karlomagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
πεταξα και αποψε 65 ευρω σε καποια...... καταλινα απο την νιγηρια......
50 στην κερια....και 15 ξενοδοχειο...τσαντιστηκα τοσο που βγηκα στο 30λεπτο περιπου χωρις να εχω τελειωσει......Πως καταφερες 65ευρω ρε τυπε ;
θα σου ζητησουν 10 ευρω να βγαλουν ρουχα και οτι αλλο επινοησουν ,με ανταλλαγμα βεβαια, ωσπου να σε πανε στο 50...και μετα οτι αλλο εξτρα....το θεμα ειναι και 100 να δωσεις τα ιδια επιπλα θα ειναι....20-30 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων... Με μεγάλη προσοχή όμως!!!
θα σου ζητησουν 10 ευρω να βγαλουν ρουχα και οτι αλλο επινοησουν ,με ανταλλαγμα βεβαια, ωσπου να σε πανε στο 50...και μετα οτι αλλο εξτρα....το θεμα ειναι και 100 να δωσεις τα ιδια επιπλα θα ειναι....
τα αραπακια φιλε τα περισσοτερα ειναι απατεωνισσες να το ξερεις αλλα υπαρχουν και καλα κομματια(διαμαντακια)αρκει να ξερεις50 στην κερια....και 15 ξενοδοχειο...τσαντιστηκα τοσο που βγηκα στο 30λεπτο περιπου χωρις να εχω τελειωσει......
τα αραπακια φιλε τα περισσοτερα ειναι απατεωνισσες να το ξερεις αλλα υπαρχουν και καλα κομματια(διαμαντακια)αρκει να ξερεις
..προσυπογραφω.....τα διαμαντια ομως που να τα βρεις..........τα αραπακια φιλε τα περισσοτερα ειναι απατεωνισσες να το ξερεις αλλα υπαρχουν και καλα κομματια(διαμαντακια)αρκει να ξερεις
πειτε ντε κανα μαυρο στανταρακι
Αυτό λέμε. Φόλες παντού. Εγώ ψάχνω κανένα της προκοπής πχ σε στουντιο ή εσκορτν και δεν βρίσκω.
μονο η nadine υπηρχε κ χαθηκε κ αυτη
υπεροχη ηταν
Νέκρα φίλε. Νέκρα.
....δεν την ηξερα.....εμενα μου εκανε παρα πολυ η τζενη απο κολωνου 47 στον οροφομονο η nadine υπηρχε κ χαθηκε κ αυτη
υπεροχη ηταν
μονο στο x bar διαβασα παιζει κατι καλο
sharon
...θα πηγαινα αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορεις να την παρεις σε ξενοδοχειο....πως ειναι εκει?....ποτο και χαιδεματα?Μια δυο φορές είχα πάει, δεν είχα πετύχει μαύρες εκεί. Γενικά η φάση δν μ αρεσε εκεί. Αλλά αν έχει μαυρη πρέπει να δούμε
...θα πηγαινα αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορεις να την παρεις σε ξενοδοχειο....πως ειναι εκει?....ποτο και χαιδεματα?
για μαυρο στανταρακι δε ξερω για λευκο ξερω..προσυπογραφω.....τα διαμαντια ομως που να τα βρεις..........