Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.950
- Πόντοι
- 3.506
Αλήθεια;με 5€ μόνο στην παίζουνε και μάλιστα πάρα
πολύ δυνατά και άγαρμπα
για να τελειώσεις γρήγορα υποτίθεται
Έχω χρόνια να περάσω ,μας κατέστρεψε ο πληθωρισμός
Αλήθεια;με 5€ μόνο στην παίζουνε και μάλιστα πάρα
πολύ δυνατά και άγαρμπα
Στον παίξανε με 5 ? Εμένα δεν μου είπαν κάτι τέτοιο..με 5€ μόνο στην παίζουνε και μάλιστα πάρα
πολύ δυνατά και άγαρμπα
δε νομίζω οτι κάνουν ακα πίπα φίλε, έχουν θέμα οι μαύρεςοποιος θελει, παει με το αμαξι και ενα δεκαπενταευρο στο χερι να το βλεπουν σαν να πληρωνετε διοδια (εχει σημασια), και ζηταει πιπα και πισοκωλητο.
μολις πανε να ξυνισουν καντε οτι βαζετε πρωτη να φυγετε αδιαφορα, και θα δεχτουν.
Απλα εχετε απο πριν και μια πετσετα στο πισω καθισμα, μην περιμενετε κατι τρομερο, 5 λεπτα πιπα 10 λεπτα σπρωξιμο, μετα αρχιζει η μουρμουρα να τελειωσεις.
Αν ειστε καταφερτζηδες και εχετε ορεξη και λιγη τυχη, το 15ευρω γινεται 10ρικο, η πιπα με καποτα γινεται ακα πιπα κτλ κτλ κτλ
καλη τυχη
τυπε δεν ξερω τι θεμα λες οτι εχουν, εγω οταν εχω πληρωσει και τους σπρωχνω το κεφαλι στο γυμνο πουτσο μου δεν δειχνουν να εχουν θεμα. Παιζει να ειναι και το πιο καθαρο πραγμα που θα βαλει ολη μερα στο στομα της.δε νομίζω οτι κάνουν ακα πίπα φίλε, έχουν θέμα οι μαύρες
με αυτό
γενικα προσεχεις λιγο παραπανω, σιγουρα εχουν γινει πεσιματα σε ανυποψιαστους πελατες, αμα δεις περιεργες κινησεις απλα φευγεις. εκει γυρω βοσκουν και οι αρσενικοι της ρατσας.θέλει προσοχή για όσους πηγαίνουν εκεί ενός γνωστού μου του είχαν κλέψει το κινητό
συγκεκριμένα σε αυτές στην πατησίων λες;;τυπε δεν ξερω τι θεμα λες οτι εχουν, εγω οταν εχω πληρωσει και τους σπρωχνω το κεφαλι στο γυμνο πουτσο μου δεν δειχνουν να εχουν θεμα. Παιζει να ειναι και το πιο καθαρο πραγμα που θα βαλει ολη μερα στο στομα της.
Κανονικά ο πελάτης πρέπει να έχει θεμα με ακα πιπες και όχι οι μαύρες..δε νομίζω οτι κάνουν ακα πίπα φίλε, έχουν θέμα οι μαύρες
με αυτό
σουφρίτσα δεν ακούμπησες μύστη;Πέρασα σήμερα στις 02:30 την νύχτα, αν και δεν είδα τίποτα, να ξέρετε ότι σας βλέπουν αυτές.
Πως δείχνουμε ενδιαφέρον. Απομακρυνόμενος από Αθήνα αφού περάσετε το πάρκο φιξ (στο
αριστερό σας χέρι), στρίβεται δεξιά και μπαίνετε στον παράλληλο της Πατησίων που έχει
κατεύθυνση προς Αθήνα. Αυτός τελειώνει σε μια πολυκατοικία και αναγκαστικά στρίβει αριστερά.
Αυτές σας έχουν δει και ξέρουν τι ψάχνετε.
Μου ήρθε η Τιάρα από Γκάνα. Την πήγα λίγο παραπάνω 10 Ευρώ και έπεσε μια τσιμπουκάρα στο
αυτοκίνητο άλλο πράγμα. Είχε κατεβάσει και το κολάν και ενώ με πίπωνε της χάιδευα τα κωλο-
μέρια και έψαχνα να δαχτυλιάσω το μουνάκι της. Τελείωμα πολύ δυνατό να φανταστείτε τρέμανε
τα πόδια μου.
Πολύ καλή φάση, με το που μπήκε στο αμάξι άρχισα να καυλώνω, με το δροσερό χεράκι της μου
χάιδευε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Όλη η φάση πολύ καυλωτική. Πιστεύω πως αυτό
που μας φτιάχνει είναι πως τις ψαρεύουμε από το δρόμο.
ρωτάω για να μάθουμε αν αληθεύει ότι οι αραπίνες την έχουν κόκκινη σαν της μαιμούς!!!!!σουφρίτσα δεν ακούμπησες μύστη;
38°01'03.4"N 23°44'09.1"E
goo.gl
Σταθείτε εκεί που έχω βάλει τον κόκκινο δείκτη και αν υπάρχουν
θα εμφανιστούν σε σας. 38°01'03.4"N 23°44'09.1"E
Δηλαδη που θα βρούμε ένα μαυρακι να καταθέσουμε αισθημα;