personaltrainernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γεια σε όλους!! Είμαι καινούργιος στην παρέα και μένω στη Χαλκίδα. Έχει κανείς εικόνα τι παίζει από μαύρες γενικά στην Αθήνα ; Ευχαριστώ.
βλεπονται;;;Για όποιον ενδιαφέρεται , πιατσάρουν 2-3 μαυρουλες μετά τις 23:00 και μέχρι τη 1 απέναντι από το πάρκο Φιξ , χθες πέρασα βόλτα.
Φωσφορίζουν στη νυχτιά όταν χαμογελάνε και φαίνονται οι οδοντοστοιχίες τουςβλεπονται;;;
Σε ποιο πάρκο μύστη γιατί η Πατησίων έχει και το πεδίοΠριν λίγο 2 μαυρουλες στο πάρκο Πατησίων..φόρτωσα την μία με τα πιο μεγάλα βυζια..κόστος 10 η πιπα στην αρχή ζητούσε 20..
Μια πιάτσα με ωραία κορίτσια είναι μετά την γέφυρα του ΡουφΚεντρο παιζει πουθενα αλλου πιατσα με γκομενες που να βλεπονται;
Το πάρκο Καυταντζογλου και Πατησίων έχει μαυρουλες στρατηγέ μου ..Σε ποιο πάρκο μύστη γιατί η Πατησίων έχει και το πεδίο
Δεν έχω πετύχει ποτέ, τι ώρα βγαίνουν?Μια πιάτσα με ωραία κορίτσια είναι μετά την γέφυρα του Ρουφ
Αξίζουν τίποτα ή μάπα το καρπούζι?Το πάρκο Καυταντζογλου και Πατησίων έχει μαυρουλες στρατηγέ μου ..
Λίγα πράγματα φίλε μου!Αξίζουν τίποτα ή μάπα το καρπούζι?
Σε κλέψανε.Πριν λίγο 2 μαυρουλες στο πάρκο Πατησίων..φόρτωσα την μία με τα πιο μεγάλα βυζια..κόστος 10 η πιπα στην αρχή ζητούσε 20..
Εσύ που είσαι κουβαρντοπαιδο να δίνεις οσα σου ζητάνε..Σε κλέψανε.
5 ευρώ και πολλά ειναιΕσύ που είσαι κουβαρντοπαιδο να δίνεις οσα σου ζητάνε..
με 5€ μόνο στην παίζουνε και μάλιστα πάρα5 ευρώ και πολλά ειναι