Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 999
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Akagami

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
5
Πόντοι
0
Εμένα με ενα 10ρικο που έδωσα μια χαρα τα εκανε και σε καποια φάση στήθηκε και της έδινα σφαλιάρες αν θέλετε έξτρα πες για σεξ

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Συνέχεια με πίπα από Βανέσα? Κάτι τέτοιο. Δεν τρελάθηκα,αργή βαρετή,νωχελική χωρίς διάθεση.
Η Τάρα ήρθε να παίξει μπάλα και να με κάνει πάλι να ποντάρω την ζώη μου 50-50. Τρελό τσιμπούκι η αραπίνα λέμε,σάουνα έγινε το σηδερένιο άλογο.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.418
Πόντοι
446
Επίστροφή μόλις από βαθύ απολαυστικό ρούφηγμα από την Τρεισυ....Για τη Λίζα (Τάρα) πήγαινα, αλλα με σταμάτησε η Τρεισυ, μπουκαρε και με πήγε στο μέρος της αποστράγγιξης του σπέρματος μου....Πιπάρα μέχρι τ αρχίδια, πνίξιμο μόνη της, πολύ ωραία διάθεση, χαμόγελο τα παντα!

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.418
Πόντοι
446
Παίδες πάει καιρός να ανέβω πέριξ πάρκου φιξ. Η περιοχή παραμένει επικίνδυνη τα βράδια;
Επικίνδυο όσον αφορά το αν θα σου μείνει σταγόνα στ αρχίδια από το ρούφηγμα που θα σου κάνουν φίλε

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.758
Πόντοι
3.246
ρε μάγκες έχω μια απορία τόσο καιρό
με τα αραπάκια... αν τη φορτώσεις στο αμάξι για ποιο λόγο σε πάνε σε πολύ συγκεκριμένο σημείο και αν βρεις πιο νωρίς κάπου να παρκάρεις σου λένε όχι συνέχισε πιο κάτω;;;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
με τα αραπάκια... αν τη φορτώσεις στο αμάξι για ποιο λόγο σε πάνε σε πολύ συγκεκριμένο σημείο και αν βρεις πιο νωρίς κάπου να παρκάρεις σου λένε όχι συνέχισε πιο κάτω;;;
Δεν ξέρω ρώτα τες.
Λογικά έχουν συγκεκριμένα σημεία με λιγότερο κόσμο? Εχθές με πίπωνε η Τάρα και σε μία φάση πέρασε ακριβώς δίπλα ένας μπάρμπας και αυτοκίνητο να κουνάει 8 μποφόρ. Της γραπώνω το κεφάλι κάτω να μην κουνάει και ευτυχώς δεν μας είδε.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Επίστροφή μόλις από βαθύ απολαυστικό ρούφηγμα από την Τρεισυ....Για τη Λίζα (Τάρα) πήγαινα, αλλα με σταμάτησε η Τρεισυ, μπουκαρε και με πήγε στο μέρος της αποστράγγιξης του σπέρματος μου....Πιπάρα μέχρι τ αρχίδια, πνίξιμο μόνη της, πολύ ωραία διάθεση, χαμόγελο τα παντα!
Σου πήρε όλη τη κούραση παίκτη μου το μαυράκι ?
Αξίζει καμμία επίσκεψη ?
Έχω κόψει να πηγαίνω κατά κει αν και είμαι δίπλα.
Θυμάμαι τα καλοκαίρια άξιζε, τις έστηνα στα δέντρα στο παρκάκι και έδινα πόνο στο πισωκολλητό και πεταγώντουσαν κι άλλα μαυρακια από τους θάμνους και μου ζητούσαν λεφτά (10αρικα να πάρω κι αυτά)
είχα το τσαντάκι με όλη την είσπραξη στον ώμο και σεληνιαζώμουν στο φιτίλιασμα.
Η ηδονή απο το πέτρινο μαύρο κωλαρακι καλύπτε το φόβο του πεσίματος από τα νταβατζόσκυλα που περιφέρονταν.
Τον χειμώνα δεν αξίζει, φοράνε 15 ρούχα τον ενα πάνω στο άλλο.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.844
Πόντοι
3.886
Όλες κατεβάζουν παντελόνι και πιάνεις κωλάρα-στρινγκάρα και βαρές και σφαλιάρες στο κωλαράκι. Η Λίζα βαράει κ μόνη της. Εγω που έχω παρει Λίζα (Τάρα), Σοφία (Νάνσυ) και Τρέισυ δεν είχα κανένα παράπονο. Πίπα μέχρι τ αρχίδια, πολύ γλυκές κοπέλες και βλέπεις ότι θέλουν να περάσεις καλά. Επίσης βλέπω βελτίωση με τον καιρό πλέον έχουν πολύ πιο απαλό χέρι/στόμα
Σε ποιο ύψος είναι φίλε;Και τ τιμές παίζουν; Ακούγεται δελεαστική η φάση

Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Ξεκάθαρα για δύο λόγους σε συγκεκριμένο σημείο. Ο ένας είναι η ασφάλεια(αστυνομία και δικιά τους από εμάς) εκεί. Ο άλλος είναι η εποπτεία(ντα) εκεί. Λογικά ίσως θα υπάρχει από κάποιο σπίτι ή μπαλκόνι οπτική επαφή οπότε αν γίνει κάτι κακό θα υπάρξει ανταπόκριση. Το σημείο είναι ακόμη ένα σαν παρκακι με λιγοστά δέντρα/θάμνους με πάρκινγκ αυτοκινήτων; Πριν χρόνια είχα δοκιμάσει δεν γνωρίζω τώρα.

Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Σε ποιο ύψος είναι φίλε;Και τ τιμές παίζουν; Ακούγεται δελεαστική η φάση
Επι της Πατησίων μετά την Γαλατσίου έχει ένα lidl. Σε ένα στενό μετά από αυτό κάνεις δεξιά και κάπου εκεί είναι. Και στο πάρκο από την απέναντι μεριά λίγο πιο κάτω θυμάμαι. Ίσως έχουν αλλάξει έχω να δοκικασω καιρό

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.844
Πόντοι
3.886
Επι της Πατησίων μετά την Γαλατσίου έχει ένα lidl. Σε ένα στενό μετά από αυτό κάνεις δεξιά και κάπου εκεί είναι. Και στο πάρκο από την απέναντι μεριά λίγο πιο κάτω θυμάμαι. Ίσως έχουν αλλάξει έχω να δοκικασω καιρό
Θα δοκιμάσω μια από αυτές τις μέρες;30αρι πάει;

Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Θα δοκιμάσω μια από αυτές τις μέρες;30αρι πάει;
Εγώ είχα δοκιμάσει για στοματικό μέσα στο αυτοκίνητο τότε. 20. Τώρα δεν γνωρίζω να είμαι ειλικρινής. Για σεξ ζητούσαν αρκετά παραπάνω

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.844
Πόντοι
3.886
Εγώ είχα δοκιμάσει για στοματικό μέσα στο αυτοκίνητο τότε. 20. Τώρα δεν γνωρίζω να είμαι ειλικρινής. Για σεξ ζητούσαν αρκετά παραπάνω
Κατάλαβα φίλος θα δοκιμάσω... Ευχαριστώ

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.418
Πόντοι
446

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.418
Πόντοι
446
Προφανώς και ειναι πολυ ριψοκινδυνο να μπαινουμε ακαποτοι σε οποιαδηποτε τρυπα, αλλα εχω να παρατηρησω οτι παντα ολες αυτες οι μαυρουλες ειναι 5καθαρες. Ας με επιβεβαιωσουν κ αλλοι παρακαλώ.

scoufaman

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
74
Πόντοι
0
Αυτές τις μαύρες κοπέλες που ακριβώς τις συναντάμε και τι ώρες;

auto9591

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
120
Πόντοι
1
Που γίνονται οι φάσεις ρε μάγκες; Παιζει τίποτα για κανένα μάτι;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Αυτές τις μαύρες κοπέλες που ακριβώς τις συναντάμε και τι ώρες;
Ζαμπελίου.
Που γίνονται οι φάσεις ρε μάγκες; Παιζει τίποτα για κανένα μάτι;

Είσαι ματάκιας? Δεν νομίζω να θέλουν ματάκηδες οι αραπίνες εκτός και αν πληρώσεις και αν θέλει ο άλλος και αν και αν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom