Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε ειναι κατοικοι της περιοχης προσεχε μην σε φαει καμμια  :sunglasses:

Αφού είπα σουλατσάρουν.  :sunglasses: Και προκλητικά ντυμένες. Τύποι μάλλον κατευθύνονται προς κάποια στατική πιάτσα αλλά αποφεύγουν την Πατησίων και πηγαίνουν δια μέσω Αριστοτέλους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ειναι κατοικοι της περιοχης προσεχε μην σε φαει καμμια  :sunglasses:
fa-Tomcha-adoptive-mother.jpg

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
Απειρες μαυρούλες νοικοκυρές σημερα μετα τις 1και30 που περασα απο την πατησίων ,και επι το εργον  :pipa1:
Βαζουν το κατσαρολι στη φωτια και βγαινουν στο μεταξυ για κανα πιπονι...
Ειχε παντως και καλα κομματια...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.945
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι λάτρεις της μαύρης σάρκας,
Στην Πατησίων γύρω στις 00. 30 βρήκα 4 – 5 που ζήταγαν 20 € στο αμάξι και για να πάμε ξενοδοχείο ζήταγαν 50 €!!! εννοείται ότι δεν τις τίμησα και την έκανα.

asspussakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Να σας πω κι εγώ που περνάω από Πατησίων έχω δει καλοκαιρινούς μήνες, αλλά ακόμα και τώρα (στις 6.30)το πρωί Σκιάθου και Πατησίων (μετά τη πλ. Κολιάτσου) στο ρεύμα προς Άνω Πατήσια και μέχρι το ύψος της Γαλατσίου έχει μερικές.
Εντάξει, μου αρέσουν οι μαύρες....αλλά δεν θέλω να γίνω "στρατάρχης" από τα "παράσημα" που κουβαλάνε αυτές του δρόμου. Κάποιες κουκλίτσες, άλλες μπαζάκια!

Τώρα αν όσες κάνουν  πιάτσα στη Πλ. Αμερικής και στα πέριξ αυτής, είναι και θαμώνες σε κάποιο μπαρ για μαύρους/μαύρες στην Πλ. Αμερικής, δεν ξέρω.....

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τώρα αν όσες κάνουν  πιάτσα στη Πλ. Αμερικής και στα πέριξ αυτής, είναι και θαμώνες σε κάποιο μπαρ για μαύρους/μαύρες στην Πλ. Αμερικής, δεν ξέρω.....

Κρυφτό με την ομάδα Δίας παίζουν.

Και μερικές φορές και κυνηγητό.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
Πέρασα μια βόλτα κατά τις 03:00 από Πατησίων και πέτυχα γύρω στα 15 τεμάχια :rockon: :rockon: :grin: :grin:,τσέκαρα 3-4 για μελλοντική κατάθεση ;) ;) :zfuck: :fuck2:.Επίσης σε 2 τυχαία σημεία περίμεναν 2-3 τεμάχια μαζί με του μαύρους ντάβαδες,κάλη φάση να περάσουμε ντουέτο μπέμπα από κει να γίνει κανα καλό παζάρι :2on1: :zfuck: :fuck2: :grin: :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
πριν καμιά βδομάδα πολύ κίνηση ειδικά από το παρκάκι όπως στρίβουμε αριστερά στο φανάρι μετά την πλατεία Αμερικής, εκεί είχα πηδήξει πριν κανά 3μηνο στην είσοδο γυμνασίου ένα απίστευτο teeny αραπίνι με σμιλεμένο σώμα, κωλαράκι ποιημα, πισοκολητά εννοείται μόνο, με μπούκωσε καθιστή στα κάγκελα.
Επίσης παίζει και ένα άλλο απίστευτο μωρό, στυλ Ριάνα, όπως το γράφω, αυτή παίρνει 20για πίπα μονο! Πρόσωπο νεράιδα... Μαλλιά μαύρα, ματάρες, βυζάρες...
Έχει απίστευτη κωλάρα. Πεταχτή και με καπούλια σε αδύνατο σώμα, είναι γυρω στα 20, τώρα δουλευει σε μια ταβερνα στην Κηφισιά μου είπε και κάνει και βίζιτες .
Την είχα πάρει από Πατησίων κοντά στα joys και την πήγα Γαλάτσι ψηλά σε μια αλάνα όπου κ με τσιμπούκωσε..
στημένη στα4 , της είχα κατεβάσει το κολάν,αφράτη κωλάρα..
καλη πίπα επισης. ζήτησε εξτραδάκια , μέχρι και κώλο δίνει στα 150 όμως. Φυσικά πήρε τα φρύδια μου, κάνει τα πάντα ανάλογα με τα εξτραδάκια όπως cif, anal

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
το κινητό της έχω, αλλά είναι το δικό της, δεν το μοιράζει,
μόνο αν με πάρεις πορνοκαταδρομική Παρασκευή να της πω να βγει κ να πάρεις το τηλ σου :2funny: :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
έγραψα info λίγο πιο πάνω, δεν διαβάζεις από την καύλα σου μάλλον αχαχαχα

ζήτησε εξτραδάκια , μέχρι και κώλο δίνει στα 150 όμως. Φυσικά πήρε τα φρύδια μου, κάνει τα πάντα ανάλογα με τα εξτραδάκια όπως cif, anal

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
εχω εγω τηλεφωνο απο μαβρακι απο μπαντου αμα θες αλλα δεν εχω δοκιμασει ειναι πολυ οραιο στη φωτογραφια

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ζηταει κατοστάρα για μιά ώρα,2 μανίκια και ακά κλαρίνο
χρεώνει τα facial, anal