Νέα

Apple iPhone + 3G

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σου το εχωναν στα μουτρα??τι ενοεις δλδ??

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
κανουργιο κοσκινακι μου και που να σε κρεμασω αυτο. ολο μου το δειχναν
με καλους τυροπιτες κανεις παρεα στα ξενερωτα ξενα.
Το οτι ζηταμε ενα ξυρισμενο μουνι σε χαλασε

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Που καταντησαμε...Να ασχολείται τόσος κόσμος με το Iphone. Ανάπηροι είστε και χρειάζεστε πλήκτρα αφής? Η μήπως είναι τόσο απαραίτητο να έχετε Internet στο κινητό? Aν δεν ήταν τόσο "μόδα", θα το θέλατε άραγε?Αμ το άλλο...όλοι θέλουν GPS. SOS! Oλοι χάθηκαν! Πόσες φορές δεν βρήκατε το δρόμο σας πριν τα GPS? Είναι ωραία αυτή η βεντουζάρα στο τζάμι του αυτοκινήτου με το GPS? Είμαστε πολύ θύματα τελικά...Για να μην πω κορόιδα...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Που καταντησαμε...Να ασχολείται τόσος κόσμος με το Iphone. Ανάπηροι είστε και χρειάζεστε πλήκτρα αφής? Η μήπως είναι τόσο απαραίτητο να έχετε Internet στο κινητό? Aν δεν ήταν τόσο "μόδα", θα το θέλατε άραγε?Αμ το άλλο...όλοι θέλουν GPS. SOS! Oλοι χάθηκαν! Πόσες φορές δεν βρήκατε το δρόμο σας πριν τα GPS? Είναι ωραία αυτή η βεντουζάρα στο τζάμι του αυτοκινήτου με το GPS? Είμαστε πολύ θύματα τελικά...Για να μην πω κορόιδα...
οδευουμε στην κοινωνια του μαλακα-ψωνιο,μη σου πω οτι ηδη ειμαστε.
Ας επιβιβαστουν στο λεωφορειο οσοι γουσταρουν ψευτοχαιλικια,gps και παπαριες ποτε δεν ειχα.
Αλλη καυλα να ρωτας και να ψαχνεσαι.Ασε που μαθαινεις και καλυτερα τους δρομους.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
με καλους τυροπιτες κανεις παρεα στα ξενερωτα ξενα.
Το οτι ζηταμε ενα ξυρισμενο μουνι σε χαλασε

λολ και ποιος σου ειπε οτι ηταν στα ξενα;;;; και δεν με χαλασε το ξυρισμενο μουνι αλλα η υπερβολη

πες τα χρυσοστομε που εριξα τσακωμο οτι πεταξε τα λεφτα του και με εβριζε

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καλά μόλις είδα το htc touch diamond και έπαθα πλάκα!Αντιθέτως το iphone μου άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις σαν κινητό...

Επισκέπτης
Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο που διέθεσες για να γράψεις το κείμενο.Θα ήθελα να είναι symbian κινητο,να εχει καλή ανάλυση κάμερας.Επίσης να το χρησιμοποιώ πολύ και ώς mp3.Θέλω να είναι κινητό με οθόνη αφής(αν πάλι δεν έχει δεν θα πεθάνω κιόλας.δεν είχα και στο χωριό μου στην τελική).Να μπορεί να στείλει μέσω bluetooth(κάτι φυσιολογικό!).wi-fi φυσικά.Επίσης πολύ σημαντικό είναι για μένα η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του καθώς και να έχει εύχρηστο μενού και να μην βγάζει προβλήματα!Η τιμή είναι ενας παραγοντας σημαντικος αλλα αφου αποφάσισα να δώσω αρκετά ας δώσω.Ελπιζω να μην ζηταω πολλα!

Nokia N95. Θα κλάψεις. Tα έχει όλα αυτά, τραβάει μεγάλη ανάλυση και στο βίντεο και γενικά είναι απίστευτη συσκευή.

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σειρα μου...δεν ειχα ποτε smartphone αλλα ψηνομαι γιατιταξιδευω πολυ και θελω να μπαινω στο ιντερνετ να χαζευω αθλητικα , ειδησεις , απλα πραγματα. θα ηθελα να εχει εναν καλο player να ακουω μουσικουλα, bluetooth , καμερα 2 mp και ανω. οποιος ξερει ας προτεινει . φυσικα δεν θελω να δωσω 500 ευρω αλλιως θα επαιρνα το HTC Tytn II....

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
δεν με βολεύουν τα νόκια.Επίσης η κατασκευή του ν95 είναι,προσωπικά πάντα,της πλάκας.Δεν αμφιβάλλω πάντως οτι είναι όντως καλό κινητό αλλά δεν πιστεύω πως φτάνει το touch diamond.Τα πήρα και τα 2 στα χέρια μου για αρκετή ώρα και το νόκια με εντυπωσίασε λιγότερο μπορώ να πώ(αλλά περισσότερο απο το iphone).Αυτό το iphone  ρε παιδιά είναι ψιλοπατάτα ή μου φαίνεται?Σαν κινητό είναι όντως πατάτα αναμφισβήτητα.Απλά προσφέρει πολύ περισσότερα απο 1 απλό τηλέφωνο.Γιατί δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως χωρίς bluetooth,με 2m κάμερα,ζωρίς εγγραφή βίντεο και χωρίς ελληνικό μενου(!!!!!) πουλάει!!

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
εχω το i phone κανα 5 μηνο περιπου...σαν κινητο δεν λεει πολλα 8α ελεγα οτι απλα κανει και για κινητο..αλλα προσφερει τρελα πραγματα ειναι πραγματικος υπολογιστης!εχει τρελες δυνατοτητες!Τεραστια οθονη,και αποθηκευει απο βιντεο κλιπ,ταινιες μεχρι κανονικα αλμπουμ τραγουδιων με φωτογραφιες!εχει τρελα προγραμματα παιχνιδια και παρα μα παρα πολλα αλλα που κα8ημερινα προσ8ετουν και αλλα!φυσικα και εχει εγγραφη βιντεο οπως και bluetooth!Μου κανει εντυπωση που λετε οτι δεν εχει!Το δικο μου τουλαχιστον εχει και πιστευω εχουν και τα αλλα!Συνδεεται με το bluetooth του αυτοκινητου μου με την ανοιχτη ακροαση!Εδω πρεπει να σας πω οτι το bltooth ειναι προηγμενο πρεπει να ειναι bluetooth 2 και πρωτη φορα ερχεται στην ευρωπη!η καμερα που εχει αν δεν την δειτε στην πραξη δεν μπορειτε να την καταλαβετε ειναι παρα πολυ καλη!εγω τουλαχιστον ειμαι ευχαριστημενος...και φυσικα ολα τα λεφτα ειναι το wifi...κανει downloand απευθειας απο youtube και παρα πολλα αλλα που δεν τα ξερω-ξερουμε ακομα!

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
μπορείς να στείλεις μέσω bluetooth αρχεία σε άλλο τηλέφωνο???Εγγραφή video απο πότε έχει?Σήμρα ήμουν στην vodafone και μου είπαν πως δεν έχει.Έχω διαβάσει και τόσες κριτικές και παντού το ίδιο λέει!

Foogy

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλά μόλις είδα το htc touch diamond και έπαθα πλάκα!Αντιθέτως το iphone μου άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις σαν κινητό...
Αυτο εγω πειρα. Θελω ενα κινητο που να τα εχει ολα απο την μανα του. Οχι με μαιμουδιες. Επισεις ηθελα να τραβαει βιντεο, mms, ανοιχτο bluetooth, αναφορα στα μηνηματα κ.α. να μην χρειαζετε για να βαλω μερικα προγραματα να τα πληρωσω, και το βασικοτερο να εχει ελληνικα. Τωρα για το Ν95 οτι και να πω ειναι λιγο. Αληθεια το GPS του ποτε κλειδωνει? Μετα απο καμια ωρα?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εχει εγγραφη βιντεο οπως και bluetooth!
το bluetooth που εχει φιλαρακι μου ειναι μονο για ακουστικα και οχι για αποστολη αρχειων
οπως επισης και η εγγραφη βιντεο δεν υπαρχει μονο στην περιπτωσει που θα το αγορασεις
το εχει σε ντεμο αλλα μονο ενα λεπτο εγγραφης

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Άλλος που να έχει το diamond να πεί εντυπώσεις??

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Άλλος που να έχει το diamond να πεί εντυπώσεις??

Όμορφο design, δίνει εντύπωση ότι είναι fragile όμως.

Δεν χρησιμοποιώ το σύστημα 3Dtouch flow που έχει, γιατί του τρώει πολλούς πόρους.

Έχει καλό σήμα (GPS και GSM), ψιλοαδύνατο μεγάφωνο, καλή οθόνη ευδιάκριτη, μάλλον μικρή διάρκεια μπαταρίας.

Κατά τα λοιπά, windows mobile, τα οποία προσωπικά με βολεύουν απίστευτα.

Ουσιαστικά είναι ένα πιο γρήγορο και κατά πολύ μικρότερο HTC Cruise, χωρίς κανένα συμβιβασμό στο θέμα επιφάνειας οθόνης.

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ιντερνετ μπηκες καθολου? πως τα ειδες τα πραγματα??

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Δεν το συζητάμε ότι θα προτιμούσα κινητό με windows mobile αν ήθελα να το χρησιμοποιώ τόσο για διασκέδαση όσο και για δουλειά, μιας και εν γένει κινητά με windows mobile 5 και ανω ενσωματώνουν τρομερές δυνατότητες.

Υ.Γ. Δεν ξερω για εσάς αλλά αυτές τις ημέρες λέω να χτυπήσω ένα κινέζικο με 8GB και TV, FM,camera, 2 αριθμοί τηλεφώνου (στο ίδιο τηλέφωνο) που λειτουργούν ταυτόχρονα, μπλοκάρισμα των ανεπιθύμητων τηλεφώνων κατ' επιλογή και άλλα ωραία στην τιμή των 150 ευρώ (και με υποστήριξη ελληνικών), οπότε σας χαρίζω το iphone :P

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ιντερνετ μπηκες καθολου? πως τα ειδες τα πραγματα??

Μια χαρά, κανένα πρόβλημα, αρκεί να έχεις καλό 3G σήμα, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας πια.

In a way, είμαι όλη την ώρα Online, καθώς χρησιμοποιώ το microsoft direct push και δεν έχω κανένα προβλημα.

Πάντως, έχει αντιγράψει κάποια πράγματα από το Iphone (έχω την απλή version σχεδόν ένα χρόνο), όπως π.χ. να φάινονται τα SMS σε στυλ συζήτησης και όχι το καθένα ξεχωριστά, γυρίζουν οι φωτογραφίες ανάλογα πως κρατάς το κινητό κλπ. Έχει και opera browser με τα κολπάκια για zoom in/out και άνοιγμα πολλών παραθύρων.

Καλό κινητό είναι, τουλάχιστον για τα πράγματα που κάνω εγώ, με καλύπτει πλήρως. (γενικά δεν δίνω πολύ σημασία σε multimedia, οπότε δεν με ενοχλεί και ο περιορισμός του Internal storage στα 4GB και η μη δυνατότητα επιπλέον καρτών SD Κλπ).

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ωραια . πες μας κ τα αρνητικα τωρα γιατι αυτα εχουν πιο πολυ σημασια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom