Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τυπε σιγα μην εγινε ολο αυτο για τον σισε
εγινε οτι γινεται παντα οταν χαλανε τετοιες δουλειες
καποιος δεν πηρε οσα ηθελε
τα γραφεια στοιχηματων ζορισαν την ΟΥΕΦΑ να μαζεψει το μπουρδελο που λεγετε ελληνικο ποδοσφαιρο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και για προστασια διαιτητων μετα την σφαγη του καραισκακη που σασ αδικισε η διαιτησια :cheesy:
συγνωμη απο που αποδεικνυεται οτι προστατευσε διαιτητες;;;ο μπεος λεει οτι ΘΑ πρεπει να το κανει...γιαυτο το λογο θα τον καταδικασουν;;;;και αφου παρακολουθουσε ο κοριος τοσο καιρο γιατι δεν πιανουν τον μαρινακη να στηνει κατευθειαν ενα ματς...δεν μπορω να το καταλαβω...δεν ειμαι δικηγορος του αλλα ρε πουστη ελεος...
και να πω και κατι αλλο...το μονο ονομα που δεν εχουν πει ειναι το γιο του ''μεγαλοπαραγοντα'' γιατι αραγε;;;
και κατι αλλο...να τον γαμισουνε τον αβερελ...αλλα μηπως θυμαται κανεις πριν καμποσα χρονια που πιαστηκε στο τζιπ του ο μπατιστ με κοκα πως το πνιξανε και τον διωξανε οι κοντοι για ενα διαστημα αμερικη για ''αποθεραπεια'';;;να τα λεμε ολα...εγω τα θυμαμι ολα  ;) ;)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
συγνωμη απο που αποδεικνυεται οτι προστατευσε διαιτητες;;;ο μπεος λεει οτι ΘΑ πρεπει να το κανει...γιαυτο το λογο θα τον καταδικασουν;;;;και αφου παρακολουθουσε ο κοριος τοσο καιρο γιατι δεν πιανουν τον μαρινακη να στηνει κατευθειαν ενα ματς...δεν μπορω να το καταλαβω...δεν ειμαι δικηγορος του αλλα ρε πουστη ελεος...
και να πω και κατι αλλο...το μονο ονομα που δεν εχουν πει ειναι το γιο του ''μεγαλοπαραγοντα'' γιατι αραγε;;;
και κατι αλλο...να τον γαμισουνε τον αβερελ...αλλα μηπως θυμαται κανεις πριν καμποσα χρονια που πιαστηκε στο τζιπ του ο μπατιστ με κοκα πως το πνιξανε και τον διωξανε οι κοντοι για ενα διαστημα αμερικη για ''αποθεραπεια'';;;να τα λεμε ολα...εγω τα θυμαμι ολα  ;) ;)
δεν ειναι μονο αυτος ο διαλογος
υπαρχει και για πριν το ματς

marc_dutroux13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
οι γαυροι απιστευτοι σκανδαλα σε μπασκετ ποδοσφαιρο σε λιγο το βλεπω για στημενα στο ελληνικο βολευ...αθανατοι γαυροι

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το βράδυ θα έχει εκπομπή στον ΣΚΑΙ για το θέμα από οτι άκουσα
μου έκανε εχτές μεγάλη εντύπωση που ο Κούγιας είπε στεγνά και χαλαρά
όλα τα πρωταθλήματα από το 1996 και μετά ήταν στημένα
και το πέρασαν όλοι στο ντούκου

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
γαμηστε τον γαυρο
αυτη την λαιλαπα του ελληνικου πρωταθληματος
αυτο το στημενο πολιτικο κατασκευασμα
προκειμενου να αλιευουν ψηφους και να χειραγωγουν συνειδησεις

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:s&m_3:

Ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, σχολιάζοντας πόσο κακή είναι η ομάδα της Κέρκυρας, αναφέρει χαρακτηριστικά «τον Ηρακλή δεν μπόρεσε να κερδίσει που ήταν οι επτά παίκτες μιλημένοι», ενώ λίγο αργότερα τηλεφωνεί στον Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ (Β), πρόεδρο του Ολυμπιακού Πειραιώς, και αναφέρουν τα εξής:

«Β: Ελα το έφαγε το σύστημα στην Κέρκυρα.
Α: Τι;
Β: Αμα δεις ένα πέναλτι που δεν έδωσε στην Κέρκυρα.
Α: Το ξέρω μωρέ εμένα θα μου το πεις.
Β: Το είδα εγώ, έχω κάτσει και έχω δει το ματς, είναι το στήσιμο να έχεις υπόψη σου έτσι.
Α: Ναι.
Β: Να σου πω κάτι, σου ζητήσανε τα διαπιστευτήρια στους μπράβους που έχεις μαζί σου, να τους πεις ότι είναι τα ίδια διαπιστευτήρια που είχαν με τον Ολυμπιακό πες.
Α: Οχι ρε δεν ζητάω τίποτα. Θα τους γ..., δεν με αφήνουν να μπω μέσα στον παρατηρητή.
Β: Το έμαθα γι' αυτό σου λέω.
Α: Πάρε τον Πάτρικ και δεν ξεκινάω, ούτε πάω συνθέσεις, ούτε τίποτα. Αν δεν φύγουν και δεν ανοίξουν την πόρτα θα γίνει μέγα θέμα.
Β: Ο διαιτητής να μην ανοίξει την πόρτα;
Α: Δεν ανοίγουν την πόρτα. Απαγορεύεται αυτό το πράγμα.
Β: Του διαιτητή.
Α: Εχουν από έξω 4-5 μπράβους που τους έχω για τ' α... μου αλλά δεν λέει τίποτα και έχουν κλειδώσει την πόρτα και δεν μπαίνει κανείς μέσα. Εμείς καθόμαστε εδώ, ούτε δε ούτε τίποτα, δεν ξεκινάει το παιχνίδι.
Β: Ναι. Τον Πατρίκ γιατί δεν τον παίρνεις τηλέφωνο; Τώρα μίλαγα μαζί του (ενν. τον Πατρίκ ΚΟΜΝΗΝΟ, Γεν. Διευθυντή της ΕΠΟ).
Α: Ναι.
Β: Να του πω να σε πάρει;
Α: Πες του να με πάρει γιατί θα γίνει της π....
Β: Εντάξει».

Αργότερα, σε νέα επικοινωνία μεταξύ τους αναφέρθηκαν τα παρακάτω:

«Β: Δεν απαντάει, τον έχω πάρει δύο φορές.
Α: Επίτηδες.
Β: Πριν 5 λεπτά μίλησα μαζί του, παρ' τον κι εσύ από το κινητό σου.
Α: Ηρθε τώρα εδώ ο συντονιστής, του λέω δεν ξεκινάει το παιχνίδι, έχουν κλειδώσει τις πόρτες και δεν με αφήνουν να μπω μέσα να πάρω δελτία.
Β: Καλά πώς έχουν πέντε μπράβους;
Α: 10 έχουν όχι 5. Τρέμουν μην τους γ... εδώ μέσα.
Β: Τα ίδια δηλαδή όπως σε εμένα έτσι;
Α: Ναι».

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ρε πούστη μου
αν κάνουν αληθινή κάθαρση
κι όχι μαλακίες
για οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε ομάδα
θα ψηφίσω τζέφρυ :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
δεν ειναι μονο αυτος ο διαλογος
υπαρχει και για πριν το ματς
ρε συ το εχουμε γαμησει το θεμα...μια ειναι η ουσια...αν αποδειχθει οτι καποιος εστηνε ματς για να κερδισει τον αντιπαλο του με την διαιτησια να πεσει και β και γ...τα αλλα ειναι για κατινες...ειμαι σαφης...και αν ειναι η ομαδα μου να πεσει Δ...εδω θα ειμαστε και θα δουμε....αλλα με αυτα που ειδα μεχρι στιγμης γελαω....τελος!!!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ρε συ το εχουμε γαμησει το θεμα...μια ειναι η ουσια...αν αποδειχθει οτι καποιος εστηνε ματς για να κερδισει τον αντιπαλο του με την διαιτησια να πεσει και β και γ...τα αλλα ειναι για κατινες...ειμαι σαφης...και αν ειναι η ομαδα μου να πεσει Δ...εδω θα ειμαστε και θα δουμε....αλλα με αυτα που ειδα μεχρι στιγμης γελαω....τελος!!!!
συμφωνούμε
αλλά έχει 93 χιλιάδες σελίδες
και 85 cd
ας περιμένουμε πριν γελάσουμε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε πούστη μου
αν κάνουν αληθινή κάθαρση
κι όχι μαλακίες
για οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε ομάδα
θα ψηφίσω τζέφρυ :rockon:
ολο αυτο γινετε γιατι μπηκε στη μεση η ουεφα... αν δεν ειχαν σκασει μυτη οι ευρωπαιοι σιγα που θα κυνηγουσαν τον μπεο και τον μακαρο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Γιάννης Μπουρούσης μετράει αντίστροφα τις μέρες του στον Ολυμπιακό. Η δημοσιοποίηση των διαλόγων του με τον Μάκη Ψωμιάδη έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα για αυτόν και είναι θέμα χρόνου η λύση του συμβολαίου του.

Έντονη ήταν η δυσφορία στο λιμάνι για τον Καρδιτσιώτης σέντερ από χθες το βράδυ, όταν δημοσιοποιήθηκαν τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποτέλεσε ο διάλογος του με τον Μάκη Ψωμιάδη που συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως, αλλά η ενόχληση τους είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Ποιος άλλωστε θα δεχόταν να πληρώνει σε έναν παίκτη περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, να μην κατακτά τους στόχους της χρονιάς και έπειτα ως «ευχαριστώ» να εισπράττει την ατάκα «ήρθαν και οι βλάκες…»;

Η πορεία άλλωστε των αδερφών Αγγελόπουλων έχει δείξει ότι πρώτο τους μέλημα είναι η διατήρηση της ηθικής τάξης. Για αυτό το λόγο αναμένεται να του καταθέσουν άμεσα 200.000 ευρώ και να τον αφήσουν ελεύθερο, όπως προβλέπεται από το συμβόλαιο του.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Γιάννης Μπουρούσης μετράει αντίστροφα τις μέρες του στον Ολυμπιακό. Η δημοσιοποίηση των διαλόγων του με τον Μάκη Ψωμιάδη έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα για αυτόν και είναι θέμα χρόνου η λύση του συμβολαίου του.

Έντονη ήταν η δυσφορία στο λιμάνι για τον Καρδιτσιώτης σέντερ από χθες το βράδυ, όταν δημοσιοποιήθηκαν τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποτέλεσε ο διάλογος του με τον Μάκη Ψωμιάδη που συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως, αλλά η ενόχληση τους είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Ποιος άλλωστε θα δεχόταν να πληρώνει σε έναν παίκτη περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, να μην κατακτά τους στόχους της χρονιάς και έπειτα ως «ευχαριστώ» να εισπράττει την ατάκα «ήρθαν και οι βλάκες…»;

Η πορεία άλλωστε των αδερφών Αγγελόπουλων έχει δείξει ότι πρώτο τους μέλημα είναι η διατήρηση της ηθικής τάξης. Για αυτό το λόγο αναμένεται να του καταθέσουν άμεσα 200.000 ευρώ και να τον αφήσουν ελεύθερο, όπως προβλέπεται από το συμβόλαιο του.
τώρα γίνεται πραγματικότητα το 10 μέρες μείνανε
κάτι ήξερε
ούτε στο στοίχημα να το έπαιζε :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ολο αυτο γινετε γιατι μπηκε στη μεση η ουεφα... αν δεν ειχαν σκασει μυτη οι ευρωπαιοι σιγα που θα κυνηγουσαν τον μπεο και τον μακαρο...
Ετσι ειναι δυστυχως.δεν ειμαστε τυφλοι,βλεπαμε 15 χρονια τωρα τι γινοταν.αλλα δεν εκανε κανεις κατι.με το που μπηκε η ουεφα στην μεση,τοτε γινανε συληψεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τώρα γίνεται πραγματικότητα το 10 μέρες μείνανε
κάτι ήξερε
ούτε στο στοίχημα να το έπαιζε :grin:
τυπε εκανε την μαλακια και ειχε πει πριν λιγες μερες ποτε στον παο :2funny:
να δω που θα παει τωρα :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ετσι ειναι δυστυχως.δεν ειμαστε τυφλοι,βλεπαμε 15 χρονια τωρα τι γινοταν.αλλα δεν εκανε κανεις κατι.με το που μπηκε η ουεφα στην μεση,τοτε γινανε συληψεις.
ο σωκρατης ηταν ο ποιο μαγκας απο ολους... την εκανε με ελαφρα και αφησε τον βαγγελα να φαει το πακετο... στανταρ κατι θα ηξερε για να φυγει απο τον ολυμπιακο ετσι ξαφνικα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Χρηστίδη οι πληροφορίες θα είναι καταιγιστικές ο πάσα ένας θα γράφει το μακρύ του και το κοντό του
Για την ωρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαβάζουμε να κρίνουμε και να συγκρίνουμε
*και χαβαλέ μπορούμε να κάνουμε γιατί ουτε εσύ ούτε ο παο αλλά ούτε και μείς(σε πολύ λιγότερο βαθμό) μπορούμε να μιλάμε για ισονομία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom