Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Σήμερα γύρω στις 02:30 είχε 5 τεμάχια.
Στο γνωστό σημείο στο παρκάκι.
Σήμερα γύρω στις 02:30 είχε 5 τεμάχια.
τιποτα???
Μπατσινες για να πιασουν αλλες που εκπορνευονται ναι...αλλα να πιασουν εσενα για κανενα λογο....αν ειναι μπατσινες απλα θα σε αποφυγουν....μη μασας αντε δες και ενημεροσε μαςΡς μαγκες πριν καμια βδομαδα περασα με φιλο τυχαια απο στενο της πατησιων και υπηρχαν 4-5 μαυρες καλες 2 πατσαβουρες λιγο πιο κατω αλλα το παραξενο ειναι οτι ηταν και 2 πιτσιρικες λευκες 19-20 χρονων αποκλειεται παραπανω...μια ξανθια και μια μελαχροινη..υπαρχει καμια περιπτωση να ητανε τπτ μπατσινες?σκεφτομαι να κοψω καμια βολτα μηπως τις ξαναπετυχω...γυρω στις 3 τα ξημερωματα τις ειχα πετυχει.ξερει κανεις τιποτα?
φιλε τρεχα δες και ενημεροσεΜπατσινες για να πιασουν αλλες που εκπορνευονται ναι...αλλα να πιασουν εσενα για κανενα λογο....αν ειναι μπατσινες απλα θα σε αποφυγουν....μη μασας αντε δες και ενημεροσε μας
οι μαυρες ηταν αλογα ...ωραια σωματα?βυζια στητα?Ρς μαγκες πριν καμια βδομαδα περασα με φιλο τυχαια απο στενο της πατησιων και υπηρχαν 4-5 μαυρες καλες 2 πατσαβουρες λιγο πιο κατω αλλα το παραξενο ειναι οτι ηταν και 2 πιτσιρικες λευκες 19-20 χρονων αποκλειεται παραπανω...μια ξανθια και μια μελαχροινη..υπαρχει καμια περιπτωση να ητανε τπτ μπατσινες?σκεφτομαι να κοψω καμια βολτα μηπως τις ξαναπετυχω...γυρω στις 3 τα ξημερωματα τις ειχα πετυχει.ξερει κανεις τιποτα?
γιατι?η μαυρες δεν μου αρεσουν πολυ
πιστεύω στους περισσότερους Ευρωπαικης φυλης δεν θα αρεσουνδεν μου αρεσοπυνε σαν γυναικες γουσταρω αλβανιδες μολδαβεζες και ρουμανες
οι ρουμανεςς ερχονται πρωτες στην κατηγορια. εγγύηση ειναι οι πουτανεςδεν μου αρεσοπυνε σαν γυναικες γουσταρω αλβανιδες μολδαβεζες και ρουμανες