:
αστειες κατηγοριες τελειως αβασιμες ουτε διωξη δεν θα ασκηθει...απλα για να πουλησουν σαιτ και φυλλαδες....τιποτα δεν θα γινει κανενας δεν θα ανοιξει ρουθουνι...μονο για ξεπλυμα μπορει να φαει κανενας τιποτα ψιλα...
αυτες ειναι οι περιφημες κατηγοριες και οι διαλογοι;;;οτι εδωσε ασιστ ο ποτουριδης;;;αχαχαχαχαχαχαχ
η οτι εγκληματισε ο καλοπουλος;;;(που ο ιδιος δεν εκανε λαθος οι εποπτες εκαναν)
ρε κακομοιροι μην πιανοσαστε ροιδα ....εκμεταλλευονται την στερηση σας για να βαλουν πρωτοσελιδα τον χοντρο και να σας δωσουν τροφη να γινει τζογος σε σαιτ και εφημεριδες....
ξυπνατε ρε που θα γινει κατι επειδη ειπε ο πατερας οτι εδωσε ασιστ ο ποτουριδης η επειδη ειπε ο μπεος οτι ηταν εγκλημα του καλο και πρεπει να τον προστατευσει ο χοντρος....για γελια ειναι αυτα...
Καλώς το αγγελούδι που πέφτει απο τα σύννεφα.
1+THILIA_high.jpg

Η παροιμία είναι γνωστή............

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:pipa1:
γαυροι μην ανχωνεστε εσεις ειστε το κρατος σιγα μην σας ακουμπισει κανενας και του χρονου πρωταθλητες θα ειστε
το ξερουμε ρε μαγκα...εσυ τι γινεται;;;βρηκες μαντηλι να κλαψεις;;;με τον τζιμπριλαρε καλα;;;τον σκοτωσες η ακομα;;;δεν τον θελει καμμια τσελσι;;;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

θα τον γαμήσουν οι Αγγελόπουλοι τον Μπουρούση

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Βρωμάει ή όχι η ιστορία;
Είναι θέμα (πολιτικής (?)) βούλησης να τους μαζέψουν ή όχι.
Για μένα είναι όλοι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Μέσα όλοι. Ασχολούμαστε τώρα με τον Μαρινάκη και τον αλήτη τον Ψωμιάδη. Ντροπή ρε γαμώτο.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
       :coffee:        :knuppel: μΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΣ            :police:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Στο δικαστικό έγγραφο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Την 16.2.2011, ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον Γιώργο Μποροβήλο πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης και πρώην διαιτητή, στο υπ' αριθμ. 6946953665 κινητό τηλέφωνο που ανήκει στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας.

Ο Γιώργος θέλει να σωθεί η ομάδα του στις αγωνιστικές που ακολουθούν (με Κέρκυρα, Σέρρες, Πανιώνιο) και φαίνεται να έχει ζητήσει την βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος - όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Γιώργου - θέλει να σώσει πρώτα τον Πανιώνιο και να πέσει ο Ηρακλής, πράγμα που μπορεί, όπως φαίνεται, να το διευθετήσει.

Ο Αχιλλέας συμφωνεί ότι ο Ηρακλής είναι καλή λύση να πέσει. Ο Γιώργος λέει στον Αχιλλέα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης (όπως του είπε ο ίδιος σε συνομιλία τους), έχει την λύση να κερδίσει ο Αστέρας Τρίπολης την Κέρκυρα, με το «να μιληθεί κάποιος παίκτης», ενώ αναμένουν και τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον αγώνα».

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

Στο δικαστικό έγγραφο αναφέρεται: «Την 22-1-2011, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα «ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου», ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α), μιλώντας με το Γιάννη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, πρόσωπο που αποτελεί επαφή και του Γιώργου ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, είναι σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και για άλλα αποτελέσματα αγώνων των ομάδων Κέρκυρας, Καβάλας, Εργοτέλη και Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μιλούν μεταξύ τους και για στοιχήματα σε ελληνικές ομάδες στο «Ασιατικό». Ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, σχολιάζοντας πόσο κακή είναι η ομάδα της Κέρκυρας, αναφέρει χαρακτηριστικά «τον Ηρακλή δεν μπόρεσε να κερδίσει που ήταν οι επτά παίκτες μιλημένοι», ενώ λίγο αργότερα τηλεφωνεί στον Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ (Β), πρόεδρο του Ολυμπιακού Πειραιώς, και αναφέρουν τα εξής:

«Β: Ελα το έφαγε το σύστημα στην Κέρκυρα.
Α: Τι;
Β: Αμα δεις ένα πέναλτι που δεν έδωσε στην Κέρκυρα.
Α: Το ξέρω μωρέ εμένα θα μου το πεις.
Β: Το είδα εγώ, έχω κάτσει και έχω δει το ματς, είναι το στήσιμο να έχεις υπόψη σου έτσι.
Α: Ναι.
Β: Να σου πω κάτι, σου ζητήσανε τα διαπιστευτήρια στους μπράβους που έχεις μαζί σου, να τους πεις ότι είναι τα ίδια διαπιστευτήρια που είχαν με τον Ολυμπιακό πες.
Α: Οχι ρε δεν ζητάω τίποτα. Θα τους γ..., δεν με αφήνουν να μπω μέσα στον παρατηρητή.
Β: Το έμαθα γι' αυτό σου λέω.
Α: Πάρε τον Πάτρικ και δεν ξεκινάω, ούτε πάω συνθέσεις, ούτε τίποτα. Αν δεν φύγουν και δεν ανοίξουν την πόρτα θα γίνει μέγα θέμα.
Β: Ο διαιτητής να μην ανοίξει την πόρτα;
Α: Δεν ανοίγουν την πόρτα. Απαγορεύεται αυτό το πράγμα.
Β: Του διαιτητή.
Α: Εχουν από έξω 4-5 μπράβους που τους έχω για τ' α... μου αλλά δεν λέει τίποτα και έχουν κλειδώσει την πόρτα και δεν μπαίνει κανείς μέσα. Εμείς καθόμαστε εδώ, ούτε δε ούτε τίποτα, δεν ξεκινάει το παιχνίδι.
Β: Ναι. Τον Πατρίκ γιατί δεν τον παίρνεις τηλέφωνο; Τώρα μίλαγα μαζί του (ενν. τον Πατρίκ ΚΟΜΝΗΝΟ, Γεν. Διευθυντή της ΕΠΟ).
Α: Ναι.
Β: Να του πω να σε πάρει;
Α: Πες του να με πάρει γιατί θα γίνει της π....
Β: Εντάξει».

Αργότερα, σε νέα επικοινωνία μεταξύ τους αναφέρθηκαν τα παρακάτω:

«Β: Δεν απαντάει, τον έχω πάρει δύο φορές.
Α: Επίτηδες.
Β: Πριν 5 λεπτά μίλησα μαζί του, παρ' τον κι εσύ από το κινητό σου.
Α: Ηρθε τώρα εδώ ο συντονιστής, του λέω δεν ξεκινάει το παιχνίδι, έχουν κλειδώσει τις πόρτες και δεν με αφήνουν να μπω μέσα να πάρω δελτία.
Β: Καλά πώς έχουν πέντε μπράβους;
Α: 10 έχουν όχι 5. Τρέμουν μην τους γ... εδώ μέσα.
Β: Τα ίδια δηλαδή όπως σε εμένα έτσι;
Α: Ναι»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom