Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ωραια . πες μας κ τα αρνητικα τωρα γιατι αυτα εχουν πιο πολυ σημασια.
ξαναδιάβασε τα 2 σχετικά posts Μου, έχουν ανρητικά.
ωραια . πες μας κ τα αρνητικα τωρα γιατι αυτα εχουν πιο πολυ σημασια.
την βαζεις με ενα προγραμμα
Ξέρω ότι πολλοί θα πέσετε να με φάτε αλλά εγώ θα τα πω! Αλήθεια, τόσο απαραίτητο στη ζωή σας είναι να έχετε ιντερνετ συνέχεια μαζί σας? Προφανώς πρέπει να είστε βουλευτές, υπουργοί, ή το λιγότερο πρόεδροι μεγάλων πολυεθνικών. Δε λέω ότι όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα δεν είναι χρήσιμα.Αλλά όχι να αγωνιούν όλοι πότε θα έρθει το iphone και η κάθε πολυδιαφημισμένη πατάτα για να τρέξουμε να το αγοράσουμε.Μετά, λέμε ότι η ζωή έχει γίνει ακριβή. Ε βέβαια. Όταν θέλουμε iphone,2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, αμάξι 120 ίππων +, και χίλια δυο αλλα, είναι φυσικό να μην μένει τίποτα. Πιστεύω ότι έχουμε χάσει το νόημα της ζωής.Ξεκολλήστε λίγο. Μην είστε τόσο θύματα.Μην την ψωνίζετε με ένα iphone. Περισσότερο φιγούρα είναι παρά ικανοποίηση αναγκών.Το ξέρετε καλά καταβάθος.Υπάρχουν άνθρωποι που θα αρρώσταιναν χωρίς κινητό ή ιντερνετ για μία μέρα. Που καταντήσαμε...Μωρέ καλά κάνουν όλοι αυτά που τα πουλάνε όσο γουστάρουν, γιατί ξέρουν σε τι κορόιδα απευθύνονται.
Θα ηθελα να ρωτησω τον Yorgo που φαινεται οτι ειναι αρκετα ενημερωμενος σχετικα με τα e-mail τι γινεται στην περιπτωση των spam ερχονται και αυτα? και εαν ναι πρεπει να εισαι συνεχως συνδεμενος με το internet στο κινητο και τι κοστος μπορει να εχει αυτο?
Πιθανόν, αν και προσωπικά και για αυτά που θέλω να κάνω, δεν χρησιμοποιώ το Iphone.
Σε κάθε περίπτωση πάντως και ακόμη εάν έχετε δίκιο στο γιατί τελικά θα αγοράσουν οι καταναλωτές ένα προϊόν, διαφωνώ με τον showlover στην φράση περί των υπουργών, σημαντικών στελεχών κλπ. Μάλλον όσοι δεν είναι σημαντικοί χρειάζονται αυτά τα εργαλεία και όχι το αντίθετο.
Λοιπόν... επειδή είχα το iphone από την εποχή που πρωτοκυκλοφόρησε στην Αμερική... θα γράψω πολύ απλά το απόσταγμα της εμπειρίας μου μετά από 2 σχεδόν χρήσης...
Η συσκευή είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ σαν multimedia player + internet browser. Επιπλέον, της έχουν προσθέσει κι ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όμως έχει ΦΟΒΕΡΕΣ ελλείψεις όσον αφορά τον ανταγωνισμό! Δεν θα επεκταθώ σε εκτενείς αναφορές (γιατί κλπ) αυτό άλλωστε το έχω κάνει στα εξειδικευμένα Fora που επίσης συμμετέχω κ σε προηγούμενο post μου αναφέρω τα links... η ουσία όμως είναι ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι ιδανική για όποιον θέλει να βλέπει φωτογραφίες + βίντεο σε μια ΦΟΒΕΡΗ οθόνη, ν' ακούει μουσική και να παίρνει τηλέφωνο! ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ! ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Οι ελλείψεις του στους τομείς των sms-mms-fire sharing-bluetooth-gps είναι τραγικές και σε όποιον είναι αναγκαίες... θα συμβούλευα απλά να κοιτάξει για άλλη συσκευή! Επιπλέον, η ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (μενού - ελληνικοί χαρακτήρες) και τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ προγράμματα χρήσης (αν ΔΕΝ έχεις απεριόριστη χρήση data σε μια συσκευή που είναι εξ΄ολοκλήρου σκεδιασμένη web-based... όπως το iphone) ουσιαστικά αναγκάζουν τον συνειδητοποιημένο καταναλωτή να στραφεί αλλού...
ρε φιλε θα μας τρελανεις? το iphone πρωτοκυκλοφορησε στην Αμερικη το περσινο καλοκαιρι και να ημουν κι εγω ενας απο τους μαλακες που το πηραν πρωτοι και σπασμενο μαλιστα για να βαζω την ελληνικη μου καρτα και για αυτο το χρυσοπληρωσα ενω τωρα εχει πεσει η τιμη του κατακορυφα (150 δολλαρια στην αμερικη το 8GB. Πως εσυ το εχεισ ηδη 2 χρονια ειναι αποριας αξιον.
Σαν τηλεφωνο μπορει να υστερει σε λειτουργιες SMS (π.χ. δεν εχει forwarding), να μην τραβαει βιντεο παρα μονο να παιζει, να εχει καμερα μολις 2MP, αλλα εγω το εχω καταευχαριστηθει και το λειτουργω και σαν ipod στα ταξιδια. Επισης μπορειτε να του εγκαταστησετε ενα σωρο προγραμματα μεσω internet και φυσικα να του βαλετε ελληνικους χαρακτηρες. Οποιος λεει οτι δεν γινεται απλα δεν ξερει. Αν δεν ξερετε ρωτηστε στη εταιρεια "9βολτο" καπου στον Πειραια που εναντι πληρωμης σας κανει οτι θελετε. Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες τετοιες εταιρειες αλλα εγω αυτην ξερω και γι αυτο την αναφερω.
Μαγκες εκανα μια μαλακια κ μου κλειδωσε το iphone το παλιο ενοειται εχω. Μπορει να με βοηθησει καποιος??