dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Το βρήκα το πάρκο αλλά για να είμαστε σίγουροι και μην περνάει η ώρα,αν μπορείς κανα link με χάρτη.
Η πιπα 2ε?
Καλησπέρα πρώτα απ όλα , με βγάζει πολλές φορές ο δρόμος από Πατησίων πέρασα κ χθες κ σήμερα μόνο μια μαυρουλα είδα χθες κατά τη 1:30 κ σήμερα 1 , πολλές Μαυρούλες εδώ δεν είδα ούτε πάρκο ούτε παράδρομο, μια είχε κ αυτή καβατζωμενη περιμένει ν τσεκάρει εάν το αυτοκίνητο ψάχνει κάτι ώστε ν μην στεκεται κάρφωμα μέσα στο δρόμο . Τώρα για τη πλατεία θυμαρακειων ούτε χθες ούτε σήμερα είχε ούτε μια μαύρη. Επίσης για να βοηθηθούμε όλοι μας εσυ π είδες τις πολλές μαυρουλες γιατί εγώ έψαξα απεναντι από το πάρκο στο παράδρομο της Πατησίων κ πίσω από το πάρκο στο στενάκι που βρίσκεται ένα παρακμιακό καφενείο κ αρκετά παρκαρισμένα.Καλησπέρα στην ομάδα! Πέρασα και γώ χθες όντως υπήρχαν πολλές Μαυρούλες πίσω από πλατεία fix. Εγώ προσωπικά φοβάμαι κάνα αφροδίσιο όποτε τα πάντα με σκουφί !
Κάθε βράδυ μετά τις 12
υπάρχει εκεί η Τάρα κάνει πολύ
καλή πίπα απολαυστική σε πάει λίγο
παρακάτω σε ένα
σκοτεινό στενάκι κατεβάζει παντελόνι να φαίνεται στριγκάκι με τα
κωλομέρια έξω! 10ρικο ζητάει
Μέσα στα παρκαρισμένα κοίταξες;Επίσης για να βοηθηθούμε όλοι μας εσυ π είδες τις πολλές μαυρουλες γιατί εγώ έψαξα απεναντι από το πάρκο στο παράδρομο της Πατησίων κ πίσω από το πάρκο στο στενάκι που βρίσκεται ένα παρακμιακό καφενείο κ αρκετά παρκαρισμένα.
Πατησίων-Ζαμπελίου γωνίαΑν μπορείς να γίνεις λίγο συγκεκριμένος και να γράψεις σημείο,δρόμο η πλατεία.
Μπράβο παίχτη.Πατησίων-Ζαμπελίου γωνία
Ξέρουμε επιπλέον υπηρεσίες απο την Τάρα?Κάθε βράδυ μετά τις 12
υπάρχει εκεί η Τάρα κάνει πολύ
καλή πίπα απολαυστική σε πάει λίγο
παρακάτω σε ένα
σκοτεινό στενάκι κατεβάζει παντελόνι να φαίνεται στριγκάκι με τα
κωλομέρια έξω! 10ρικο ζητάει
Ξέρουμε επιπλέον υπηρεσίες απο την Τάρα?
Μέχρι τι ώρα βρίσκεται στο σημείο αν ρώτησες?
Τσέκαρες σώμα,βυζί κώλο
μέχρι 4-5 ταΞέρουμε επιπλέον υπηρεσίες απο την Τάρα?
Μέχρι τι ώρα βρίσκεται στο σημείο αν ρώτησες?
Τσέκαρες σώμα,βυζί κώλο?
δηλαδη αμα της προτεινω να παμε σε ξενοδοχειο με το αναλογο δωρακι για μιση ωριτσα ποσα να παιρνει αραγε? Την εχεις ρωτησει η να ρωτησω εγω να δουμε τι θα γινει?μέχρι 4-5 τα
ξημερώματα... δεν κάνει εξτρά
όπως όλες
οι μαυρούλες
άλλωστε...είναι μια χαρα τύπε και από σώμα και κώλο τα
πάντα όλα και πεντακάθαρη
μέχρι 4-5 τα
ξημερώματα... δεν κάνει εξτρά
όπως όλες
οι μαυρούλες
άλλωστε...είναι μια χαρα τύπε και από σώμα και κώλο τα
πάντα όλα και πεντακάθαρη
ασε θα παω να την ρωτησωδηλαδη αμα της προτεινω να παμε σε ξενοδοχειο με το αναλογο δωρακι για μιση ωριτσα ποσα να παιρνει αραγε? Την εχεις ρωτησει η να ρωτησω εγω να δουμε τι θα γινει?
για μισή ώρα δεν πάει σεδηλαδη αμα της προτεινω να παμε σε ξενοδοχειο με το αναλογο δωρακι για μιση ωριτσα ποσα να παιρνει αραγε? Την εχεις ρωτησει η να ρωτησω εγω να δουμε τι θα γινει?
Ενδιαφερουσα περιπτωση...και αν ειναι για πανω απο μια ωρα 70ευρω δεν ειναι και πολλα για μια ωραια μαυρουλα....ας την δοκιμασουμε τωρα γιατι μετα μπορει να το ανεβασει στα 150-200 οπως κατι αλλες (πχ ebony darcy που πριν ενα χρονο επαιρνε 80)για μισή ώρα δεν πάει σε
ξενοδοχείο... από μία
και πάνω κάτι μου πε για 70€